Selenimo ve Cankularyla her telden

Hayırlı Ramazanlar, Hayırlı Cumalar Kızlar

Rahmetin, merhametin, şefkatin, mağfiretin, feyzin ve bereketin yağmur damlaları misalince yaratılmışların en şereflisi olan insanların üzerine bol bol indirildiği ayların en hayırlısı ve en şereflisi olan Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ederim,

saol canım sanada hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar =)

pek tatlı bebikk ayağını yiceek kaydirigubbakcemile3

kızlaaaarr ramazan geldi hoşgeldiiiiii gündüz oturmalarım olmaz artık sık sık gelebilirim delikafadulden
ne var ne yok bacılarım beniiim orucun ilk günü nasıl geçiyor bakemsositososito

kızlaaaarr ramazan geldi hoşgeldiiiiii gündüz oturmalarım olmaz artık sık sık gelebilirim delikafadulden

:lepi:muhteşem geçiyor Çok Şükür:lepi:
sositosositosositososito Ramazanla beraber sende Hoşgeldinsositosositosositososito

canimm benim sende hosgeldin guzel gelinim artik daha slk gelceksinnn oleyyy valla su anda iyi gidioo canim azcuk susadim senin nasil gecioo sekerim

canlarimm tunaydinn dilerim ramazanin ilk gunu iyi geciodur nasilsiniz?susama veya acikma varmi tatlilarim ?ben azcuk susadimda:)

tünaydın kuzular
babası giderken kız ağladı,oda bizi uzak çok uzak marketete bıraktı zaman geçsin diye
gelinceye kadar 1saat geçti yoruldum valla
su içmeyen ben bile susadım
12de kalkınca günü bitirdim akşama iftarımı tek açacagım malesef((

benim son giriş saatim 9:30gözüküyor oy ben o saatte uyuyordum
kociş girmiş muhakkakCADIARZU:1ninca:-tatlicadiarzu-

canimm benim sende hosgeldin guzel gelinim artik daha slk gelceksinnn oleyyy valla su anda iyi gidioo canim azcuk susadim senin nasil gecioo sekerim

bende acıkır gibi oldum kuzu sahuru kendim yaptım çok bişey yiyemedim gerçi çok da yesen bile illaki acıkcaz bi de ilk gün normal acıkmakta susamakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…