Selam herkese ankarada yada cankirida tanidiginiz iyi bir ebe varmi

Hayırdır? Neden böyle bir arayıs icindesiniz? Kanunsuz bir iş başınıza bela acar...

Biraz daha aciklayici konussaydin boyle yanlis anlasilmazdin. Diplomasiz arayis insana farkli birsey dusunduruyor. Ayrica da bir ebe olarak tecrube konusundaki dusuncenizi yanlis buluyorum. Belki tecrubeli olduklarini dusunebilirsin ama eski zaman olan dusukler , dis gebelikler vs. bir suru hastaliklar bilinmeden hatta gebeler olebiliyorlardi. Simdiki sizin deyiminizle diplomali ebeler tum bunlarin egitimini senelerce aliyor. Yillarca ogretilen tek sey anne ve bebek sagliginin korunmasidir. Umarim gonlunuzdeki ebeyi de bulursunuz.

Cok tesekkur ederim emosummm hanim universite mezunu bir bayan olarak tabiki ilimden bilimden yanayim yanlis anlasilmak istemem .sizlerede tecrube konusunda tabiki inaniyorum vede guveniyorum

Cok tesekkur ederim emosummm hanim universite mezunu bir bayan olarak tabiki ilimden bilimden yanayim yanlis anlasilmak istemem .sizlerede tecrube konusunda tabiki inaniyorum vede guveniyorum

Ben tesekkur ederim. Umarim bizler her konuda yardimci olabiliriz. :KK200:

merhaba ben burda bir cok yazıda doktora gidip hamile kalamayan ve son çare olarak ebelere gidip hamile kalan bir çok bayanın yazılarını okudum . tabiki ebelereden ebelerede fark var tecrübe bilgi konusunda. eski usule göre işte kasıklarına masaj yapıyorlarmış .bu şekilde ebelere gidip hamile kalmış bir çok bayan burda yazmış. ben bu konuları araştırırken internette bir yerde okudum amerikadada bu yöntem kullanılıyormuş kasıklara masaj yöntemi belki sizde bir ebe olarak bu konularda bilgi sahibisinizdir. teşekkür ederim.

Back
X