Selenimo ve Cankularyla her telden

nasılsın gözdecim , ben toparlanıyorum bir yandan da yemek poaça , hazırlanıyorum memlekete gidicez yarın Allah kısmet ederse....
iyiyim canım işlerimi hallettim de otrudum pc başına biraz şimdi de çamaşır yıkanıyo onları ascam bayram günü için kıyafet ütüliycem öyle zaman geçiriyorum yani...
kız bayramdan sonra bebek battaniyesi örcem kaydirigubbakcemile3 derya baykalın programında gördüm bgn örneği bayıldım çok özendim örcem hemen :hulya::hulya:
sende akrabalarını göceksin ne güzel kuzum senin için bol bol gez eğlen canım böyle fırsat her zaman ele geçmez CADIARZUkaydirigubbakcemile5

saol gözdem şimdilik devam ediyorm
iş bnm hayatımda gerçekten çok önemli bi yer kaplıyo huzursuzlukta hayatıma yansıyo
ama hep fazla düşünmekten kaybetmek insanı üzüyo diyorum bazen sanki buranın sahibi bnm niye uğraşıyorum stres oluyorum yetişsin yapılsın diye al yine 2 gündür midemden çekiyorum
dün çok üzüldüm olanlara bugün daha rahatım bakıyorum öyle iş çıkarsa giderim görüşmeye çıkmazsa devam ederim bi süre daha

en iyisi canım sen doğruyu yaptığını biliyosan hata yapanlar gitsin boşver patronunda seni haklı görmüş nasıl olsa

anaa bebekk battaniyesimii kaydirigubbakcemile2 :dance:

selenimo ablam Allah kavuştursun şimdidenn
valla dün öldük yaw
ama değdi
sağolsunlar
onlar beni el üstünde tutuyolar bende kıyamıyorum iştee

Ekimim Allah gönlündeki gelinle karşılaştırır
inşallah seni deee sağolasın güzel sözlerin içinnn
Kalbi temiz olan kalbi temiz olnala karşılaşıyo
mreak etme gülümmm

her zaman ki ilknur işte :))) iyi ediyosun ama kız sevap valla benim kayın validen elinden gelmese bende giderim temizliğe nolcak elimize yapışmaz hayır duası alırız

kıslar ben yemek yapıyodum mutfağa gitmem lazım
valla dermanım kalmadı artık
ne bitmez işim gücüm varmış bee
az kaldı kaykılıp gidicem

Ekimim Allah gönlündeki gelinle karşılaştırır
inşallah seni deee sağolasın güzel sözlerin içinnn
Kalbi temiz olan kalbi temiz olnala karşılaşıyo
mreak etme gülümmm

inşallah canım ...ne yaptın koşturma bitmedi ne zaman dinlenicen

kıslar ben yemek yapıyodum mutfağa gitmem lazım
valla dermanım kalmadı artık
ne bitmez işim gücüm varmış bee
az kaldı kaykılıp gidicem

sen git bacı yemeğini yap sonrada yat uzan biraz, ben yemekleri yaptım poaça hamurunun kabarmasını bekliyorum

inşallah canım ...ne yaptın koşturma bitmedi ne zaman dinlenicen

Bitermi ya
benim ev dandini daha
sabah okula koşturmaktan iş yapamadık bu hafta
servis haftaya çalışacak diye ben götürüp bekliyorum 2 saat
sonrada eve gel öğlen oluyo işte
bugün evle ilgileniyorum
ama bayramdan sonraya kalacak bazı işlerim
kış temizliği olacak bu gidişlee

sen git bacı yemeğini yap sonrada yat uzan biraz, ben yemekleri yaptım poaça hamurunun kabarmasını bekliyorum
oh poğaçada yapmışınn afiyet olsunn
ben yapmıyorum evde şu ara bişiy
ama gitti 1,5 kg şükürr
oğlan uyanana kadar bi yarım saat uzanayım belim çatlıyo
yemekler pişti bu arada
düdüklüyü bekliyodum
muhabbet ederken olduuu
hadi öptüm sonra görüşürüz canımm
kızlaarr sizee bol muhabbetler ben azıcıık kaçıyorumm

tmm kzuz bak işlerine
öyle herşeye sinirlenmeee
öpüldün şeker

kızlar gidiyorum bende benim ki tatlı istedi onu yapıyım yemekte ne yapcam bi düşüneyim bakayım... hepinizi çok öpüyorum.. ekimim hayırlı yolculuklar sana ilknurum sanada kolay gelsin kuşum zeynebim sende sıkma canını
hepiniz KENDıNıZE ÇOOOOOOOOOOKK ıYı BAKIN...
görüşemediklerim olursa hepinize iyi bayramlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…