Selenimo ve Cankularyla her telden

kizlar bugun reglimin besinci gunu tartildim 200 gram almis gorunuyorum dunden beri sizce almismiyim yoksa sislikmidir ama dun tartildigimda yoktu ondan dikkatimi cekti reglimin ilk uc gununde hic artis yoktuda

kaçak gelin senin sınav sonucun belli oldumu
yok kuşum belli olmadı daha ama ben beklemiyorum artık bu zamana kadar olumlu olsaydı çağırırlardı mülakat için heralde :umursamaz:

valla bugün misafir yok ben gidiyorum teyzeme misafirliğe kaydirigubbakcemile3
o pozisyonu biliyorum kuzu yükselme şnasın yok sadece işte bankanın kendi sınavlarına giriyosun... ondan umudu kestim zaten başka bi şirkette başlıycam gibi bakalım hayırlısı

anacım benimde aklımdasınız ama bilgsayarın başına oturupta uzun bi zaman geçiremiyorum ki her bişey çıkıyo işe başlarsam misafir gelmez daha :1rolleyes: o zaman girerim sık sık :ecrin_bebek:

sus kız sus 55 olmuş gıcıkmı veriyon adamakaydirigubbakcemile
valla mehtoş yaa ben almışım 3 kilo bu ne diyo 55 olmuşmuşşş lmaz:

amma gezeksin kıızz bi günde otur evinde anacım

gözde nasılsıın cnm
bugün sen gidiyomuşsuun misafirliğe birazcıkıın nefes almış olursuun kıs azcıcıkk çıık sende

canim guzel gelinim benim hosgeldin sefalar getirdin tatlim ozledik seni tatlimm umarim artik vakit bulursunda gelirsin bol bol fistikim

geldim kuzular
nasılsınız bakıyım
bende iyiyim bugün azcuk kendime deh diyip iş yapacagımsırnaşık şey
prensesim ne güzel gezmişsin senin adına sevindim
ilknurum elmalar iyigidiyormuş sevindimm canım ama benim iştaha bir şeyler oldu valla tutabilene aşkolsunşutarafagitti
gonzales ve zoia öpüyorum sizleri
akşama görüşürüz

cnm elmaya başlıyomusun sende

he he kızlarrrr ben yarım kg vermişim bu arada
az evvel kısır yaptım yan apt. arkideşe gidiyorum
akşama görüşürük hatuncuklar
elmaya devammmmmmmmm

kız başla elmaya sende iyi oluyo dıkıyo valla
yarım kg gitmiş benden pek sevindirik oldum bugün
kısır yicem yarım kg şerefineee

zeynepçigim aslında başlasam olur ama ne bileyimm
iş yapmam lazım şimdi birde elmayla aç aç yapamam işde kalır elmada

ben maymun iştahlıyım galiba benim yarım kutu lw duruyor daha
içince çenem uyuşuyor ya bende bıraktımm

ilknur piresi yazıp çıktı
ama hala yeşil yeşilsırnaşık şey
prensesim yok bugün
bende akşam 5de parka gidecegim arkedeşin kocası erken gelirse bende erken damlarım evime yoksa 9da buluşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…