gunaydin fistikkim sanada guzel bi gun dilerim tatliskom lokumcuk gorundumu sekerim?
yok kuşum belli olmadı daha ama ben beklemiyorum artık bu zamana kadar olumlu olsaydı çağırırlardı mülakat için heralde :umursamaz:kaçak gelin senin sınav sonucun belli oldumu
valla bugün misafir yok ben gidiyorum teyzeme misafirliğe kaydirigubbakcemile3taze gelinim ne zaman biticek senin bu misafirlerin arayı açtıın iice =)
cnm sınav sonucun açıklandımı o operasyon görevlisini sordum arkadaşıma onların sadece yükselmesi olmuyomuş başlanan pozisyonda devam ediyolarmış tüm haklardan yararlanabiliyolar yine
inş olur cnmcım
anacım benimde aklımdasınız ama bilgsayarın başına oturupta uzun bi zaman geçiremiyorum ki her bişey çıkıyo işe başlarsam misafir gelmez daha :1rolleyes: o zaman girerim sık sık :ecrin_bebek:guzel gelinim benim gozumuz yollardaydi hep ama yeni evlisin dogal tabi kosturmak yoruluosundur kiyamam sana ben bu arada istanbula dondum eylul basi annem ananem doncek o zaman eve cikcam sonrada duktur gelcek ameliyat olcak arada bi kacamak yapip boyle gel emi fistigim benimmm opuyorumnanaktan
valla mehtoş yaa ben almışım 3 kilo bu ne diyo 55 olmuşmuşşşsus kız sus 55 olmuş gıcıkmı veriyon adamakaydirigubbakcemile
amma gezeksin kıızz bi günde otur evinde anacımben sabah sabah işlerimi halletim bileneee
çamaşırlarım yıkanıyo
banyoyu temziledim
yataklar toplandı
yemeğim var yapmıycam
minikler kahvaltı ediyo
bende yeşil çay içiyorum
gezeyim bende bugün çok ta sıcak
ama bi arkadaşa gideyim bariii
cnm ya lokum kaçtı sanırım 1-2 gündür yok ortalıklarda herhalde sahibini buldu
yok kuşum belli olmadı daha ama ben beklemiyorum artık bu zamana kadar olumlu olsaydı çağırırlardı mülakat için heralde :umursamaz:
valla bugün misafir yok ben gidiyorum teyzeme misafirliğe kaydirigubbakcemile3
o pozisyonu biliyorum kuzu yükselme şnasın yok sadece işte bankanın kendi sınavlarına giriyosun... ondan umudu kestim zaten başka bi şirkette başlıycam gibi bakalım hayırlısı
anacım benimde aklımdasınız ama bilgsayarın başına oturupta uzun bi zaman geçiremiyorum ki her bişey çıkıyo işe başlarsam misafir gelmez daha :1rolleyes: o zaman girerim sık sık :ecrin_bebek:
valla mehtoş yaa ben almışım 3 kilo bu ne diyo 55 olmuşmuşşşlmaz:
amma gezeksin kıızz bi günde otur evinde anacım
aaa uzuldumm bitanem ama sahibini bulduysa iyi en azindan evde daha guvendedir kereta alismistikta gormedigim halde lokuma:))
sipa yesinler onu simdi sahibi yicek bol bol onu:):roflol::roflol: bende seni yicemm :roflol:
cokacimcoook ogle yemegi menumuz belli oldu desene bitanem :roflol: kaydirigubbakcemile3
geldim kuzular
nasılsınız bakıyım
bende iyiyim bugün azcuk kendime deh diyip iş yapacagımsırnaşık şey
prensesim ne güzel gezmişsin senin adına sevindim
ilknurum elmalar iyigidiyormuş sevindimm canım ama benim iştaha bir şeyler oldu valla tutabilene aşkolsunşutarafagitti
gonzales ve zoia öpüyorum sizleri
akşama görüşürüz
kız başla elmaya sende iyi oluyo dıkıyo vallageldim kuzular
nasılsınız bakıyım
bende iyiyim bugün azcuk kendime deh diyip iş yapacagımsırnaşık şey
prensesim ne güzel gezmişsin senin adına sevindim
ilknurum elmalar iyigidiyormuş sevindimm canım ama benim iştaha bir şeyler oldu valla tutabilene aşkolsunşutarafagitti
gonzales ve zoia öpüyorum sizleri
akşama görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?