Selaydan secmeler...

gercekten bende cok begendim kombinlerin hepsini...

selayhuscum acaba bu ayakkabının üstüne kot olur mu ne kombinleyebilirim günlük giyebilmek için rica etsem bir kombin yaparmısın benim için...

ayakkabı tam olarak bu ...

Eklentiler

• $129731_01.JPG_9.webp
    340 bayt · Görüntüleme: 64
minnoşum =)
topişin hayırlı olsun .. harika seçimler yapıyorsun
derlediklerinden dolabımda olanlar itibariyle kombinler yapıcamm kesin .. dur yapabiliceklerimi alıntılıyım panpa

bunu yakın zamanda yapıcam

yine bu sene sIklikla gördügümüz transparan etekler

Eki Görüntüle 467394

birazda deri olsun..
nerden olduklarini yazmiyorum kiyafetleri soran olursa yazarim ...

Eki Görüntüle 468951

kombinlerin hepsi çok güzel, çok zevkli
tsk ederim...

minnoşum =)
topişin hayırlı olsun .. harika seçimler yapıyorsun
derlediklerinden dolabımda olanlar itibariyle kombinler yapıcamm kesin .. dur yapabiliceklerimi alıntılıyım panpa

benim IKONCanim bana yorummu yaparmis .. sana begendirebildiysem cok cok sevinirim zevkli kelebegim .. senden cok fikir aldim bende , bir faydam dokunursa cok mutlu olurum ..

AURAcigim bu kombini senin icin yaptim, umarim begenirsin.. senin ayakkabilarlada olacagini düsünüyorum ..cantanida ona göre secersen.. ..

çok tesekkür ederim...peki sence mavi kotlarla olur mu yaz için nasıl bir kombin yapılabilir...

sonucta herseyle giyinebilirsin ama ayakkabilar rugan degilmi ??o yüzden cok tercih etmezdim acik renk kotla cünkü klasiklestiriyorlar kiyafeti.
Yazlik bir kombin diyorsan diz boyu bir etekle veyada tiril tiril grili siyahli bir elbiseyle hayal ettim :).. ama tabikide tek renkli acik renk bir elbise ve ona uygun saat , bileklik veya kolye ilede kombinlersin ...

Son düzenleme:
eskiye dönüs .. ben cok seviyorum ispanyol yere kadar gelen pacalari.. ve altina olabildigince topuklu veya dolgu topukta olabilirdi

tatilde aksam üstü icin düsündügüm bir kombin...
aslinda kombinlemek icin hasir canta baktim ama bulamadim bunla idare edecegim artik :)

Son düzenleme:
Barbieveken im senin ve benim yazdigim yorumlar gitmis teknis arizadan dolayi..

ikonkusumsun sen benim

bazen ayni parcalari kullaniyorum elim onlara gidiyor nedense ..ayni gercek hayattaki gibi :)

i$ , toplanti , özel yemek vs. vs. vs :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…