Selamlar kızlar , kadın demek ne demek oluyor ?

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
Kızlar evlilikte kadın demek eşi su vs istediğinde illa getırmek demek mi oluyor . Kadın bunu yapmak zorun damı ? Eşime göre yapmalı . Elin kolun var dıyorum kendın al . Sen getır dıye zorladı benı zorla gwtırdım ama nefret ettım . Evlılıkten de nefret ettım . Ben ondan istemıyorum kendım alıyorum . Bu erkek milleti ne oladak görüyor anlamıyorum . Evde düzenlı yemek yapamıyorum temizlik Te . Kadın gelıyor temizliğe . Başkası olsa senı boşardı iyi nıyetınden bırakmıyorum seni dıyor bana .

Başta böyle şeyleri konuşsaydınız keşke maalesef bazı erkekler böyle görüyor kadınları.. Hiçbirşeyin zorunda değilsiniz bunu öğrenmesi lazım.

Aslında
Başta böyle şeyleri konuşsaydınız keşke maalesef bazı erkekler böyle görüyor kadınları.. Hiçbirşeyin zorunda değilsiniz bunu öğrenmesi lazım.
oda biliyor zorunda olmadığımı . Ama memnun degılmil benden bende senden memnun degılım dedım . Benım iyi nıyetım için bendeymış yoksa boşanırmış . Sanki o bebeğe yardım edıyor bana kendım bakıyorum ona . Sankı bana yemek yapıyor kendısı ama ben yapmıyorum duxenlı dıye kötu oldum . Kadın demek eş demek yemek temizlik demek mi bu mı hayat arkadaşlığı ? Artık aklım almıyor . Haklı yerlerı tabıkı var eksık yanlarım var yapamaıyorm yada yapmıyorum ama oda mükemmel degıl ki

Hadi ordan deseydin, zaten çalışan kadınların çoğu eve yardımcı alıyo Tabiiki alacaklarda, kendini nimettenmi sanıyormuş seni böyle! Kabul ediyo diye

Su meselesine gelince ne her zaman ister ne her zaman veririm denk gelir mutfağa giderim yada gider birbirimizden isteriz,hoş benim işimi daha cok görür eşim:KK53:

Benim ki benden 1 bardak su bile istemez. Kendi alır. Hatta tüm islerini kendi yapar. Evde yemek yapmam ben çoğu zaman bu evde neden yok demez. Kahvaltilk da hazirlasam yer. Temizlik konusunda çok hassasim sadece öyle kadın gelip yaptığını begenmem üstüne bide ben yaparım.

Herkesin karakteri farklı esinizinkide bu . Soyleyis tarzinizi değiştirmeyi deneyin. Su istediginde elin var kolun var kalk al dese biri bana ben de inatla ona getirtirim. Erkeklerle iletişime geçmeyi bilmiyoruz çoğu zaman.

Kızlar evlilikte kadın demek eşi su vs istediğinde illa getırmek demek mi oluyor . Kadın bunu yapmak zorun damı ? Eşime göre yapmalı . Elin kolun var dıyorum kendın al . Sen getır dıye zorladı benı zorla gwtırdım ama nefret ettım . Evlılıkten de nefret ettım . Ben ondan istemıyorum kendım alıyorum . Bu erkek milleti ne oladak görüyor anlamıyorum . Evde düzenlı yemek yapamıyorum temizlik Te . Kadın gelıyor temizliğe . Başkası olsa senı boşardı iyi nıyetınden bırakmıyorum seni dıyor bana .
Eşinin iyiniyeti gözlerimi yaşarttı.Şu an bu satırları gözyaşları içinde yazıyorum:110:
Bu mantıktaki bir adam hizmetçiye ayrı seks işçisine ayrı para vermemek için evlenmiş galiba.Adı üstünde sizler eşsiniz,eşitsiniz hizmetçi vs değilsiniz.

Hadi ordan deseydin, zaten çalışan kadınların çoğu eve yardımcı alıyo Tabiiki alacaklarda, kendini nimettenmi sanıyormuş seni böyle! Kabul ediyo diye

Su meselesine gelince ne her zaman ister ne her zaman veririm denk gelir mutfağa giderim yada gider birbirimizden isteriz,hoş benim işimi daha cok görür eşim:KK53:
Ben evdeyım burda uygun dıye alıyorduk yardımcı . Su her zaman istemiyor ama ona kalsa herseyın getıreyım . Tamam düzenli yemek olmadı evde yapamadım oturtamadım falan haklı ama bu kapıya koymak ıcın sebeb mı yada temizlik ne demek bu . Bu erkeklere asla iyi olmucaksın daha beter yaparlar

13912450_626027874239089_1456288196630070245_n.webp

Kadın nedir demişsin .
İşte bazı erkekler için kadın budur

Valla erkekleri bu hale getiren yine kadınlar o yüzden ne kadar yorum yapsak da boş. Bizim jenerasyon da aynı. erkek ve kız çocukları nasıl yetiştirdikleri ortada hep ayrımcılık. Kızım şunu yap, onu getir, bunu götür. Erkek çocuklarının suyunu da ayağına kadar götürürler. Kalk kendin al yok. Yemegini yer masada bırakır, kiz ya da anne toplar. Daha burdan başlıyor işte. Oglum da oğlum. Once kadınlar değişmeli.

Ben evdeyım burda uygun dıye alıyorduk yardımcı . Su her zaman istemiyor ama ona kalsa herseyın getıreyım . Tamam düzenli yemek olmadı evde yapamadım oturtamadım falan haklı ama bu kapıya koymak ıcın sebeb mı yada temizlik ne demek bu . Bu erkeklere asla iyi olmucaksın daha beter yaparlar

Yemek eksiklik değildir. Temizlikte. Bunlar ortak yaşam alanının gereklilikleri evet ve birlikte yapılmalı.
Zorunlu kilinirsam yerimden bile kalkmam.

Hay Allahım ya çarp ağzının ortasına oturt tövbest. :-) Erkekler böyle her konuda biraz taviz ver daha çok ister.

Benım
Eşinin iyiniyeti gözlerimi yaşarttı.Şu an bu satırları gözyaşları içinde yazıyorum:110:
Bu mantıktaki bir adam hizmetçiye ayrı seks işçisine ayrı para vermemek için evlenmiş galiba.Adı üstünde sizler eşsiniz,eşitsiniz hizmetçi vs değilsiniz.
benım iyi nıyetlı olduğumdan dolayı benleymış oyle dıyor .

Şu an çalışmıyorum. Ama daha önce çalıştığım için şunu da çok iyi biliyorum. El işinin en kolayı bile insanı eve pert getirir. Evet evde iş görmek de yorucu ama el işi gibi değil. Bir bardak su getirmenin neden bukadar zorunuza gittiğini anlamıyorum gerçekten. Eşim bazen mutfağa gider gelir oturur meyve veya su ister. E mutfaktan geldin ya derim sonra unuttum der. Eee olabilir. O sırada tv falan izliyor isem dur reklam arası gidip getiririm derim. Bazen buda sorun olur. Ama bir diğer bildiğim çalışan insanların mesleğine göre bazı huyları oluşuyor. Sürekli şu telefonla arayıo acil sipariş veren bir konumda iseniz mesela işyerinde. Soylediğiniz hep anında olsun hastalığına tutuluyorsunuz. Mesleki deformasyon eşimdede var :))

Takılmadı çünkü kavga edecektık gwtırdım zorla gördü oda sonra havlu istedi benım o sinirimle. Anlamıyorum Ya anlamıyorum nefret edıyorum erkeklerden neden evlendım ki neden :(

Zorla getirtti derken...?
Ne yaptı yani, zorla kolunuzdan tutup bardagı doldurtup uzattırdı mı?
Yoksa uzaktan kırbac mı sallıyordu üzerinize dogru?

O suyu getirmeyecektiniz.

Bir şey söylüyorsanız arkasında durun ki eşiniz de ciddiyetinizi anlasın.
Yoksa iyi niyetimden tutuyorum vb cümleleri söylemeye de hak görür,
çünkü her geri adımınızda sizin haklarınızın bir kısmını ona teslim ettiginizi zannediyor.

Cümle demişken, o son dedigi ile ilgili ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Haddini bildirdiniz mi?
Yoksa sessiz sedasız bir sekilde yoklugunuzla mı olayı cözeceksiniz?

Şu an çalışmıyorum. Ama daha önce çalıştığım için şunu da çok iyi biliyorum. El işinin en kolayı bile insanı eve pert getirir. Evet evde iş görmek de yorucu ama el işi gibi değil. Bir bardak su getirmenin neden bukadar zorunuza gittiğini anlamıyorum gerçekten. Eşim bazen mutfağa gider gelir oturur meyve veya su ister. E mutfaktan geldin ya derim sonra unuttum der. Eee olabilir. O sırada tv falan izliyor isem dur reklam arası gidip getiririm derim. Bazen buda sorun olur. Ama bir diğer bildiğim çalışan insanların mesleğine göre bazı huyları oluşuyor. Sürekli şu telefonla arayıo acil sipariş veren bir konumda iseniz mesela işyerinde. Soylediğiniz hep anında olsun hastalığına tutuluyorsunuz. Mesleki deformasyon eşimdede var :))

Insanın zoruna giden, zorundaymissin gibi davranilmasidir.

Tabiki degil,eşinde iyice sacmalamıs,şu yazdıklarından sadece yemek işi daha hassas bence ,
Annesinden hep böylemi görmüş ki acaba,genelde öyle oluyoya
Ki buda sebep degil asla

( çalışıyorum yazmamışsın ama ben öyle algılamışım) ev hanımları eve yardımcı alamazmıymış
Bunlar için kapıya koymak kelimelerini kullanmanın ne alemi var elbetteki Zaman geçtikçe sende kendine göre düzen oturtursun

Hayır
Zorla getirtti derken...?
Ne yaptı yani, zorla kolunuzdan tutup bardagı doldurtup uzattırdı mı?
Yoksa uzaktan kırbac mı sallıyordu üzerinize dogru?

O suyu getirmeyecektiniz.

Bir şey söylüyorsanız arkasında durun ki eşiniz de ciddiyetinizi anlasın.
Yoksa iyi niyetimden tutuyorum vb cümleleri söylemeye de hak görür,
çünkü her geri adımınızda sizin haklarınızın bir kısmını ona teslim ettiginizi zannediyor.

Cümle demişken, o son dedigi ile ilgili ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Haddini bildirdiniz mi?
Yoksa sessiz sedasız bir sekilde yoklugunuzla mı olayı cözeceksiniz?
getır dedı bende uzatmamak ıcın gwtırdım hepsı bu . Benım iyi nıyetlı olduğumu söylüyor ondan dolayı benleymış vs vs

Back
X