Selam kızlar iki kızım var ikisindede çok çok rahat hamilelik geçirdim bu 3. Hamileliğim.

e2625

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2021
5
2
1
30
İki kızımdada çok çok rahat hamilelik geçirdim bu 3. Hamileliğim çok bulantım oldu özellikle sabah ve akşamları. İnternetten baktım sabah bulantıları kız bebeğe işarettir diyo bende iki kızım var bide oğlum olsun istiyorum sizden tahmin istiyorum

Bende hiç bulantı felan yok ama kıza benziyor dedi doktor . Onlar hurafe şeyler . Nasıl tahmin edelim ki Allah gönlüne göre versin

Ben de hiç bulantı olmadı ama kızım olacak arkadaşım aylarca çekti bulantıyı onunda kızı oldu. Bence böyle şeyler belirti değil her hamilelik farklı tepki gösteriyor vücut

0 bulantı ile oğlum oldu. Ben inanmam öyle şeylere tamamen hormonlar ve bünye ile alakali. Rabbim gönlümüzden geceni hayırla nasip etsin inşallah

Ben erkek bebeğe hamileyim ve beni hayattan soğutacak bulantılar yaşadım hem de yaklaşık 5. Aya kadar, Rabbim gçnlündekini versin inşallah

Hiç öyle şeylere inanmayın hepsi hurafe ultrason gününü bekleyin dua edin

1 kız 2 oğlana hamile kaldim hepsi aynı geçti aslında..
Rabbim gönlüne göre versin

Belli şu mu cinsiyetiniz benim de iki kızım var şimdi üçüncüye hamileyim ins

Genelde kızda mide bulantısı derler ama benim oğlum olcak Allah izin verirse deli gibi bulantılar yaşadım 2 ilaçla kontrol altına alıyordum. Ama bazıları da kızda bulantı yaşamış belirtilerle ilgili olduğunu sanmıyorum
Sadece ayaklarım cok üşürdü bu tutuyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…