- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #2.441
Yumurta geliştirmek için verilen bir ilaç. Ama benim zaten yumurta gelişimi normalmiş sormadan takip yaptı. Zamanı gelmemiş demek ki sabırla beklemek lazım işteİnsallah ya insallah hepimize dua ediyorum rabbim vericek bi gün biliyorum . Klomen ne ben hiç bilmiyorum
Aynen öyle canim . Kan verdim negatifi gördüm hasta oldum demekki stresten olmamışım bana kalsa hiç kafama takmamıştım bu ay :)Yumurta geliştirmek için verilen bir ilaç. Ama benim zaten yumurta gelişimi normalmiş sormadan takip yaptı. Zamanı gelmemiş demek ki sabırla beklemek lazım işte
İçten içe takıyoruz galiba bende her ay tüm belirtileri yaşıyorum sonuç kırmızı kart :)Aynen öyle canim . Kan verdim negatifi gördüm hasta oldum demekki stresten olmamışım bana kalsa hiç kafama takmamıştım bu ay :)
İnsallah bu ay hamile kalırsın hsg den sonra banada umut olursun :)İçten içe takıyoruz galiba bende her ay tüm belirtileri yaşıyorum sonuç kırmızı kart :)
İnşallah canım Allah herkese nasip etsin :)İnsallah bu ay hamile kalırsın hsg den sonra banada umut olursun :)
Bence 25 inde pik olmuş canımKızlar benim testlerimde şu şekilde
Sizce pik olmuşmu
Bu sefer testler bi acayipti c çizgisi bile silikti pek sağlıklı olmadı sanki
Salı gününe ait olanı hemen attım resmini çekemeden ama o da çarşamba gibi silikti
Dün hariç yani 27 si hariç değerlendirdik
Sizce ?
teşekkürler canımBence 25 inde pik olmuş canım
Evet güzel günleri değerlendirmişsin inşallah güzel haberler alırsın :)teşekkürler canım
inşallah beklemece şimdi
Hayır yumurtlamayı gösteren testOVÜLOSYON testi hamileliğin gerçekleşip gerçekleşmediği test değil miii?
Hayır canım yumurtlama gününü gösteren bir testOVÜLOSYON testi hamileliğin gerçekleşip gerçekleşmediği test değil miii?
Çatlamış canım oluruna bırak artıkKızlar bugünde böyle
Pik zamanı geçeli 2 gün oluyor
Sizce değerlendirilmeli mi hala ?
Tamam yehhuuuÇatlamış canım oluruna bırak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?