prensesiim cnmcım bitirktirmekle ii etmiş en azından şimdi işini görücek ama tatlım hazır nereye kadar dayanırki evini tuttuktan snra ek gelirinde olması gerek çünkü maaşın sadece kiraya gider cnmcım
gerçi senin kafan rahat olunca mutlu uyuyup mutlu uyanınca az da olsa geçinirsin tatlım
inşallah senin gönlündeki gibi olur sende atlatırsun bu günlerii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
cankuşlarıım ben gittim sınava girip geldiim yaptım gibide yapamadım giibide gelioo beklemedeyim
inşallah geçmişimdir yarında bi dersim var şu 2sinide veriim rahatlıcam
canim benim insallah gecmisindir guzellcim hic belli olmaz sana kotu gibi gelir bi bakarsin gecmissin insallah oyle olur tatlim benim
Canım Umarım Başarılı Olursun
canim benim dogru diosun hazira dag dayanmaz idare ederim simdilik babamdan kalma arsa var onun satisi olursa ordanda gelcek en azindan onun faizide bi acigimi kapatir insallah tatlim saolasinn iyiki varsin moral veriosun lokumum benim yerim seni
cankuşlarıım ben gittim sınava girip geldiim yaptım gibide yapamadım giibide gelioo beklemedeyim
inşallah geçmişimdir yarında bi dersim var şu 2sinide veriim rahatlıcam
zoia ne sınavına girdin kız, konuya fransız kaldım da.
mehtap yok bu gün, ilknur da hasret gideriyo herhal kocasıyla.
ben laptopu kapıyorum kızlar yokkkk.
prensesim Allah kararlamıştır birşeyler, herşey düzene girer fıstık.
yeterki kafan rahat olsun.
cnm işte onla da bi şekilde yatırım yapkii sana kazandırsn
ki hem belli olmaz annenin payı da çıkıcak doktur bişi der felan hemen al hakkını bırakma
kizlar bugun ev isini hallettik gibi pazartesi gunu ev sahibinle taniscaz eger anlasirsak olcak gibi hakkimda hayirlisi artik sizler naptiniz guzeller
çok geçmiş olsun kuzumselam canlarım
kızım gece hastalandı ,çocuk sürekli sayıkladı ağladı 5 e kadar
gergin bir geceydi anlayacagınız
sen ne yaptın Antalya ya gittiniz mi kızilknurum hayırlısıyla evine dön kuzum
kociş özlemiştir
evim evim güzel evimyerimseniben
sağol kuzum geldim hayırlısıylaa işteeecanim ilknurum iyi yolculuklar guzelim hayirlisiyla gelirsin insalla bitanem beklioruzz seni caramelli lattem benimopuyorumnanaktan
ya çok üzüğlüyorum ben böyle şeyler duyunca yaaacanim benim geldilerr ve ilk pandomino koptu tatlim sunu anladim annemdir canimdir kanimdir ama en cok fedakarligi ben yapiorum kotu olan yine benim dukturun yapmadi kotuluk kalmadi dede yadigari yazligi sattirarak borcunu bile odettirdi daha neler neler ama yinede ustune su dokulmuyo zamanin az aglamiodu bana boyle davranio diye bugun hem anneannemi uzdu hem beni sigarasizlik kafasina vuruyo aama boylede yapilmazki ya icindekileri kustu yada pisman oldu sonra soylediklerinden zaten beni buyuten anneannem olmustur bana cocukken sahip cikmadida...hic unutmam cocuktum hastaydim annemi yanimda istiodum o gece yanimda kal diye az dil dokmemistim hasta hasta ama o yinede beni birakip dukturun yanina gitti efendim neymis gece yalniz kalamazmis adam nedense eski gunler depresti bugunku olaylar sonucunda simdi iftari acinca duzeldi tabi ama soylenenler unutulmaya ama ben hep unuturum bi kac gun sonra hatirlamam bile annemin ustune titrerim uzulmesin diye hep cipinirim adam neler neler yapti onun yaptiklari hep unutuluor yinede aman adam hasta ameliyat olcak soyle boyle diyo buugun adam gel dese bizi birakir burda gider ama bi gun olsun ben hastayim desem onu birakip ordan gelmez gecen sene ramazanda hastalanmistim telefonda hep aklinda oldugum uzuldugunu soyluodu ama hic atlayim kizimin yaninda bu kez ben olayi demedi
ama ben onun icin neler yapmadim gerci bunlar soylenmez annemdir sonuna kadar yaparim yapicamda ama birazda insan ondan beklio gerci cocukken goremediklerimi simdi bekliorum galiba neyse kizlarr uzattim yine caninizi slkmayim ben aama su bir gercekki kendi hayatimi hicbizaman yasamamisim hep onlarin istedigi onlarin dedigi sekilde yasamisim hafiften basim agrio insallah migrenim tutmaz kizlar allahin izniyle bi eve cikayimda nefes alcam sanirim sizleri seviorum kizlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geldim kızbu gün hafta sonu yani benim gezmem geldi yine kızlarrrrr,
gündüz giremem,
İlknurcuk da dönüyomuş hafta başıyla birlikte topik daha iyi olacak, evi temizler,çocuları doyurur,yine de iki yazar gider bizim ajan.
Allah iş rastlığı versingunaydinnn kizlar hepinize guzel bi hafta sonu diliorum dilerim buugun kismetse ev bakmaya gidiorum umarim isler yolunda gider canimlarim sizleri cokk opuyorummm
çok şükür umarım istediğin gibi ev bulmuşsundur canımkizlar bugun ev isini hallettik gibi pazartesi gunu ev sahibinle taniscaz eger anlasirsak olcak gibi hakkimda hayirlisi artik sizler naptiniz guzeller
anaaakızlar katılım çok azaldı ,
görüşmek istemiyosanız topiği kapatalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?