Selenimo ve Cankularyla her telden

evet abla evime gidiyorum
evet senelik izninin bir kısmı
ben temizlemeden yol çıkamam buda benim tikim
birde gelince iyi oluyor okullarda açılacak ya üsten yaparım

sende annem gibi temizlik manyağımısın yoksa,
annem evinde durmaz,gitmeden temizler,gelince tmizler,olmadı badana yapar,sonra yine temizler gider falan ,mnyak yani anlaycağın sonrada benim işim hiç bitmez der,
o hala yazlıkta bana tele odanın birini bdana yapacam diyo oruç,oruç
takmıştı çünkü,isi yok,kiri yok.ama kadına rahat batıyo.

benim bu iyi halim
gitmeden nevresim değiştiririm istersem 1gün önce değiştireyim
birde derz takıntım var derzlerin arası beyaz olacakdelikafadulden
yarın eve derz çekecegim meselaklava:

kızlar benim mutfağa gitmem lazım çıkıyorum hoşçakalın

1 tane 8 yaşında oğlum var ....iyide kocada isterse niyeti var gibi yaşımda 1 -2 ay sonra 30 olacak yaş geçmeden kiloları verde kardeş lazım bizim oğlana diyor tabi bazen

arayı çok açmışsın be Ekim,birbirlerine faydası olmayacak ,çoook seneler sonra belki benimde kardeşimle 7 yaş var ancak o evlendikten sonra anlaşmaya başladık
ama yinede tek olmaz tabi ,tek çocuk çocuk açısından da zor.
bak zayıflamak için nedenlerin ne kadar çoğaldıyerimseniben.

Bu gün ilk defa sıcak bi yemek yedim .kendime gelmeyye başladım Mehtap.
ben yatarsam evdekilerin hali boktan.Daha doğrusu anneler hasta olmasın.

haklısın ablacım
valla annelik çok zor
aman boş ver demeyi çok isterdim ama olmuyor ölsende kalkıp karınlarını doyuruyorsun

oyy canlarr ben yazamadım bi türlü az biraz şu işlere bakiim yine rahat bırakmıyolar

geliyim
ama kirada oturuyorum yap yap elin evini valla eşim bugün kızdı ama ne yapcan kendi evime taşınayım yapmayacagım

haklısın ablacım
valla annelik çok zor
aman boş ver demeyi çok isterdim ama olmuyor ölsende kalkıp karınlarını doyuruyorsun

valla kalkıp yapamadım benimkiler büyük kendi başlarının çaresine baktılar tost,menemen falan yapıp yemişler,bu gün nasıl yanaşıyolar sıcak yemeğe görsen.
hastayken canım bi kek istedi ama yapacak insan yok,alalım diyolar yok ev keki çekti canım.bu gün onuda yaptım valla.

eline sağlık
biz ilk geldiğimiz zaman ben ve çocuklar çok hastalandık kimse yok eşim yazık 3gün rest.yemek gönderdi
böyle günlerde eş ,dost ,akraba aranıyor

eline sağlık
biz ilk geldiğimiz zaman ben ve çocuklar çok hastalandık kimse yok eşim yazık 3gün rest.yemek gönderdi
böyle günlerde eş ,dost ,akraba aranıyor

hemde nasıl hele burada ölsen kapını çalan yok o yüzden küçük şehirleri seviyorum.Annem olsaydı nasıl bakardı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…