Selam hanimlar hamilelikte cilt lekeniz oldu mu hic ??

dilos42

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
295
135
23
27
Merhaba hanimlar 10 haftalik hamileyim. Boynumda ve gogsumun altinda kahve rengi lekeler cikiyor doktor normal dedi. Sizdede oldu mu hic ?? Bazen kasintida yapiyo

Valla sizbana göre daha şanslısınız ilaç krem nemlendirici bir Sürü şey kullandım hala kullanıyorum doğumdan sonra ama yazın daha belirgin olurak çıkıyor

Merhaba hanimlar 10 haftalik hamileyim. Boynumda ve gogsumun altinda kahve rengi lekeler cikiyor doktor normal dedi. Sizdede oldu mu hic ?? Bazen kasintida yapiyo
Bütün yüzüm mayın tarlası gibi sivilce oldu saç dipleri bile ve iz bıraktı ama sonra geçti hepsi dogumdan sonra düzeldi

Olmaz mi hamilelik lekesi dedikleri bu işte.bende de var ve dogumdan sonra bile gitmedi o yüzden lazer tedavisine başliyorum bende ne kullandiysam gecmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…