- 11 Şubat 2013
- 643
- 122
- 123
dr.selçuk bey'in ameliyat sonralarını görmediğim için yorum yapamayacağım ama profesör olması çokta güven verici olduğunu göstermez tamam belki bir profesör doktor bir operatör doktordan daha fazla görmüş geçirmiş olabilir ama plastik ve estetik cerrahlığı daha çok el becerisi ister,kendini geliştirmekle alakalıdır. bu da doktorun yaptığı ameliyatlarına ve ameliyatların başarısına göre değerlendirilir bana göre açıkçası bu karşılaştırmada tabiki dr.emre ilhan derim. dr.emre bey yaşına ve iş hayatına göre diğer doktorlara oranla çok fazla ameliyat yapmış bir doktor ve sonuçlarınıda gördüğümüz gibi çok başarılı. bu kadar insan yanılıyor olamaz. ayrıca dr.emre bey'in kavisli,eski tarz burunlar yapıyor lafına kesinlikle katılmıyorum, kişinin yüzüne uygun burnu yapmakla beraber kişinin isteklerini de göz önünde bulunduran bir doktor kendisi. bazıları kavisli burun ister bazıları küt düz burun. yinede herkesin kendi düşünceleri ve tercihleri var,burada yazılanları binlerce insan okuyor, saçma sapan şeylerle yanlış yönlendirme yapmayın
Saçma sapan yönlendirme derken? :) isteğe bağlı tabi ki hepsi. Ben gitmeden araştırdım dedim, Selçuk İnanlı kendisi beni yönlendirdi istek haricinde neyin gidebileceğini.. Kalkık modasının artık eskilerde kaldığını vs. Bu tabi karar verme aşamasındayken böyleydi. Gördüğüm ve "kendime uygun" kanaati paylaşmam kimi neden gersin ve ne ilgilendirsin?! Ayrıca kime ne? Açık bir forum mu? İstediğimi yazma hakkına hukuken sahip değil miyim? Yazdığım kişide yorumu mu alıp kendisi değerlendirmicek mi? Sonuç?