Selenimo ve Cankularyla her telden

prensesim aman o dr gelmeden evi bull
o manyak senden uzak cehenneme direk olsun
kendi sesinde boğulsun

canim bende soda ictim limonlu baisleys yerinezemuszemus

prensesim aman o dr gelmeden evi bull
o manyak senden uzak cehenneme direk olsun
kendi sesinde boğulsun

evet canim benimmvalla zaten ameliyatta olcak hic cekilmez annem duktur gelmeden ananemle pamukla birlikte gelcekler bi hafta once o sirada bakip cikcamm allahin izniyle kuzum

aman kuzum anneler filan israr etselerde sağlıgın için ayrı evde kararlı ol
yada ilacın dozajını her gün arttır
o adamla aynı evde değil aynı sitede oturulmuyor baksana
eylülde demek site sakinleri kurtulacak
bir geçmiş olsunda onlara-tatlicadiarzu-

kız bu elma işi lw den pahallıya patlıycak bize
o arjantin elması çok pahallı
büyük marketlerde var bi şu ara sadece

canim bu elmami zayiflatimus?ben artik biraktim dikkat ediorum bugun digitalde tartildim tam 57 ciktim gerci ramazana kadar iki kilo daha versem iyi olcak bugun olmayan bi pantolon vardi evelki sene giyebiliodum bu sabah giydim oldu rahat cok sukur yine bisiklete basladim bakalim oda belki inceltir biraz gulum

annem ve anneannemde boyle hasta olduguma tanik olunca onlarda benle beraberler cunku su an kaldigimiz yer anneannemin iki odali ufak dukturda bu sene burda kalcagi icin hayatta biarada yasayamayiz oyuzden allah nasip ederse cikcam yoksa bu sefer ilac deil hastane paklar artik beni fistigim

hee sen kavuştun bisikletine
elma diyeti varmış millet eriyip kurumuş 1 ayda
ona baktık mehtapla günde 1 kg arjantin elması yicen

bir gün tükrügü yada balgamı bogazına kaçarak konuşurken gidecek kötükedihüsoduktur

:roflol::roflol::roflol: kulan burun bogaza gittiginde doktoru bile deli edio ya sabir cekio adam o kadar sabit fikirliki neye taktiysa dogru yanlis farketmio ne dediyse odur boyle bi adam aman neyse uzak olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…