Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok merak ediyorum. Instagram da çok fazla görüyorum o doktoru. Yurtdışından da çok hastası var ve genelde ilk tüp bebek tutuyor. Tabi illa ki olumsuz olanlarda vardır.Selam hanimlar selçuk selçuk hocaya tüp bebek yaptıran var mı ücreti nedir
İnşallah söyleyen olurBen de çok merak ediyorum. Instagram da çok fazla görüyorum o doktoru. Yurtdışından da çok hastası var ve genelde ilk tüp bebek tutuyor. Tabi illa ki olumsuz olanlarda vardır.
Benim de cumartesi günü ilk görüşmem var Selçuk beyle ,siz başladınız mı süreceSelam hanimlar selçuk selçuk hocaya tüp bebek yaptıran var mı ücreti nedir
Hayır biz Eylül Ekim gibi gideceğiz fiyat olarak ne kadar diyecek birde görüşmeniz nasıl geçtigini bilgi verirmisinizBenim de cumartesi günü ilk görüşmem var Selçuk beyle ,siz başladınız mı sürece
Ben hocayla görüştüm, iki hastane ile çalışıyor biri kozyatagi acibadem ,diğeri momart diye bir merkez,fiyatları hemen hemen aynı,acibadem için merkeze 15 küsür,doktora 14 küsür, dondurma da 5000 küsür dediler,haftaya yine zam gelecekmiş bu fiyatlaraHayır biz Eylül Ekim gibi gideceğiz fiyat olarak ne kadar diyecek birde görüşmeniz nasıl geçtigini bilgi verirmisiniz
İlaç dahil mi memnun kaldınız mı acaba tüp bebek yaptıracak mısınız oradaBen hocayla görüştüm, iki hastane ile çalışıyor biri kozyatagi acibadem ,diğeri momart diye bir merkez,fiyatları hemen hemen aynı,acibadem için merkeze 15 küsür,doktora 14 küsür, dondurma da 5000 küsür dediler,haftaya yine zam gelecekmiş bu fiyatlara
E bahceci ile çalışıyordu ?Ben hocayla görüştüm, iki hastane ile çalışıyor biri kozyatagi acibadem ,diğeri momart diye bir merkez,fiyatları hemen hemen aynı,acibadem için merkeze 15 küsür,doktora 14 küsür, dondurma da 5000 küsür dediler,haftaya yine zam gelecekmiş bu fiyatlara
İlaçlar dahil değil tabi ki,ben yaptircam ama bizim eşle ilgili de problemlerimiz var,aynı gün eşimi de ürolaga gönderdi, ona göre başlarız inşallahİlaç dahil mi memnun kaldınız mı acaba tüp bebek yaptıracak mısınız orada
Bilemiyorum bana böyle bilgi verildiE bahceci ile çalışıyordu ?
Çok pahalı ozaman 15+14+5 birde ilaç parası 60 70 bulur ozamanİlaçlar dahil değil tabi ki,ben yaptircam ama bizim eşle ilgili de problemlerimiz var,aynı gün eşimi de ürolaga gönderdi, ona göre başlarız inşallah
İlaçlar ne kafar tutacak onu hiç bilmiyorum, kişiye göre değişiyor galiba,kimi çok veriyor kimi azÇok pahalı ozaman 15+14+5 birde ilaç parası 60 70 bulur ozaman
İnşallah güzel haberler alırız sizdenİlaçlar ne kafar tutacak onu hiç bilmiyorum, kişiye göre değişiyor galiba,kimi çok veriyor kimi az
İnşallah çünkü benim başlamam için bile bir sürü sorun var,İnşallah her şey yolunda gider ve başlayabilirimİnşallah güzel haberler alırız sizden![]()
Amin inşallah Allah yolunuzu açsınİnşallah çünkü benim başlamam için bile bir sürü sorun var,İnşallah her şey yolunda gider ve başlayabilirimAllah hepimizin yardımcısı olsun
Hangi üroloji doktoruna yolladı acaba ? Momartta kaplancan var. 2 ay önce ben aradığımda bahçeci ilede çalıştığını söylemişti. Siz selcuk selcuk tan olumlu izlenim aldınız mı?İlaçlar dahil değil tabi ki,ben yaptircam ama bizim eşle ilgili de problemlerimiz var,aynı gün eşimi de ürolaga gönderdi, ona göre başlarız inşallah
Momart i ve acibademi söyledi, biz acibademde hakan beye gittik,ilk izlenim olarak iyiydi diyebilirim ama daha tabi bilmiyorumHangi üroloji doktoruna yolladı acaba ? Momartta kaplancan var. 2 ay önce ben aradığımda bahçeci ilede çalıştığını söylemişti. Siz selcuk selcuk tan olumlu izlenim aldınız mı?
Benim ilk denememdi kendisiyle tüp bebek sonuç olumsuzBen de çok merak ediyorum. Instagram da çok fazla görüyorum o doktoru. Yurtdışından da çok hastası var ve genelde ilk tüp bebek tutuyor. Tabi illa ki olumsuz olanlarda vardır.
65 bin tedavi masrafıÇok pahalı ozaman 15+14+5 birde ilaç parası 60 70 bulur ozaman