Selenimo ve Cankularyla her telden

ahanda herifim dizin başladı ver laptopu temizleyim accık dedi.
yaavaşlamış iyice, bi temizlesin bakem.
hepinizi öptüm kızlarrrrrrrrrrrr

Mehtapçım,geçmiş olsun kızın nasıl oldu, çocuk büyütmek zor zanaat be yavrum.
geenelde gece çıkar zaten.
kolay değil annelik.

saol abla valla şimdi iyyi
ama bütün gece ağladı anlamadık valla
sayıkladı ,herhalde bir yeri ağrıdı ama söylemedi sabahlattı bizi

sende ye dondurmanı,ben elma suyuyla,bi şeyler kaynattım,yağ eritiyomuş,ona başladım.göbek çıkmaya başladı,canım sıkıldı

gule gule giy tatlimcimm opuyorumnanaktan

canim benim geldilerr ve ilk pandomino koptu tatlim sunu anladim annemdir canimdir kanimdir ama en cok fedakarligi ben yapiorum kotu olan yine benim dukturun yapmadi kotuluk kalmadi dede yadigari yazligi sattirarak borcunu bile odettirdi daha neler neler ama yinede ustune su dokulmuyo zamanin az aglamiodu bana boyle davranio diye bugun hem anneannemi uzdu hem beni sigarasizlik kafasina vuruyo aama boylede yapilmazki ya icindekileri kustu yada pisman oldu sonra soylediklerinden zaten beni buyuten anneannem olmustur bana cocukken sahip cikmadida...hic unutmam cocuktum hastaydim annemi yanimda istiodum o gece yanimda kal diye az dil dokmemistim hasta hasta ama o yinede beni birakip dukturun yanina gitti efendim neymis gece yalniz kalamazmis adam nedense eski gunler depresti bugunku olaylar sonucunda simdi iftari acinca duzeldi tabi ama soylenenler unutulmaya ama ben hep unuturum bi kac gun sonra hatirlamam bile annemin ustune titrerim uzulmesin diye hep cipinirim adam neler neler yapti onun yaptiklari hep unutuluor yinede aman adam hasta ameliyat olcak soyle boyle diyo buugun adam gel dese bizi birakir burda gider ama bi gun olsun ben hastayim desem onu birakip ordan gelmez gecen sene ramazanda hastalanmistim telefonda hep aklinda oldugum uzuldugunu soyluodu ama hic atlayim kizimin yaninda bu kez ben olayi demedi
ama ben onun icin neler yapmadim gerci bunlar soylenmez annemdir sonuna kadar yaparim yapicamda ama birazda insan ondan beklio gerci cocukken goremediklerimi simdi bekliorum galiba neyse kizlarr uzattim yine caninizi slkmayim ben aama su bir gercekki kendi hayatimi hicbizaman yasamamisim hep onlarin istedigi onlarin dedigi sekilde yasamisim hafiften basim agrio insallah migrenim tutmaz kizlar allahin izniyle bi eve cikayimda nefes alcam sanirim sizleri seviorum kizlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canimin iici sikayetleri gecmedi diyemi dozaji artiomus tatlimcim?ben kapsulle yutuorum canim doktor bisey demedi bana senin keyifler nasil canimin ici?

offffffffffffff offfffffff,
öldürdün yine beni tatlım,
ben senin doktora değil,annene gıcığım zaten.
koca diye ölüyomuş kadın bekötükedihüso
senin bu depresyonun asıl sebebi bence annen.
doktorun üstüne atıp rahatlamak istiyosun.
annenden göremediğin ilgiyi,sevgiyi,elin adamından nasıl göreceksin tatlım.
bide bişeyi merak ettim.. ev tutacam diyosun geçimini nasıl sağlayacaksın,gelirin varmı?
eğer gelirin var idiyse sen ne demeye bunlara katlandın ki bunca zamandır.
al anneni yanına çek git be kuzum.
ne doktormuş anasını satayım,uğruna yazlıklar satılan,kızını feda eden.
bokunda boncuk var herhalde, töbe töbeeeeeee açtım yine bayramlık ağzımı
kusuruma bakmayın,sinirlendimi böyle yapıyom kızlar.

sende kızdırıyosun artık beni prenses, annen sana analık vazifesini yapmışmı da sen ona evlatlık vazifeni yapıyosun?
seni bunaltan o ortamdan ne kadar evvel kurtulursan sağlığın için o kadar iyi olur, ilaçların bir faydası yok ialaçlar sadece uyuşturur,kendini bir an önce sağlıklı ortama at. Bu gidişle bakırköylük olacaksın.
GÜÇLÜ OL GÜÇLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
sadece kendini düşün artık, bak annen şimdi bile bakmıyo, yarın bir gün allah korusun sana bir şey olsa bakacakmı sanıyorsun.
sürünürsün valla, akıllı ol her şeyi takma.
biraz sert yazmış olabilirim tatlım ama gerçek bunlar.
lütfen kızma olurmu,seni sevdiğimden böyle yazdım.

bu gün hafta sonu yani benim gezmem geldi yine kızlarrrrr,
gündüz giremem,
ılknurcuk da dönüyomuş hafta başıyla birlikte topik daha iyi olacak, evi temizler,çocuları doyurur,yine de iki yazar gider bizim ajan.

bitanecik seleminom benim kusura bakma sabah sabah sinirlerini bozdum ama sizlerle paylasmak iyi gelio tatlim bugun ev bakmaya cikcaz guzelcim babamda emekli aylik aliorum bide birikmiss var biraz onceden calismistim harcamayip saklamistim maaslarimi tatlim idare ederimm allahin izniyle sende gezicekmissin gulum sana iyi gezmeler fistigim gunun guzel gecer insalla sultanim benim seni cokkkk seviorummmm sana hic kizmiorum bazen gercekler acitsada gercektirler hayatim koskocaman opuorummm

gunaydinnn kizlar hepinize guzel bi hafta sonu diliorum dilerim buugun kismetse ev bakmaya gidiorum umarim isler yolunda gider canimlarim sizleri cokk opuyorummm

prensesiim cnmcım bitirktirmekle ii etmiş en azından şimdi işini görücek ama tatlım hazır nereye kadar dayanırki evini tuttuktan snra ek gelirinde olması gerek çünkü maaşın sadece kiraya gider cnmcım
gerçi senin kafan rahat olunca mutlu uyuyup mutlu uyanınca az da olsa geçinirsin tatlım
inşallah senin gönlündeki gibi olur sende atlatırsun bu günlerii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

cankuşlarıım ben gittim sınava girip geldiim yaptım gibide yapamadım giibide gelioo beklemedeyim
inşallah geçmişimdir yarında bi dersim var şu 2sinide veriim rahatlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…