Selenimo ve Cankularyla her telden

prensesimle, Ekimciğin,hatırını sormamışım,
kızlarrrr ,prenses ev yerleştirmekle meşguldur.
havadisleri gelince anlatır artık.
Ekim kızzzzzzzz ne yemek yapıyosun akşama,canım şerbetli tatlı çekiyo napcazzzzz

canlar faturalar beni bekleer
ben kül kedisi moduma geri döneyimm ühühühüü
neyse akşamada prensiimle buluşcaam özlediim daa :asigim:

şerbetli tatlıları pek tutturamam ama senin için uğraşırım en güzelinden yaparım canım ne demek yeter ki iste ...eşim ıspanaklı börek istedi , şehriye çorbası, sebzeli tavuk , kaşık salatası yaptım, bide elmalı kuru üzümlü komposto yaptım dünden de az lahana sarması vardı oğluşum yedi onu da ...aman işim gücüm habire pişirmek, keşke birileri benim yerine yemeğin adını düşünse gerisi kolay ...sen nerdeydin yoktun bütün gün ...

günaydınnnnnnnnn, Zeyno yine birinciliği kapmışsın.
Kızlar birazdan ütüye başlayacam,
kaç gündür kaçıyorum amma artık kaçarı kalmadı,
iki okuyup kaçayım ben.

anacım bende yemek yapıyorum ev temizliği falan zaman geçiyo ama genede ev küçük kişi sayısı az yemekte temizlikte bitiyo hemencik önceden misafir gelcek diye çok yoğundum şimdi de tık yok naniknanik

kız çok harcama yapma bak kumbaraya da at para
kaydirigubbakcemile3
yok kız harcamıyorum anca ihtiyaçları alıyorum işte tatil parası biriktiriyoruz kuşuuumm yerimseniben
domatesler ve uyku uyuma rasında gidip geliyorum
bi yarım saat kestirsemmi acepp
kız git dinlen pilin bitcek yoksa geçen sefer ki gibi allah korusun
günaydınnnnnnnnn, Zeyno yine birinciliği kapmışsın.
Kızlar birazdan ütüye başlayacam,
kaç gündür kaçıyorum amma artık kaçarı kalmadı,
iki okuyup kaçayım ben.
aplaların aplası ben giriyorum da arada :kedi: onda da seninle karşılaşamıyoruz :ecrin_bebek:

kızlar hepinize kolay gelsin yemektir, iştir, çocuktur, hepimiz uğraşıyoruz birşeylerle ...ben valizleri çıkarttım ufaktan toplanmaya başlarım, işler beni bekliyor ...

kızlar moralim çok bozuk iştekilerle fena girdik birbirimize
istifamı verdim uğraşamıcam artık
salak salak ağladım sanki ben hatalıyım

yapma ya keşke istifanı vermeden çıksaydın sakin leşince sonra pişman olma diye ... çok üzüldüm şimdi, ama istifana değil senin üzülüp ağlamana üzüldüm .. bu gün sakinleş biraz dinlen , uyu kendine gel , sonra yine görüşürüz(

cnm bayramdan sonra çıkıcam yeni eleman bulun demiştim
şimdi bi toplantı yaptık yüzleştik haklı olduğumu anladılar biraz da olsa içim rahatladı allahtan
ne ikiyüzlü insanlar var ya onlar yüzünden patron durduk yere bana patladı hiç hatam olmamasına rağmen ben üzüldüm çok ağlattılar bugün beni ne diyeyim allaha havale ettim yalanları er veya geç ortaya çıkmıcaktı sanki
ben yinede yavaştan iş arasam iyi olcak sanırım artık içimden çokta gelmiyo burda çalışmak

Noldu kız Zeynooo,
sabah bişey yoktu herhal anidenmi oldu, yoksa için için vardı da şimdimi patlak verdi.
Sıkma canını her yerde olan şeyler bunlar,
çıkma iş bulmak kolaymı kızz,:teselli:

Noldu kız Zeynooo,
sabah bişey yoktu herhal anidenmi oldu, yoksa için için vardı da şimdimi patlak verdi.
Sıkma canını her yerde olan şeyler bunlar,
çıkma iş bulmak kolaymı kızz,:teselli:

ne bilim ablam vardı kavgalarımız oldu ama bu sefer seni suçlu görüyorum deyince deli oldum alakam bile yok bnm nasıl benim hatam olabilir sonradan da öyle olmadığını biliyorum dedi konu gizli kapaklı kapandı yani anlam veremedim konuştuk ama zeynep biliyorum dedi sadece çözemedim şu insanları madem biliyon ne diye ben bugün o kadar ağladım ettim bana bağırdıın
ablacık akıl verin bana ya napıcamı bilemedim şuanda
devam edeyimmi yoksa ayrılayım mı
evde duramam hemen iş bakmam lazım
ama burdada mutlu olurmuyum soğudum çok

konuyu her ne kadar anlamasamda, pireye kızıp yorgan yakma.
Sivilde her iş yerinde bu tür tartışmalar olabilir,herkes birbirinin kuyusunu kazarak kendini öne çıkarmaya çalışıyor maalesef.
Kendini ezdirme,işini iyi yap, haklıysan üstüne git.ışini layıkıyla yapıyosan sana bişey yapamazlar.
ış bulmak kolay değil,öyle soğudum falanla olmaz.
Haklı olduğun anlaşılmış nasılsa dert etme artık. Konuyu muhatabıyla konuşup hallet.
OLaylar taze olduğu için sinirlisin, geçer tatlım sıkma canını.

Kısçeler ben geldim ama bu saate malüm kimseler yok
ben yine de tekmilimi vereyimdee
Dün koştrumaca malüm
Bugünde okuldaydık sonrasındaa ise
eşimin ananesine
bayram temizliği yaptık bizim diğer gelinlee
öldük yawww
iki titiz yıkanmadık şey kalmadı evdee
çocukları uyut et bu saat oldu canlarımm
yarında okull var yine sabah
Allahtan bayramdan sonra öğleciyizz
Veli toplantım var yarınnn bideee
anca öğleden sonra selam ederim sizleree
ZEYNEBıM hayılısı olsun hakkıında
Ama iyi düşünmek gerek Üzülme sonra canımm
Selenimo ablası bayılırım içli köfteyeee
ellerine sağlıkk Beni de unutmamışsın ablasııı
Ekimim sanada kolay gelsin canım koş koş iş bitmiyooo
Mehtabım uğramadı daha Antalya tatlı geldi kankaya
Prensess yerleştimi acaba özledim lattemii gelse artıkk
Herkese iyi geceler cankuşlar
Sizi peeek seviyorum bennnnnnn

Son düzenleme:

canım selenimo doğru söylüyor iş bulmak kolay değil bir de hemen iş bulamazsan evde kafayı yersin tecrübe benim küçük kız kardeşim istanbuldayken özel sektörde canını çıkarttılar her gün telefonda anlatırdı üstelik işten çıkmaya kalksa eşlerini alıp eve bile gidiyorlardı geri işe dönsün diye tatlısını pastasını kollarına doldurup sonra bir sıkıntı olsa dinlemeden bağırıp çağırmalar ben kardeşim kendini hiç ezdirmeyen tiplerden ama onu bile ezdiler sen burdan ayrılsan gittiğin yerde yine aynı şeylerin olma ihtimali var tabi hemen iş bulabilirsen ...olmuyor burdakilere tahammül edemiyorum dersen iş ara çaktırmadan , iş bulana kadar ordan sakın ayrılma biraz sık dişini gülüm ..Allah hakkına hayırlısını versin canım dahada düşünüp kendini üzme , iyi geceler

maşallah diyicem bacım ellerine sağlık kayınvalidenin temizliği bitirmişsin , rabbim banada senin gibi kalbide yüzüde güzel gelin nasip eder inşallah , iş yaptırmak için değil gülüm yanlış anlaşılma olmasın, yaptığı herşeyi içtenlikle severek yapsın diye gerçek annesiymişim gibi , sen öylesin , bacıııım iyice dinlen bu gece , iyi geceler

ağzına sağlık doğru diyorsun... sen ne yaptın tatlını yedin mi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…