Selçuk selçuk

Hayır biz Eylül Ekim gibi gideceğiz fiyat olarak ne kadar diyecek birde görüşmeniz nasıl geçtigini bilgi verirmisiniz
Ben hocayla görüştüm, iki hastane ile çalışıyor biri kozyatagi acibadem ,diğeri momart diye bir merkez,fiyatları hemen hemen aynı,acibadem için merkeze 15 küsür,doktora 14 küsür, dondurma da 5000 küsür dediler,haftaya yine zam gelecekmiş bu fiyatlara

Ben hocayla görüştüm, iki hastane ile çalışıyor biri kozyatagi acibadem ,diğeri momart diye bir merkez,fiyatları hemen hemen aynı,acibadem için merkeze 15 küsür,doktora 14 küsür, dondurma da 5000 küsür dediler,haftaya yine zam gelecekmiş bu fiyatlara
İlaç dahil mi memnun kaldınız mı acaba tüp bebek yaptıracak mısınız orada

E bahceci ile çalışıyordu ?

İlaçlar dahil değil tabi ki,ben yaptircam ama bizim eşle ilgili de problemlerimiz var,aynı gün eşimi de ürolaga gönderdi, ona göre başlarız inşallah
Hangi üroloji doktoruna yolladı acaba ? Momartta kaplancan var. 2 ay önce ben aradığımda bahçeci ilede çalıştığını söylemişti. Siz selcuk selcuk tan olumlu izlenim aldınız mı?

Hangi üroloji doktoruna yolladı acaba ? Momartta kaplancan var. 2 ay önce ben aradığımda bahçeci ilede çalıştığını söylemişti. Siz selcuk selcuk tan olumlu izlenim aldınız mı?
Momart i ve acibademi söyledi, biz acibademde hakan beye gittik,ilk izlenim olarak iyiydi diyebilirim ama daha tabi bilmiyorum

Merhaba ben prof dr selçuk selçuk ‘a tüp bebek tedavisi gördüm ilk denememdi sonuç olumsuz kimyasal gebelik oldu tedavi masrafı 65 bini buluyor
Ben de çok merak ediyorum. Instagram da çok fazla görüyorum o doktoru. Yurtdışından da çok hastası var ve genelde ilk tüp bebek tutuyor. Tabi illa ki olumsuz olanlarda vardır.
Benim ilk denememdi kendisiyle tüp bebek sonuç olumsuz

Back
X