Selenimo ve Cankularyla her telden

pestiliii çıkmışş biri olaraktan geldüüm evime
yemek yiyip azcıkın dinleniceem
sizler nerdesiniiz hatuunlarrrr

fırsat elimdeyken değerlendireyiim dimii kaydirigubbakcemile3
seen napıyon ajaan :1ninca:

pestiliii çıkmışş biri olaraktan geldüüm evime
yemek yiyip azcıkın dinleniceem
sizler nerdesiniiz hatuunlarrrr

oyy kiyamam bitanemm sana valla bugun kotu bi gun gecirdim findigim migrenim tuttu yine anca duzeldim bu seferki midemde bulandi senin keyifler nasil guzelcim

canimm benimm bugun cok kotuydum basim yine tuttu anlamadim bugunlerde cok slk migren ataklarim tutuyoo olmazsa bi doktora gidicem noluyo bana anlamiom kuzum sen nasilsinn

kıyamam ya bi ara benimde çok tutardı şükürki
:a015:4-5 senedir anca 3 -4 kere kötü oldum
bilirim ne çektiğini kıyamam sana
pc ye bakmakta kötü ediyo aslında çok yorma kendini

kıyamam ya bi ara benimde çok tutardı şükürki
:a015:4-5 senedir anca 3 -4 kere kötü oldum
bilirim ne çektiğini kıyamam sana
pc ye bakmakta kötü ediyo aslında çok yorma kendini

bitanemm benim kiyamam sanada bu migren cok acayip bisey bi bakiosun hic tutmuyo bi bakiosan siddetli slk slk oluo canim tamam guzelcim yormam kendimi ozledim sizi bugun ama hem yattim hemde aklimdan gectiniz bitanemm

bitanemm benim kiyamam sanada bu migren cok acayip bisey bi bakiosun hic tutmuyo bi bakiosan siddetli slk slk oluo canim tamam guzelcim yormam kendimi ozledim sizi bugun ama hem yattim hemde aklimdan gectiniz bitanemm

aman da bzi de özlemiş te gelmiş
bende çocukların yemeklerini yedirdim
tarif ekledim yeni yapıyordum şimdi sabaha eklerim fotosunu tarife
çok güzel bi tatlı yarın arkadaş gelcek te
miniği uyutçam birazdan erken yatıyo benim sıpalar ya

prenses uyku tutmadımı seni şeker
sabahın 5:45te ayaktaydın yoksa uyudun uyandın mı?

canimbenim uyudum uyandimm tatlim sonra yine yattim 11 gibi uyandim ama sonra migrenim tuuttu yine tatlimm bu seefer bulantida oldu sultanim ondan gelemedim ama aklimdaydiniz kuzum

ohh yarasin yavrucuklarima bakimmm canimm tarife elleriine sagliikk lattemm benimm
erken yatsinlar tabi cicim cocuklara uyku faydaliymisss hayatimm

ilknurum canım bir cigara istiyor bu gün
sabahtan beri aklımda
akşam beni sinirlendirdi kociş ,valla gerilince sigara istedi canım

amann sakinn guzeller guzellimm benim bakk ne kadar gun gecti ustunden bi sigara bile en basa donduruo tatlimmm aklina gelince at agzina bisey oyala kendini gulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…