• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selaydan secmeler...

bu kombindekileri ayrıntılı bilgilendirebilir misin canım rica etsem...cok güzeller hepsi ya off süper fikir veriyorsun...:16:

nerden olduklarini tabikide yazarim :37::37:
body ve skinny kot PROMOD isimli bir online satis sitesinden
Bot: S. Oivers Shoes
Kazak Best Mountain
Saat: Fossil
Oje: Priti NYC

bu kombindeki parcalar tek tek zaten heryerde bulunabilen veya birkaci dolabimizda olan parcalar .
Fikir edinmene sevindim :. böyle yaptikca benimde aklima geliyor dolabimda $unla $unu yapayim diye :27::27:.
Iyi kombinlemeler :13::13:

Son düzenleme:
cok teşekkür ederim canım özellikle saati ögrenmek istemiştim birde böyle arkası capraz olmayan atletleri nerden bulabilirim heryerde capraz var cünkü...:44:
birde rica etsem buradaki yelegin markası nedir?...
çok olmuyorum umarım...:1:

ben vero modadan aldim birsürü atlet arkasi capraz degil zara ve bershkadada var diye biliyorum .
olurmu cok olmak paylasim amacli actim zaten canim bu basligi:13:
o gri yelegin markasi ESPRIT
ilk paylastigim birkac kombinde tek tek yaziyordum nerden olduklarini ama sonra fikir degistirdim soran olursa yazarim dedim , o yüzden rahat rahat sorabilirsin :23:

yaz geldii dügünler eksik olmaz :)

$party.webp

ben vero modadan aldim birsürü atlet arkasi capraz degil zara ve bershkadada var diye biliyorum .
olurmu cok olmak paylasim amacli actim zaten canim bu basligi:13:
o gri yelegin markasi ESPRIT
ilk paylastigim birkac kombinde tek tek yaziyordum nerden olduklarini ama sonra fikir degistirdim soran olursa yazarim dedim , o yüzden rahat rahat sorabilirsin :23:

çok sagol canım...:16:
bugün oxxo da gördüm o atletlerden...

is kadini kömbini, yine sevdigim gri tonu

$geschaeftsfrau.webp

Son düzenleme:
Back
X