Mehtapçım,geçmiş olsun kızın nasıl oldu, çocuk büyütmek zor zanaat be yavrum.
geenelde gece çıkar zaten.
kolay değil annelik.
yarın dönüyorum nasipse tatil bittttttiiiiiiii
Sağol Canım sen nasılsın bakalım
İŞler yoğun ama cuma gününü verdiği bi mutluluk var üzerimde
zeynebim koru parktaydım akşam
geçen akşam gittiydik de bitiremedik mağazaları
kalanları da dün akşam pırpıkladımmm
kışlık cici cici hırkalar aldım
oğluşlarıma panduf aldımm
ayakkabı aldııımmm vs. vs. vs.
eve almayacak adam beniii
prensesim annenler geldimi?
prensesim arkadaşla dün görüştük doktora gidecek tlf görüşmüş dozajı arttıralım demiş.kutu bitince gidecekmiş(
birde ilacı sen nasıl içiyorsun kapsülüyle mi?kız kapsülü açtı içinde küçük misketleri yuttu neden kapsülü midem çözmeye çalışsın dedi:))
genelde öle içiyorlarmış bak biii öpüldün şeker
canim benim geldilerr ve ilk pandomino koptu tatlim sunu anladim annemdir canimdir kanimdir ama en cok fedakarligi ben yapiorum kotu olan yine benim dukturun yapmadi kotuluk kalmadi dede yadigari yazligi sattirarak borcunu bile odettirdi daha neler neler ama yinede ustune su dokulmuyo zamanin az aglamiodu bana boyle davranio diye bugun hem anneannemi uzdu hem beni sigarasizlik kafasina vuruyo aama boylede yapilmazki ya icindekileri kustu yada pisman oldu sonra soylediklerinden zaten beni buyuten anneannem olmustur bana cocukken sahip cikmadida...hic unutmam cocuktum hastaydim annemi yanimda istiodum o gece yanimda kal diye az dil dokmemistim hasta hasta ama o yinede beni birakip dukturun yanina gitti efendim neymis gece yalniz kalamazmis adam nedense eski gunler depresti bugunku olaylar sonucunda simdi iftari acinca duzeldi tabi ama soylenenler unutulmaya ama ben hep unuturum bi kac gun sonra hatirlamam bile annemin ustune titrerim uzulmesin diye hep cipinirim adam neler neler yapti onun yaptiklari hep unutuluor yinede aman adam hasta ameliyat olcak soyle boyle diyo buugun adam gel dese bizi birakir burda gider ama bi gun olsun ben hastayim desem onu birakip ordan gelmez gecen sene ramazanda hastalanmistim telefonda hep aklinda oldugum uzuldugunu soyluodu ama hic atlayim kizimin yaninda bu kez ben olayi demedi
ama ben onun icin neler yapmadim gerci bunlar soylenmez annemdir sonuna kadar yaparim yapicamda ama birazda insan ondan beklio gerci cocukken goremediklerimi simdi bekliorum galiba neyse kizlarr uzattim yine caninizi slkmayim ben aama su bir gercekki kendi hayatimi hicbizaman yasamamisim hep onlarin istedigi onlarin dedigi sekilde yasamisim hafiften basim agrio insallah migrenim tutmaz kizlar allahin izniyle bi eve cikayimda nefes alcam sanirim sizleri seviorum kizlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
offffffffffffff offfffffff,
öldürdün yine beni tatlım,
ben senin doktora değil,annene gıcığım zaten.
koca diye ölüyomuş kadın bekötükedihüso
senin bu depresyonun asıl sebebi bence annen.
doktorun üstüne atıp rahatlamak istiyosun.
annenden göremediğin ilgiyi,sevgiyi,elin adamından nasıl göreceksin tatlım.
bide bişeyi merak ettim.. ev tutacam diyosun geçimini nasıl sağlayacaksın,gelirin varmı?
eğer gelirin var idiyse sen ne demeye bunlara katlandın ki bunca zamandır.
al anneni yanına çek git be kuzum.
ne doktormuş anasını satayım,uğruna yazlıklar satılan,kızını feda eden.
bokunda boncuk var herhalde, töbe töbeeeeeee açtım yine bayramlık ağzımı
kusuruma bakmayın,sinirlendimi böyle yapıyom kızlar.
bitanecik seleminom benim kusura bakma sabah sabah sinirlerini bozdum ama sizlerle paylasmak iyi gelio tatlim bugun ev bakmaya cikcaz guzelcim babamda emekli aylik aliorum bide birikmiss var biraz onceden calismistim harcamayip saklamistim maaslarimi tatlim idare ederimm allahin izniyle sende gezicekmissin gulum sana iyi gezmeler fistigim gunun guzel gecer insalla sultanim benim seni cokkkk seviorummmm sana hic kizmiorum bazen gercekler acitsada gercektirler hayatim koskocaman opuorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?