Keçiboynuzu pekmezi yada keçiboynuzu özü varsa elinizde verebilirsiniz 2 tatlı kaşığı kadar. Ben kızımda kullandım, balgam çıkarma ve öksürüğe iyi gelmişti hala da içiririm.
Tabiki bu doktor tedavisinin yanında bir tavsiye. Doktora götürdüyseniz ilaçlarını düzenli vermelisiniz.
Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
Doktorunuzun önerilerini uyguladığınız halde 1 ay sonunda hala iyileşmedi ise;
Yavrunuzun bal allerjisi yoksa; Bir soğanı dörde bölün, üzerine bir yemek kaşığı bal dökün yarım saat bekletin. Sonra bütün soğanları alın içinden ve balla soğanın saldığı suyu karıştırın. Sabah-öğle-akşam 1 tatlı kaşığı şurup gibi içirin. Kesin çözümdür, 2 günde ne balgam kalır ne de bir şey...
Kiziminda 3 gundur oksurukle gelen balgami var. Oksururken kusuyor o yuzden dun dr a goturdum. Balgam iccin ilac verdi. Baska turlu gecmiyor ayrica balli ihlamur yapiyorum kizim 22 aylik.
Dip not : Bal en iyi antioksidandır, sabah akşam çay kaşığı ile verseniz gece daha rahat uyumasını sağlar zaten soğanla birleştiğinde ise en iyi ilacı cebinden çıkartacak kadar güçlenir....
allah razı olsun kızlar söylediklerinizi uygulayacağm hiç bu kadar uzun sürmemişti o yüzden böyle edişelendim. bu arada oğlum zayıf bir çocuk bebeğine kilo aldırmanın yolunu bilen var mı? oğlumun sağlıklı olması bana yetiyor ama bazen üzülüyorum
Doktora goturdunuz mu balgam kolay gecmez 2 yasindan önce bal yasak ama kafaniza gore biseyler vermeyin evde, benim bebegimde 14 aylik gecen ay 10 gun bronsitten hastanede yatti tekrar bi doktora gosterin isterseniz geçmiş olsun...