Selenimo ve Cankularyla her telden

bayramdan sonra tam gaz kilo vermeye devam edicem de fıtıktan çok korkuyorum inşallah değildir burda emar çektirmeyi bekliyorum o da bayram sonuna kaldı

benim kocada yeni çektirdi emar fıtık başlangıcı dedi.Zor bu fıtık dikkat et bir an öncede vermeye ak kiloları.

ekiim kızz napıooonn

yemek yapıyorum canım çok yoruldum dıuşrıda da işim vardı hallettim yemeğin bir kısmını yaptım bir kısmınıda az sonra yapıcam senin patronla ne oluyor gelip kulağını çekelim mi:))

şu erkekler al birini vur ötekine, yok birbirlerinden farkı.
Zeynep acele etme evlenmeye kızzzzzzzz,
bi moka faydaları yok.

ay yok ablam ii böyle dertsiz başıma dert istemiyorum
şimdilik böyle sevgili sevgili devaam etsiin

benim kocada yeni çektirdi emar fıtık başlangıcı dedi.Zor bu fıtık dikkat et bir an öncede vermeye ak kiloları.

benim kocanın 2 fıtığı vardı ameliyat oldu birini aldılar diğeri duruyor evdeki tüm ağır işler koli taşıma tüp taşıma vs. hepsini 3 senedir ben yapıyorum... kilolardan acil kurtulayımda çok kilo verirsem bu defada çocuk doğur diyorlar amaaaaaan sanki kilo verdimde gerisini düşünüyorum bende he he he

ekim ismimi sormuşsun daha önce degiştirmek için başvurdum ama öyle kullanıcı varmış değişmedi bende 4tane isim yazdım şansıma italyan kahvesi geldi
neyse acı acı severim espressoyu

Antalya ya demi,senelik izinmi? kaç gün yoksunn
boşuna yapma gelince yine yapacan nasılsa

evet abla evime gidiyorum
evet senelik izninin bir kısmı
ben temizlemeden yol çıkamam buda benim tikim
birde gelince iyi oluyor okullarda açılacak ya üsten yaparım

sende çocuk bi tanemiydi,
milletin işi gücü yok salla gitsin, onlaramı soracan doğurup doğurmayacağını.

sende çocuk bi tanemiydi,
milletin işi gücü yok salla gitsin, onlaramı soracan doğurup doğurmayacağını.

1 tane 8 yaşında oğlum var ....iyide kocada isterse niyeti var gibi yaşımda 1 -2 ay sonra 30 olacak yaş geçmeden kiloları verde kardeş lazım bizim oğlana diyor tabi bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…