selamlar

sunaankara

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2020
40
16
3
45
merhabalar normalde esım iş sebebıyle her ayın 15 gunu veya 20 gunu sehır dısında olurdu koronadan once ama sımdı 2 aydır evde ve her gun olmasa bıle cok sık seks yapıyoruz ve cok ıyı geldı bıze koronadan oncesıde ıyıydı ama suan cok ıyı sıkıntım esım gıttıkten sonra yıne yalnız kalacagım sizce kotu bı duurm degılmı o kadar alıstıktan sonra

merhabalar normalde esım iş sebebıyle her ayın 15 gunu veya 20 gunu sehır dısında olurdu koronadan once ama sımdı 2 aydır evde ve her gun olmasa bıle cok sık seks yapıyoruz ve cok ıyı geldı bıze koronadan oncesıde ıyıydı ama suan cok ıyı sıkıntım esım gıttıkten sonra yıne yalnız kalacagım sizce kotu bı duurm degılmı o kadar alıstıktan sonra
sık derken günde kaç kez yaşlar kaç

Neden yeni üyeler hic bir yere girmeden doğrudan cinselliğe konu acıyor
Hani sorduğu bir soru da yok
Cok seviştik az sevisince zor olur mu bu mu soru yani
Erkek üye diyince suc oluyor sonra
Ben de işkillendim, dert bile değil üstelik. Dert dediği şey benim hayalim. :KK70:

Değil sakın Böyle düşünme benim eşim yeri geliyor daha uzun kalıyor önemli işler yapanların tabiki bedelleri oluyor. Bizde o adamların güçlü eşleriyiz. Böyle düşün. Korona daha önemli ayrı kalmaktan Sağlıklı olsunlar yeter bence kavuşmak için duamızı eder bekleriz bence hiç üzülme

Inşallah kocanız gidince rüyalarınıza giren kişiye hallenmezsiniz. ( ki sanırım aileden biri diğer konunuzda yazdığınıza göre). Kocanız gidene kadar hiç seks yapmasın böyle hergün hergün kötü alıştırmış sizi 😂 Kocamla biz hergün seks yapıyoruz havası atma konusu olmuş bu da dertten çok 😂

Back
X