Selenimo ve Cankularyla her telden

canim benim buyuk gecmis olsun valla tvden felaketin boyutunu gordum canim bide olenler oldu dahada kotu allah korusun hepimizi boyle felaketlerden canim usutmussun kiyamam canim sultanim benim sivi kaybi olmustur cok bol bol sivi takviyesi yap tatlim benim umarim yarina kendini daha iyi hissedersin gulum bugun benimde keyfimde yok bogazimda yanma var nezle gibiyim halsizim usuttum sanirim bende havalarda dengesiz normal terlenio sonra ruzgar yiyince sonuc boyle tabi opuyorumnanaktan

bitanem benim allah hayirlara cikarsin gulum canim arkadasim benim beni dusunerek uyudun demek ruyana girmisim amin canim insallah hersey yoluna gircek bugun ellekktirikler gelmis parke olmus tatlim kismetse cumarteside tasincam hayirlisiyla sekerim soguk alginligida geciriorum bugun bogazim agrio nezle gibiyim halsizim usutmusum heralde caramelli lattem simdi kalsiyum sandoz portakal ictim tatliskom

şişsindir kuzum
ben neyapayım akşam alış vrişe gittim kendime çok kızdım
2ayda 4kilo almışımklava:

canim benim hic kizma sen buyuk bi basariya imza attin koskoca sigara olayini bitirdin sultanim olsun o kadar on kilo alanda var yine iki ayda dort kilo bu ayda iki kilo ederki normal bence verirsin papatyam

canlarim benim beni unutmamissiniz yine gercekten sizleri cok seviorum haberlerde duydum tatlim kismetse cumartesi tasincam allah nasip ederse zaten usutmusum bogazim agrio nezle gibiim halsizim duktur ikitelli uzerinden gecse bile o herzaman dort ayak ustune dusmus adamdir nelerden siyrildi o selde bile birinin tepesine biner yyine kurtulur o :))neyse tovbe tovbe bazen seytan durtuyo iste hemen allahim sen buyuksun sen affet diorum bi an kotu bi dusunce gecse aklimdan allahimsen hayirlisini nasip et diorum hepimize allah herseyin hayirlisini nasip etsin papatyam benim

cok dogru canim hedef kilonun altina inmek lazimki kilo alma payi kalsin bende 55 olmak istiorum su eve yerleseyim sonra duzene oturtcam insallah bugun tartildim 57.5 kilo ciktim malum doneme dort gunum var daha sis olmaz kilo almisim dimi fistigim?

amanin kimler gelmis kimler canim ekimim gozumuz yollda kaldi valla nasil ozledim canim seni cok sukur baglantina kavustun bizde sana kavustuk canimbenim nasilsin neler yaptin guzelcim

ben de pek birşey yapmadım sizsiz çok sıkıldım 1 kg verdim geri aldım komşularımın 1- 2 tanesinin bol bol dertlerini dinledim moral verdim yüzlerini güldürdüm .. o kadar başka birşey yok

canim benim olsun yine verirsin gulum artik burdasin yine birbirimize destek ola ola yine veririz kilolarimizi insallah bu arada en son nisana gidiodun tatlim nasil gecti nisan guzelim?

canim kardesim nasilda tanimis beni ozel ilgi bekledigimi valla sizde olmasaniz ben ilgidenyoksun mahsunluga devam edicektim guzellerim benim

ayyy canim benim acikcasi sitenin adindan belli oldugu gibi kadinlar kulubunde erkeklerin isi olmayacagini dusunerek girmezler diye dusunuyodum sonucta bizim kulubumuz biz onlarin sitelerine giriomuyuz hem bizim yazdiklarimizi okuyupta nolcak anlamadim valla var boyle enteresan erkekler sasirdim valla hic isi gucu yok net cafeden girdigisiteye bak tovbe tovbe canim ya

çok yalakasın çoooooooookkk sırnaşık şey
hoşgeldiiiiiiiin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…