ayyy canim benim acikcasi sitenin adindan belli oldugu gibi kadinlar kulubunde erkeklerin isi olmayacagini dusunerek girmezler diye dusunuyodum sonucta bizim kulubumuz biz onlarin sitelerine giriomuyuz hem bizim yazdiklarimizi okuyupta nolcak anlamadim valla var boyle enteresan erkekler sasirdim valla hic isi gucu yok net cafeden girdigisiteye bak tovbe tovbe canim ya
zoia günaydınnnnnnnnn,
sağına soluna bak kızzz,
patron falan olmasın.
canim benim buyuk gecmis olsun valla tvden felaketin boyutunu gordum canim bide olenler oldu dahada kotu allah korusun hepimizi boyle felaketlerden canim usutmussun kiyamam canim sultanim benim sivi kaybi olmustur cok bol bol sivi takviyesi yap tatlim benim umarim yarina kendini daha iyi hissedersin gulum bugun benimde keyfimde yok bogazimda yanma var nezle gibiyim halsizim usuttum sanirim bende havalarda dengesiz normal terlenio sonra ruzgar yiyince sonuc boyle tabi opuyorumnanaktan
inş. bişi olmaz ablam ya ne bilim herşey bi enteresan doğada döndüü iice
konyadada deprem olmuş 2 defa
sabah hbrlerini izledim direk ruhum sıkıldı
saç dökülmesi konusunu okuyordum,sarımsak ve zeytinyağı karışımı demişler yaptınızmı hiç.,
yapmak istiyorum ama kafadan nasıl arıtılır yağ .
saç dökülmesi konusunu okuyordum,sarımsak ve zeytinyağı karışımı demişler yaptınızmı hiç.,
yapmak istiyorum ama kafadan nasıl arıtılır yağ .
geziyon ablam sen çıkıyorum şimdilik
zeynebim de yok
öpüldünüz
saol tatlım,boğazında yanma varsa sende yolcusun demektir,ilaç takviyesine başla hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?