Selenimo ve Cankularyla her telden

valla canim baisleys ve turevi olanlara bayiliorum tadi cok hosuma gidio ama meret cok kalorili cok nadir icmek lazim valla ayda bi falan artik hele bi kilolarimi vereyimde hayirlisiyla sekercimm

ayda bir bile içmiyorum ben içki sevmem bunu da arkadaşım da içmiştim çok hoşuma gitmişti bunu da dene o zaman

herkes form çayı yapmaya gittisırnaşık şey
gelirler şimdi
bende çıkıyorum hepinize iyi geceler .selenimo bu gece rahat uyurr

ayda bir bile içmiyorum ben içki sevmem bunu da arkadaşım da içmiştim çok hoşuma gitmişti bunu da dene o zaman

bende tatlimm sert ickiler sevmiorum likor tarzi ickileri seviorum xuxu bi bakim cevreme bulursam alirim umarim yasak deildir bi doktora sorayim oncelikle izin varsa light bira buz gibi icicem bakalim:)))

eee o zaman bende başlamayıp malum şey bitincemi başlıyayım

valla be öyle yapacam.şimdibaşlamamın bi faydası olmayacak,hem yürüyüşüde kestim sıcaklardan, yazlığa gidince hepsine birden başlayacam o yüzden ziyan etmiyorum hapımı.
her sabah şeytan sofrasına çıkıyoruz yürüyerek arkadaşımla,lahana yağını sürüp bide carnitin takviye edip dağa çıkarsam bak görün o zaman beniii.

herkes form çayı yapmaya gittisırnaşık şey
gelirler şimdi
bende çıkıyorum hepinize iyi geceler .selenimo bu gece rahat uyurr

yaptım çayımı demlenmeye bıraktımkızzzzz.
ben her gece rahat uyuyorum valla,daha başım yastığa değmeden uyuklamaya başlıyorumm sırnaşık şey

ben de beklerim demekki 15-20 gün sonra başlayacağım

bilmem kine alsak mı?
gelen kısmetiyle gelirmiş bacım, buyur gel,ama bizim muhabbet sıkmasın seni nede olsa yenisin tanımıyosun biziii, biz artık akraaba gibi olduk burdakilerlea.s.

naneli dondurma oktay usta

1 lt. süt
1 su b. toz şeker
1 çorba k. sahlep
1 tutam taze nane

Hazırlanışı :
Tencereye 1 litere sütü alın.Üzerine toz şeker,sahlep ilave edip ve devamlı karıştırarak yaklaşık yarım saat pişirin.
Piştikten sonra ise devamlı karıştırarak soğutun.

1tutam taze nane yapraklarını veaz miktarda sütü parçalayıcıdan geçirin.Soğuyan dondurmanın içine nane püresini ilave edin.Dondurmayı kalıplara boşaltın.

fistuklar naneli dondurma cok severim oktay ustadan buldum bi denicem insallah burdaki naneli dondurmalar gibi olur sizede tarif verim belki denemek isteyen olur canlarim

prensesim çaya gel gülüm .. realist kendi hoşgeldin çayını getirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…