Çekilin yılların selectra kullanıcısı geldi

önce bi 4-5 yıl civarında kullandım. Sonra biraz ara verdim tekrar başladım. Son 2,5 yıldır da düzenli kullanıyorum. Yan etkiler 6 aydan sonra bende sıfırlandı sayılır. İlk kullanmaya başladığımda yan etki yaşamış mıydım hatırlamıyorum. Tam istediğiniz gibi takıntılar sıfırlanıyor. Yalnız şöyle bi durum var. Bi zaman sonra fazla gamsız olmaya başlıyorsunuz. Bazen insanların derdine aman banane yaa diyebiliyorsunuz. Ben bu ilacın benim bakış açımı değiştirdiğini farkettim mesela. İlk yıllar 25 mg kullanıyordum. Çok büyük farklar olmuyordu. Sadece anksiyete yaşamamı engelliyordu. Son yıllarda 50 mg oldu ilacım. Önceden hırsları olan bi insandım. Benden yüksek not alan arkadaşlarım bile büyük dertti benim için. Ama şimdi ayyyy ne kadar güzel başarıları daim olsun diyebiliyorum. Kilo konusuna gelince de ilaç açlık vs yapmıyor kesinlikle. Hatta ilk zamanlar mide bulantısı vs yaptığı için kilo bile verdiriyor. Ancak bende yüksek düzeyde gamsızlık yaptığı için ben sevdiğim şeyleri görünce amaaaan bi kere daha mı dünyaya geleceğiz deyip yemeye devam ettiğim için kilo yaptı