Erkek İnfertilitesi selam sperm testi sonuca bakarmısınız kızlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

freckle

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
15
8
286
İstanbul
herkese selam kızlar bizde sprm sonuclarımızı aldık fakat pazartesi günü göstereceğiz doktora yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• IMG_8700.webp
    IMG_8700.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_8699.webp
    IMG_8699.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 75
Sayı iki katı olması istenir hız da biraz düşük. Morfoloji 4 olsun isteniyor genelde. Çok çok kötü denmez. Takviyeler denenebilir keçiboynuzu kürü filan. Ama biz 5 ay sonra tekrar verdik takiyesiz 7 kat artmış. 🤷🏻‍♀️ bu değerler çok değişebiliyor.

hiç tedavi olmadık yeni karsılastık durumla ve iyi bir doktor arastırması içindeyım en azından tek doktor ile yetinmek istemiyoruz

hiç tedavi olmadık yeni karsılastık durumla ve iyi bir doktor arastırması içindeyım en azından tek doktor ile yetinmek istemiyoruz
Canım şöyle diyim herkeste bir olucak değil ama fikir olsun sana. İlk testte 12 milyon çıktı bizim değer varikosel dedi ameliyat olduk. Hareketlilik çok iyiydi ama bizim. İleri hareketli %40tı. İlaç şu bu 6 ay bekledik bi test daha istedi biz şok değer 6 milyona düşmüş. Doktor da şaştı kaldı. Keçi boynuzu kürü ile yükselttik sayıyı o sıra başka ilaçlar daha zorla 39m oldu. Eşim de yoruldu artık dedim adam zehirlencek mesela bi kesiyoruz uğraşmayı yine 6m değer. Bu bize iki sene kaybettirdi. Sonra gidip direk rapor aldım bende. Kürlerle dene mutlaka ilaçları kullan bşy yapmış ol ama çokta vakit kaybetme bence olmazsa.

teşekkür ederim
bu degerlerle zor ama arkadasin dedigi gibi duzelebilir de. kesinlikle ceviz ve diger kuru yemis, (kavrulmamis olmali) ve kuru Meyve de yiyin. Nohut tarzi yemekler, kaliteli protein. En az 2 ay sonra ikinci test, o da kotuyse bence tup bebek. TAbi doktor varikosele de bakar. Biz 2.5 ayda yukselttik degerler tam normal geldi (morfoloji disinda Ona ikinci testte bakilmamis doktor bu en az onemli olan deger dedi). Hala Hamilelik yok ama denemeye devam ediyoruz. Ama yasim 34 cok da beklemeyi dusunmuyorum.. Yasiniza da bagli.

bu degerlerle zor ama arkadasin dedigi gibi duzelebilir de. kesinlikle ceviz ve diger kuru yemis, (kavrulmamis olmali) ve kuru Meyve de yiyin. Nohut tarzi yemekler, kaliteli protein. En az 2 ay sonra ikinci test, o da kotuyse bence tup bebek. TAbi doktor varikosele de bakar. Biz 2.5 ayda yukselttik degerler tam normal geldi (morfoloji disinda Ona ikinci testte bakilmamis doktor bu en az onemli olan deger dedi). Hala Hamilelik yok ama denemeye devam ediyoruz. Ama yasim 34 cok da beklemeyi dusunmuyorum.. Yasiniza da bagli.
maalesef bizde yas sorunu var

Back
X