Selectra kullananlar

gecmeyenruya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
21
6
1
32
Merhabalar bende panik atak anksiyete ne ararsanız var arkadaşlar yıllardır yenemedim kalktım psikiyatri ye gittim orada bile heyacan dan elim ayağım uyuşuyodu beni 5 dk dinledi selectra 25 mg verdi emzirdiğim için sanırsam onu da belirttim bebeğim 1 yaşında çünkü ilacı aldım bu seferde internet ten yan etkilerine baktım içmedim öylece duruyor bu durumda geçmedi ilaçsız da geçmeyecek sizden ricam kullananlar yan etkisi oldu mu sizce ne yapmalıyım fikriniz nedir bebeğim var evde tek duramıyorum dışarı tek çıkamıyorum kalbimde sürekli çarpıntı stres baş dönmesi ne olacak böyle lütfen yardımcı olun

Lise dönemimde kullanmıştım seneler önce. Bariz bir yan etki görmedim. Sadece şunu fark ediyordum. Önceden olsa ağlayacağım, büyük tepkiler göstereceğim durumları daha sakin karşılıyordum. İlk ben de özellikle bunu fark edince acaba mı dedim ama daha iyi hissediyordum, daha sakindim. Max yaşadığım bu olmuştu

Lise dönemimde kullanmıştım seneler önce. Bariz bir yan etki görmedim. Sadece şunu fark ediyordum. Önceden olsa ağlayacağım, büyük tepkiler göstereceğim durumları daha sakin karşılıyordum. İlk ben de özellikle bunu fark edince acaba mı dedim ama daha iyi hissediyordum, daha sakindim. Max yaşadığım bu olmuştu
Peki bırakınca nasıl bıraktınız hiçbir etkisi olmadı mı

Canım ben 2 senedir 50 mg kullanıyorum. Uykuyu kaçırıyor bende. O yüzden sabah alıyorum. Tek kötü etkisi bu oldu bende
Pamuk gibi yapıyor beni, sinirleneceğim olaylara daha az tepki gösteriyorum vs.
Panik atak gibi olmasada 2-3 kez bayılmıştım ben de dışarıda. İlaçtan sonra hiç olmadı.
Zaten etki etmesi 10-15 günü buluyor, bırakırken de azaltarak bırakıyorsun. İlk başta da mesela yarım yarım alıyorsun 4 gün o şekilde.

Back
X