hat.korkut Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2008 Mesajlar 78 Emoji Skoru 0 Puanlar 86 Yer Amasya 24 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi hat.korkut #1 xxxxxxxxxxxxxxx Mesaj editlenmiştir. Site ismi vermek yasaktır. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2008
hat.korkut Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2008 Mesajlar 78 Emoji Skoru 0 Puanlar 86 Yer Amasya 25 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi hat.korkut #2 İplik ön tarafta tutularak; 1 ilmek örülür, 1 ilmek örmeden alınıp üstüne ip dolanır... sıra tamamlanır, 2.ci sırada üstüne iplik dolanan ilmekler örülür, tek ilmeklerin üstüne iplik dolanır...sıra tamamlanır, Örgünün her iki yüzü bu şekilde örülür Örneğin bitmiş hali
İplik ön tarafta tutularak; 1 ilmek örülür, 1 ilmek örmeden alınıp üstüne ip dolanır... sıra tamamlanır, 2.ci sırada üstüne iplik dolanan ilmekler örülür, tek ilmeklerin üstüne iplik dolanır...sıra tamamlanır, Örgünün her iki yüzü bu şekilde örülür Örneğin bitmiş hali
Aidanu Guru Kayıtlı Üye Katılım 30 Nisan 2007 Mesajlar 198 Emoji Skoru 0 Puanlar 296 Yer İzmir 25 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi hat.korkut #3 ben selanik modeliyle atkı örmeyi düşünüyorum. bugün ip aldım üstünde 100 gr 1.22 numara yazıyor. en iyi kaç numara şişle örülür acaba??
ben selanik modeliyle atkı örmeyi düşünüyorum. bugün ip aldım üstünde 100 gr 1.22 numara yazıyor. en iyi kaç numara şişle örülür acaba??
c_nemsinem Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2008 Mesajlar 2 Emoji Skoru 0 Puanlar 86 Yaş 38 Yer Sakarya 4 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi hat.korkut #4 Ben Pandora .!.: ben pek yapamıyorum selaniği yaaa Genişletmek için tıkla... selanik ilk ilmek almadan önce şişe iple ilmek alınır sonraki ilmek boş alınır ondan sonraki iki ilmek kesilerek yapılır sırayla ilmek yap boş al 2 taneyi kes 1tane yap bu şekilde olur ve hep aynı sıra tekrarlanır:1hug:
Ben Pandora .!.: ben pek yapamıyorum selaniği yaaa Genişletmek için tıkla... selanik ilk ilmek almadan önce şişe iple ilmek alınır sonraki ilmek boş alınır ondan sonraki iki ilmek kesilerek yapılır sırayla ilmek yap boş al 2 taneyi kes 1tane yap bu şekilde olur ve hep aynı sıra tekrarlanır:1hug: