Selamlar kızlar , kadın demek ne demek oluyor ?

Insanın zoruna giden, zorundaymissin gibi davranilmasidir.
Aynen Ya aynen neden zorundayım ben . Kadın olan benmişim benım istedıgım gibi erkek yokmuş nefret ettım ya . Benım başka dertlerım varken bu duyduklarım yemın ederim gunah olmasa intıhar edecem

Oyle d
Tabiki degil,eşinde iyice sacmalamıs,şu yazdıklarından sadece yemek işi daha hassas bence ,
Annesinden hep böylemi görmüş ki acaba,genelde öyle oluyoya
Ki buda sebep degil asla

( çalışıyorum yazmamışsın ama ben öyle algılamışım) ev hanımları eve yardımcı alamazmıymış
Bunlar için kapıya koymak kelimelerini kullanmanın ne alemi var elbetteki Zaman geçtikçe sende kendine göre düzen oturtursun
oyle dedı ben iyi nıyetlı olduğum ıcın boşanmıyormuş başkası olsa benı kapıya koyarmış :( bumu hayat arkadaşlığı . Tamam iki yıldır yapamadım dedıklerını düzenlı olarak evı cevıremedım ama bu lafları haketmedım aldattımmı başkasına öı baktım veya çirkeflik mı yaptım

Oyle d

oyle dedı ben iyi nıyetlı olduğum ıcın boşanmıyormuş başkası olsa benı kapıya koyarmış :KK43: bumu hayat arkadaşlığı . Tamam iki yıldır yapamadım dedıklerını düzenlı olarak evı cevıremedım ama bu lafları haketmedım aldattımmı başkasına öı baktım veya çirkeflik mı yaptım

Şimdi bütün mesele bir bardak su mu ?

Galiba taviz verip vermeyeceğimiz noktaları farkedip ona göre davranıyorlar. Hani alışkanlık olmadığı sürece rica edebilir ama alışkanlık olmasına müsaade etmem. Çünkü gerçekten d.tümü kaldırmaya üşenen biriyim, bütün ev işlerinden de teker teker nefret ederim.. Sadece yemek yapmak daha zevkli geliyor o yüzden yemeği sıklıkla ben yapıyorum.

Senden su isterse "ayyy ben de çok susadım bana da getirir misin?" desen?

Insanın zoruna giden, zorundaymissin gibi davranilmasidir.

Ben de adamın yerine koyuyorum kendimi. Mesela. İşten geldim yorgunum. Eşimden su istiyorum. Kalk kendin al vs gibi konuşuyor. Bu konuşma sürekli böyle geçince adamda kendince bu yolu seçiyor olabilirmi. Yani çalıştığım zamanı düşününce koltukta uyuya kalinca beni uyandırıp yatağına yat lafı bile sinirimi bozardı.

Ben ev işlerinde kadın erkek eşitliğine sadece ikisinin de çalıştığı zaman hak veririm. Eğer kadın çalışmıyor ise. Erkek dışarıa çalışıp nasıl para getirmek zorunda ise kadın da eve gelince onu rahat ettirmelidir. He ben dört dörtlük muyum bu konuda .hayır. Ama tek taraflı düşünmemek gerek.

Oyle d

oyle dedı ben iyi nıyetlı olduğum ıcın boşanmıyormuş başkası olsa benı kapıya koyarmış :KK43: bumu hayat arkadaşlığı . Tamam iki yıldır yapamadım dedıklerını düzenlı olarak evı cevıremedım ama bu lafları haketmedım aldattımmı başkasına öı baktım veya çirkeflik mı yaptım

Ayrıca siz iyi niyetlisiniz diye niye başkası sizi kapıya koysun. Cümlede bi bozukluk var. Eşiniz iyi niyetimden seni bosamiyorum başkası olsa kapıya koyardi, demek istemiş olabilir mi ?

Ben de adamın yerine koyuyorum kendimi. Mesela. İşten geldim yorgunum. Eşimden su istiyorum. Kalk kendin al vs gibi konuşuyor. Bu konuşma sürekli böyle geçince adamda kendince bu yolu seçiyor olabilirmi. Yani çalıştığım zamanı düşününce koltukta uyuya kalinca beni uyandırıp yatağına yat lafı bile sinirimi bozardı.

Ben ev işlerinde kadın erkek eşitliğine sadece ikisinin de çalıştığı zaman hak veririm. Eğer kadın çalışmıyor ise. Erkek dışarıa çalışıp nasıl para getirmek zorunda ise kadın da eve gelince onu rahat ettirmelidir. He ben dört dörtlük muyum bu konuda .hayır. Ama tek taraflı düşünmemek gerek.

Aynen katılıyorum.

Oyle d

Eşiniz 2 yıldır düzenli olarak eve para getirmese sebep olarakta düzen oturtamadım dese. Aldatmadı baskasına bakmadı diye mutlu olmaya devammı ederdiniz?

Sende kocagun evde oturuyorsun yetmiyor eve yardimcida geliyor ama bir bardak su getir denilince afra tafra.. hayat arkadasligi bu mu demissin birde valla bence degil. Adam ne dese hakli. Sende calisiyor olsan anlardim ama hem evde yat hem temizlikci gelsin, hem mirin kirin et.. benim kedim daha cok ise yariyor bence.

Hayır

getır dedı bende uzatmamak ıcın gwtırdım hepsı bu . Benım iyi nıyetlı olduğumu söylüyor ondan dolayı benleymış vs vs

Oyle d

İyi niyetten kastı uzatmayı istemeyen ve tartışmadan kaçınan itaatkar bir kadın sanırım.
Eşini köle olarak goruyorsa verdigi emirleri uygulamadıgı taktirde kapıya koymakla tehdit etmesi de karakteriyle tutarlı esasen.

Peki siz neden o evde kalıyorsunuz?
Eşinizin size dair bir niyeti var da iyi oldugunu sanmıyorum.

Anlamadıgınız şu: hicbir sekilde böyle bir muameleyi haketmiyorsunuz.
Aldatmış olsaydınız dahi eşinizin yapması gereken dava açmak olurdu. Sizi köle olarak kullanmak, hakaret etmek, aşagılamak degil.

Siz onun isteklerini yerine getirmekle kalmıyor bir de söyledigi lafa karsılık tepkisiz kalmayı tercih etmiş oluyorsunuz; tam istedigi gibi.
Bugun basit bir su getirme meselesinde o cümleleri sarfediyorsa evliliginizde her seye hazırlık olun,
Hatta bir an önce kendinizi bu tahakkümden kurtarmaya bakın.

Bazı üyeler "eş" olmayı çok yanlış anlamışlar,
Eve kim para getiriyorsa diğeri ona hizmet etmekle yükümlüdür sonucu çıkıyor yazılanlardan.

Öyleyse bu erkekler neden evleniyor?
Kendilerine bedava eskortluk yapacak hem de hizmetlerini görecek biri olsun diye mi?
ve bu onaylanabilecek birşey mi?

Hayır anlamadığım şu: siz kendi eşinize kul köle olun, nasıl istiyorsanız davranın, eger memnunsanız ikiniz arasındaki bir problem olarak kalır.
Fakat bu kadar geri bir düşünceyi nasıl ifade edip savunabiliyorsunuz hayretler içinde okuyorum.

"İyi niyetinden tutuyorum yoksa kapıya konulacak kadınsın" deniliyor, karşılık olarak yazılan şeyin "haketmişsin" demekten farkı yok.

İyi niyetten kastı uzatmayı istemeyen ve tartışmadan kaçınan itaatkar bir kadın sanırım.
Eşini köle olarak goruyorsa verdigi emirleri uygulamadıgı taktirde kapıya koymakla tehdit etmesi de karakteriyle tutarlı esasen.

Peki siz neden o evde kalıyorsunuz?
Eşinizin size dair bir niyeti var da iyi oldugunu sanmıyorum.

Anlamadıgınız şu: hicbir sekilde böyle bir muameleyi haketmiyorsunuz.
Aldatmış olsaydınız dahi eşinizin yapması gereken dava açmak olurdu. Sizi köle olarak kullanmak, hakaret etmek, aşagılamak degil.

Siz onun isteklerini yerine getirmekle kalmıyor bir de söyledigi lafa karsılık tepkisiz kalmayı tercih etmiş oluyorsunuz; tam istedigi gibi.
Bugun basit bir su getirme meselesinde o cümleleri sarfediyorsa evliliginizde her seye hazırlık olun,
Hatta bir an önce kendinizi bu tahakkümden kurtarmaya bakın.
Adam bi kap yemek bi bardak su istemiş ya, sanatsınız kadın evde esit hayatı yasayıp zulüm goruyor

Bazı üyeler "eş" olmayı çok yanlış anlamışlar,
Eve kim para getiriyorsa diğeri ona hizmet etmekle yükümlüdür sonucu çıkıyor yazılanlardan.

Öyleyse bu erkekler neden evleniyor?
Kendilerine bedava eskortluk yapacak hem de hizmetlerini görecek biri olsun diye mi?
ve bu onaylanabilecek birşey mi?

Hayır anlamadığım şu: siz kendi eşinize kul köle olun, nasıl istiyorsanız davranın, eger memnunsanız ikiniz arasındaki bir problem olarak kalır.
Fakat bu kadar geri bir düşünceyi nasıl ifade edip savunabiliyorsunuz hayretler içinde okuyorum.

"İyi niyetinden tutuyorum yoksa kapıya konulacak kadınsın" deniliyor, karşılık olarak yazılan şeyin "haketmişsin" demekten farkı yok.
İş bolumu deyince siz ne anlıyorsunuz ? Adamın işten gelip evde oturan kadınla iş bölüşmesini mi?

Adam bi kap yemek bi bardak su istemiş ya, sanatsınız kadın evde esit hayatı yasayıp zulüm goruyor

Yemek istiyor yapmıyorum, ona hicbir zaman su veremem vb birsey mi demiş konu sahibi?
Aksine her şeyi yapmakla yükümlü oldugunu sanıp bir de eksikliklerim oluyor diye özlestiri yapmaya calısıyor.

Eşit hayatı yaşadıklarını sanmam nasıl oluyor? o cümleyi açar mısınız lütfen?
Çünkü eşlerin eşit haklara sahip olduklarını ve eşit bir hayatları olduğunu düşünüyorum.

Para kazanan kişinin eşini sanki besledigi bir hayvan gibi kapıya koymaktan söz etmesi zulmun bir parcası degilse sizce nedir?

Haklı olan arkadaşlarda var . Evet zor degıl su getırmek ama bende bunaldım cocuktan yoruyor beni . Eve geldı herseye Bı laf etti . Önceden çürüyüp attığımız sebzelere bike sanki bitek ben yapmıyorum dedım Kı sadece ben degılım oda kim çürütüyorsa Allah b verdın dedı millet aclıktan ölüyor vs . Eve bakmıyorsun vs dıye konuştu başkası olsa senı bu evde tutmaz dedı oyle konuştu .

Yemek istiyor yapmıyorum, ona hicbir zaman su veremem vb birsey mi demiş konu sahibi?
Aksine her şeyi yapmakla yükümlü oldugunu sanıp bir de eksikliklerim oluyor diye özlestiri yapmaya calısıyor.

Çünkü eşlerin eşit haklara sahip olduklarını ve eşit bir hayatları olduğunu düşünüyorum.

Para kazanan kişinin eşini sanki besledigi bir hayvan gibi kapıya koymaktan söz etmesi zulmun bir parcası degilse sizce nedir?
Sanarsınız esir hayatı yasatıyorlar evde demek istedim telefın duzeltme yapmıs. Konu sahibi yaklasık 2 yıldır boyle olduğunu çalışmayıp eve yardımcı alıp ayrıca yemek düzeninide oturtamadığını soyluyır.

Çalışmıyorsunuz ve iki senede eve düzen getirememişsiniz burada siz eksiksiniz açıkçası. Eşinizin sizden su istemesinde de bir sorun yok. Fakat bunları sürekli sen kadınsın senin görevin olarak dikte ediyorsa da eşin eksikli bi Adam. Kısacası karşılıklı problemler var gibi geliyor bana iki tarafta biraz kendine Çek'i düzen vermeli Hakkı'nızda hayırlısı olsun

Ben

jm benım üzüldüğüm konualrdan birisi bu . Kapıya konmak ne demek ? Su vermek istemedıgım ıcın mı yemek temizlik ıcın mi ? Kapıya konurum ben . Haklı tarafları var onada dıyorum keşke istediği gibi olsam ama oda bıraz nefes alayım dıye cocugu kaç kez aldı elimden hatırlamam bile . Misal bu . Bende dıyemıyorum bu Ada'm da uğraşıyor benım ıcın dıyemıyorum evet para kazanıyor

Back
X