off hava kapalı gibi ben sonbaharı ve yağmuru severim
ama bu gün sıkıcı geldi bana
aklıma nadin, ekim,meltem geldi ve dila(
en son yaprak dökümünü de gözdede yaşadık
evlenince unuttu topigi güzel gelin
Günaydın yavrum nasılsın bakalımbugün.
Kakılmış çalış annene yardım et oğluma alıcam seni
Karnım acıktı zaten
bu gün çok halsizim kızlar,
hiç bir şey yiyemedim,birde çıkarınca ayakta zor duruyorum,durduk yere neden oldu ki.
gidip iki lokma bişey atıştırayım,denk gelirsek görüşürüz,bu gün pek giremem herhalde her yanım ağrıyor.
kızlar günaydın,
dün sabahtan akşama kadar elektrikler yoktu,
hiç böyle yağmur görmemiştim hayatımda,
mutfak penceremin çerçevesinden içeri girdi,resmen çeşmeden akar gibi ,o kadar kalın ve şiddetli yağdıki,
evim 6. kat borum katta oturanları düşününün artık.
gerçi tv den seyretmişsinizdir,ben elektrikler olmadığı için seyredemedim.
bu gün sanki hiç öyle olmamış gibi gökyüzü masmavi,
birazda üşütmüşüm herhalde alttan,üstten çıkardım durdum.
tadım yok biraz.
canım kıyamam yaaa inşallah herşey yoluna girer de bir an evvel kurtulursun herşeyden kuzumcanimin ici bugun giremedim bazi aksilikler oldu tasincagim yerde sabahtan elektirikler gitmis haliyle tadilat isi kalmis en son gece sormustuk hala gelmemis bu durumda tasinmam ertelencek bi iki gun gerci bu sorun deilde bizim deli dellendi yine tutturdu bu aksam cikiim geliyim diye ben tasinamadigim icin evde adim atcak yer yok 60 metrekarede iki kedi annem anneannem ve ben biz bile sigamioruz bide huysuz basimiza gelirse iyiice sorun olcak cunku tasincagimi ona soylemedik ise bak kirayi herseyi ben karsiliyorum yinede soyleyemioruzz dirdirlancak diye anneanneminde anneminde bugun keyfi yoktu soguk alginligi oldu anneannemle ilgilendim annemde hastaneye gitti dukturun doktoruyla konusmayla falan derken giremedim hic benimde hic keyfim yoktu canimbenim allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin diye hep dua ediorum gulumm
ay bende sinir olurum horlama sesine allahtan eşim horlamıyoooo yoksa atarım odadann öyle huy kapıyorum yanikizlar ben salonda uyuyorum dusunun anneannem horluyo ve burdan cok duyuluo dusunun artik evin boyutunu(bu arada horlama sesinden siniri bozulan varmi?benmi anormalim acayip derece etkilio beni uyumak bi yana otursamda oyle duysam yinede rahatsiz oluomm
canım benim çoook geçmiş olsun merak ettim canım yaaabu gün çok halsizim kızlar,
hiç bir şey yiyemedim,birde çıkarınca ayakta zor duruyorum,durduk yere neden oldu ki.
gidip iki lokma bişey atıştırayım,denk gelirsek görüşürüz,bu gün pek giremem herhalde her yanım ağrıyor.
oleey all benii oğlunaa bende evde kalırım diye korkuyodumm hehehe hihoyyyt
sen nasılsıın şekerciimm sengözlerimebaksanab
Tamam Canım Ozaman ŞÖyle bi anlaşma yapak senle vereliniortak
Sen bana birini bul ben saaaağaaa çocuk yapayım
Sonra seni alıyım yerimsenibenŞeniznaniknanik
zeynebim günaydın
anam bu topiktekiler pek evlenmeci kız zeynep sen ekimin geliniydin sonra benim oğlana geldiydin şimdide gonzales hımmm
gonzales o benim oğlanın kız elleme gelinime
ee o saatten sonra beşik kertmesi yaparıık kızz kaydirigubbakcemile3
ama du bi parmak basalım şu konuya bulalımm kız gönlünce birini bak kızlarda el atsın =)
zeynebim günaydın
anam bu topiktekiler pek evlenmeci kız zeynep sen ekimin geliniydin sonra benim oğlana geldiydin şimdide gonzales hımmm
gonzales o benim oğlanın kız elleme gelinime
cuma günü felaketin 2katı geliyormuş
ALLAH korusun valla ben tv izlemedim gazetelerden takip ettim ama korkunçç
çamurun içinde bogulmuşlar offf
Vallahi Canım Bak çok hevesli senin oğlanı bıraktı 2 dk
Boşver Bu gelinden hayır gelemz sana :) :)
Hadi Canım elbirliği ile hep beraber Hayırlı Kısmetsırnaşık şey
ya evet ama ekim benii unuttu almıcm seni dedi sevgiline vericem dedi :gitme:
sende almıcan diye korktuum işi sağlama alayıım dediydimm ondan
ama meltemle ekim yoklar ya sen şimcikk alabilirsin benii dimii :kedi: :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?