selam

Kilo alamiyorum iştah hiç yok bende ya

Eşinin vicudu çok mu güzel allah aşkına six packleri mi var? Neden tüm şekilcilik kadınların üstünde.. Hiçbir erkek böyle bir komplekse girmiyor da siz niye giriyorsunuz? Hepimizin kusurşarı var. Hiçbirimiz manken fiziğinde değiliz. Eşlerimiz de öyle. Ne yapalım yani. Sevişmesin mi kimse?

Valla yakışıklı boylu poslu bende komplex yapıyorum ışte kilo almaya çalışcam bakalım

Yahu sen cocuk dogurdun cocuk. Dusunsene karninda tasimak ayri emzirmek ayri olay. Erkeklerin 1 gun cekemeyecegi birseyi cekmissin. Resmen bir kahramansin. Her kahramanin da savas yaralari olur karin catlaklari, deforme olmus meme gibi. O kusur gibi gordugun seyleri sevmelisin. Onlar senin gururun...

Böyle bir konu başlığı açmaya çekindim buraya açtım sağolun kızlar içime su serptiniz

Hoşgeldin :KK200:

Soruna gelirsek, belki kilo almayla büyüyebilir biraz. Ama en büyük çözüm, ameliyat.. Hem büyütürsün hem de şeklini düzeltirsin

Yahu sen cocuk dogurdun cocuk. Dusunsene karninda tasimak ayri emzirmek ayri olay. Erkeklerin 1 gun cekemeyecegi birseyi cekmissin. Resmen bir kahramansin. Her kahramanin da savas yaralari olur karin catlaklari, deforme olmus meme gibi. O kusur gibi gordugun seyleri sevmelisin. Onlar senin gururun...

Ya bırak. Sanki kocanın six packleri mi var dedim. Valla yakışıklı boylu poslu diye cevap vermiş. :D

Ben anlamam öyle six pack falan tatlım anladığım dilden yazdim kocama laf yok :)
Kendini ez adamı öv yok öyle. Kendini üstün gör annem biraz. Sanki o mükemmelmiş de yanına yakışmaya çalışıyo gibi davranma. Yazık kendine ya. Kendini beğenen kadın güzel kadındır.

Kendini ez adamı öv yok öyle. Kendini üstün gör annem biraz. Sanki o mükemmelmiş de yanına yakışmaya çalışıyo gibi davranma. Yazık kendine ya. Kendini beğenen kadın güzel kadındır.
Ya haklısın canım ama kadınlık iç güdüsü beğenilmeme korkusu öyle ışte elden birşey gelmez kabulleniyorum mecbur ama üzülüyorum sıkılıyorum bazen

Back
X