Selam kızlar yine ben

İki gündür konu açmamıştın merak ettik. Kafayı biraz yor aksiyonlu bişeyler bulur yazarsın.

Ayrıca hatırlatmak isterim ki burası bdv. Bu tip konular geyik bölümüne açılır.

Iste geldim buradayım Geyik bölümü neresi bir yol gostersen. Nasıl taşırız oraya?

Kız dur bugün evdeysen komşun Naciye ablanın yakışıklı mühendis oğlu Berkecan sana aşık olur numaranı Naciye Abla gider annenden alır.Aaa bak valla güzel senaryo oldu tutar bu!

Aksiyon sana iyi geliyordu halbuki Can'ın da hemen sıkılmış.

Sen taşıyamazsın. Moderatörler de yanlış açılan konuları taşımakla uğraşmıyor artık. Kilidi vurup geçerler birazdan.
Yeri geldi hemen açıklayalım çünkü gerçekten artık bende Kazen gibi BDV'ye konu açacak hale geldim.
BDV'ye her konu açılmıyor dedik, bu maddeyi kurallara koyduk kimse okumadı, sabırla hergün bölüme uygun konuları taşıdık, böylece hangi konu nereye açılır öğrenilir dedik, birde üstüne özelden azarlar işittik.
Biz taşıdık arkamızdan yine saçımın rengi, pantolonun ütüsü, tencerem hangi marka olsun konuları açıldı, açılırken de konunun yeri burası değil ama moderatör birkaç gün konuma dokunma notları yazıldı.
Sitedeki onca bölüm varken, neredeyse her sorun için ayrı bir alt başlık olmasına rağmen tırnaklar kırıldığında dahi BDV'ye konu açılmaya devam ediliyorsa, kurallara rağmen bu tekrarlanıyorsa konuyu kapatır, üyeye uyarıyı veririz.

Bana kendimi ifade etme fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim, saygılar hürmetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…