selamlarr

• Konu Sahibi Konu Sahibi bex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bex

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
65
0
6
35
Siirt
hanımlar yenı evlıyım ve suan yumurtlama donemındeymısım dün bı kaza oldu ve korunmadan ılışkıye gırdık ertesi gün hapı temın edemıyorum gebelıkde ıstemıyrum bunun dogal bı yontemı varmı

Dua var ama? :) Norlevo için bence ya 12-16 günler arasındaysa risk baya fazla. Riske atmayın derim.
Ve bence en kısa zamanda aile hekimliğinize gidip yeni evliler için ücretsiz olan aile planlamasına katılın. Korunun derim.

ya zaten korunuyoduk ama .. ne bılım ya hayırlısı

ya zaten korunuyoduk ama .. ne bılım ya hayırlısı

Yani hap vs yöntemlerle.. Hayırlısı dediğiniz gibi. Yumurtlama dönemi dışında olsa rahatlıkla korkmayın derim ama o günler pek belli olmuyor. :18:

Yani hap vs yöntemlerle.. Hayırlısı dediğiniz gibi. Yumurtlama dönemi dışında olsa rahatlıkla korkmayın derim ama o günler pek belli olmuyor. :18:

evt aynen ya gecen ay ıstıyodum bır haftalık yumurtlama donemının çogunu degerlendırdık tutmadı bu ay bı kereden tutarsa nasip artk

nasıl bir iş bu ya korunuyoduk neyse ya hayırlısı nasıl korunmadır nasıl kazadır bu

ceketi attı üstüme tam olsun bari

nasıl bir iş bu ya korunuyoduk neyse ya hayırlısı nasıl korunmadır nasıl kazadır bu

ceketi attı üstüme tam olsun bari

Ben prezervatif olarak algıladım bu seferlik korunmamışlar normalde korundukları halde.

valla canım hem korkuyorum diyor hem boşvermişlik.

hem neden ilaç almıyor ki kaç lira 15 lira bir şey isteyen yapar canım yapar

Ay bu konularda büyük konuşmamaya yeminliyim ben ya sonra hoop başa oluyor, oldu da bi kaç kez bana ondan tövbeliyim :))
Ne diyelim hayırlısı olsun ya hem geçen ay istiyorlarmış bu ay istemiyorlar onu da pek anlamadım. Şuan olmaması hayırlı sanırım bu kafa karışıklığıyla Allah bilir ama.

Bir ihtimal olabilir. Olmayabilir de…
Hayırlısı artık.

olursa bir ay gecikmeli olmuş olur ne de olsa geçen ay istiyormuşsunuz. olmazsa da gelecek aylarda tekrar denersiniz. siz bebek istiyorsunuz anladığım kadarıyla. inşallah olur denemeye devam edin. bebek istemiyorsanız korunmayı daha dikkatli yapın çünkü ayın başında sonunda da hamile kalınabiliyor ben 2.ye öyle hamile kaldım. vücut yanıltabiliyor insanı. ben ayın sonunda hamile kaldım :)

nasıl yani yumurtlama günü dışındaki gunler de mi şans olabiliyo ben sadece yumrtlama gnlerınde hamıle kalınablıo sanıyordum..1 yıllık evlıyım daha ve bende bebek ıstıyorum da o yuzden dıkkatmı cektı yazdıklarınz

Herkesin her ay duzenli yumurtlamasi olmuyor :/ adeti duzensiz olanlarin hamile kalma sansi/riski daha yuksek

Herkesin her ay duzenli yumurtlamasi olmuyor :/ adeti duzensiz olanlarin hamile kalma sansi/riski daha yuksek

benim mevsim deişikliklerinde bikaç gün aksar onun dısında duzenlıdır tuh ya duzenlı olmasına uzulecegım hıc aklıma gelmezdı

tabi canım hiç bir yöntemde desteklemiyor kı %100

yani kırmızı gecelerin dışında da ihtimal var en çok o gecelerde var yani

benim mevsim deişikliklerinde bikaç gün aksar onun dısında duzenlıdır tuh ya duzenlı olmasına uzulecegım hıc aklıma gelmezdı

Haha senin en azindan hangi gun risk yuksek belli bizde belli degil ne cikarsa bahtina

tabi canım hiç bir yöntemde desteklemiyor kı %100

yani kırmızı gecelerin dışında da ihtimal var en çok o gecelerde var yani

ohooo ben o yumurtlama dogurganlık gunlerını takıp ederken bıle stress yapıorum bıde bu gunler cktı basıma amaaaannn saldım cayıraaa mevlam kayıra artık kısmete bırakıyorum kısmetse olur yani napim

ohooo ben o yumurtlama dogurganlık gunlerını takıp ederken bıle stress yapıorum bıde bu gunler cktı basıma amaaaannn saldım cayıraaa mevlam kayıra artık kısmete bırakıyorum kısmetse olur yani napim

o günler %100 yakın günler ama kalan günlerde olma ihtimali var ama düşük bazısında etki eder bazısında etki etmez .,

hayırlısı olsun adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…