kartal yavuz selimde çalışıyordu arkadaşım yaptırdı ama özel muayanesinde yaptı galiba,şimdi burun deliğinin biri farklı gibi,ama deneyimli bir doktor diyorlar,arkadaş o sorunu için gitmiş ama ikna edip geri gönderiyomuş.
Bende merak ettim, dr selcuk kuyubasi internette baya görünüyorda ama hic hastalarin yorumlari yok, hicmi ameliyat olan olmadi? Fiyati uygun aslinda, mail ile sordum, resim yolladim, 5.000TL dedi, ama pek emin degilim. Lütfen burun ameliyati olanlar varsa bilgi versin.
Bende merak ettim, dr selcuk kuyubasi internette baya görünüyorda ama hic hastalarin yorumlari yok, hicmi ameliyat olan olmadi? Fiyati uygun aslinda, mail ile sordum, resim yolladim, 5.000TL dedi, ama pek emin degilim. Lütfen burun ameliyati olanlar varsa bilgi versin.
19 Ekimde Selçuk Kuyubaşı ameliyatımı yapacak..Ve ben her gun merak edılen herseyı yazacagım.Cunku amelıyat olanlar hıc paylasımda bulunmuyorrrrr.Merak edıyoruzzz halıyle.Neyse ben içim cok rahat amelıyata gırecegım.
Ben ıkı hafta once Selcuk Beyle görusmeye gittim, ıyı birine benzıyor ama nedense hiç guvenemedim, içimden bir ses hep "hayır" dedi ameliyat gununu bile karralaştırmıştık ama içimdeki ses rahat bırakmadı ve vazgeçtim, sonra Prof Dr Ersin Ulkür'le görustum ınanılmaz guven duydum ve gecen pazartesi ameliyat oldum, iyiki de olmusum çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Selçuk kuyubaşını kötuleyemem ama sezgisel olarak hiç içime sinmedi. Doktorum olan Ersin Bey'i öneririm gönul rahatlığıyla, ustelik profosor olmasına ragmen 4500lira aldı ucret de olduça makul, her açıdamn öneririm kısacası...
Dün oğlen 12:00 da amelıyatım gerceklestı...Selçuk bey sadece herşey cok guzel olacak dedi,amelıyat oncesı ve sonrası hersey yolundaydı...Gözaltımda cok hafıf morluklar olustu ve Muhammet Dılbere amelıyat olan en yakın arkadasım bıle bu kadar ıyı gorundugum ıcın cok sevındı ve sasırdı ne bır şişme nede aşırı derecede morarma oldu.Tampon olmaması ınanılmaz bır rahatlık.Ve alcılı halıne bıle asık oldum burnumun.Hayatında kolu dahi kırılmayan ben ilk defa bıcak altına yattım ve cok sukur cok memnunum.Selçuk bey gerçekten işinde çok başarılı...Merak ettıgınız herseyı sorabılırsınız :)