Selenimo ve Cankularyla her telden

zeynebim girmedi buğün
selenimo ablasıda yok
halemde sahurda girer karşılaşamayız
benim mesai doldu şimdilik çıkıyorum akşama müsait olursam girerim
muckkk

iftarımı yaptım geldim
kimsecikler yok

kanka görüşemedik yine
bende ütü yaptım biraz
minik uyudu
aman zar zor ağlaya ağlaya uyudu garibim
daha iyi gibi ateşi
ama huysuz çok
damakları şiş çok kötü
çiğneyemiyo bişeyciği
blendırla çektim hep yemekleri bugün
bende gezineyim az kimseler yok

canlarıımm iyii gecelerr
bizim buakşam iftarda misafirlerimiz vardı
işten erken çıktımm yemek yaptık annemle sofrayı hazıla ye topla falan anca misafirlerimizi uğurladık
bide tanede miniciğimizz var 2 yaşında yavrum abla abla ayrılmadı bütün gece yanımdan giderken ablaamm diye bi sarıldıı gitmiceem diye ağlıyoo cnm bnm çok güzeel bu çocuklarr ya =)
annemde dürtüyo bitaraftan bende torun istiyoruum diye :kedi: kaydirigubbakcemile3
böyle işte ancaa girebildiimm
hepinizeee iii gecelerr öpüyoruum sizii güzel düşlerr
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canim benim azi disleri zorlar epey hic kiyamam yavruma ben senin keyfiler nasil kuzumm?

Kimseler yok bugünnn sakin gidiyoruz yineee
Mehtabım kankam kız eşim gitmedi herhalde
selenimocum kapamadı laptopu
prenses te eşya topluyo herhaldeee

canimin ici bugun giremedim bazi aksilikler oldu tasincagim yerde sabahtan elektirikler gitmis haliyle tadilat isi kalmis en son gece sormustuk hala gelmemis bu durumda tasinmam ertelencek bi iki gun gerci bu sorun deilde bizim deli dellendi yine tutturdu bu aksam cikiim geliyim diye ben tasinamadigim icin evde adim atcak yer yok 60 metrekarede iki kedi annem anneannem ve ben biz bile sigamioruz bide huysuz basimiza gelirse iyiice sorun olcak cunku tasincagimi ona soylemedik ise bak kirayi herseyi ben karsiliyorum yinede soyleyemioruzz dirdirlancak diye anneanneminde anneminde bugun keyfi yoktu soguk alginligi oldu anneannemle ilgilendim annemde hastaneye gitti dukturun doktoruyla konusmayla falan derken giremedim hic benimde hic keyfim yoktu canimbenim allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin diye hep dua ediorum gulumm

prensesim yarın taşınıyormuşsun sana kolaylıklar diliyorum
bu senin için güzel bir başlangıç olur inşallah canım

sultanim benimm cok saol tasinmam ertlendin bi kac gun cunku elektrikler yokmus yatakodasi haliydi on senedir deistirmemisler bide iyide bakmamislar halinin rengi kirden fume ye donmustu emlakci degistiriodu ama sel felakati ellektirikler kesti o yuzden tasinmam bi kac gun ertelendi deli dukturda orda dellendir gelcem gelcem diyo bu aksam zaten ev 60metre kare iki kedi annem anneannem ve ben sigamioruz bide o gelirse yanariz zaten tasincagimida soylemedik ev kirasini herseyi ben karsiliorum ama yinede soyleyemioruz dirdirindan o yuzden karistik biraz giremedim bugun guzelcim sen nasilsin keyfin nasil gulum?

canim benimm allah sanada guzel evlatlar nasip etsin guzelcim opuyorumnanaktan bizde teyze olalimm opuyorumnanaktan

kizlar ben salonda uyuyorum dusunun anneannem horluyo ve burdan cok duyuluo dusunun artik evin boyutunu(bu arada horlama sesinden siniri bozulan varmi?benmi anormalim acayip derece etkilio beni uyumak bi yana otursamda oyle duysam yinede rahatsiz oluomm

Günaydın yavrum nasılsın bakalımbugün.
Kakılmış çalış annene yardım et oğluma alıcam seni

Karnım acıktı zaten

kızlar günaydın,
dün sabahtan akşama kadar elektrikler yoktu,
hiç böyle yağmur görmemiştim hayatımda,
mutfak penceremin çerçevesinden içeri girdi,resmen çeşmeden akar gibi ,o kadar kalın ve şiddetli yağdıki,
evim 6. kat borum katta oturanları düşününün artık.
gerçi tv den seyretmişsinizdir,ben elektrikler olmadığı için seyredemedim.
bu gün sanki hiç öyle olmamış gibi gökyüzü masmavi,
birazda üşütmüşüm herhalde alttan,üstten çıkardım durdum.
tadım yok biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…