Selenimo ve Cankularyla her telden

hade hade diyet grubuna yazıyon bize gelince yazmıyon,beğenmiyon bizi
bu topik ajan dolu bacııı:1ninca:
buluruz bizzz

Günaydııın kızlaar
Bu sabah tartıldım gelen giden yok aynı çıktım ama dün sabah 700 gr gittiydi neyseki:) espresso güzelim nedir açlık durumları sende bakimm. Ben dün akşam 1 aldım. Yani sabah 2 akşam 1 çok iyi tıkadı 2x2 değil 2x1 alacağım artık..

canım benim sanada günaydınnnn:)) ay siz nerden görüyosunuz misafiri kim girdi kim çıktı kim nereye bakıyo yahuu:))

Ben burayı iyice unutmuşum walla..Dün alıntı yaparak cevap yazmayı hatırlayana kadar göbeğim çatladıkaydirigubbakcemile3

gülüm cevap yazdığın yerin altında konuyu okuyanlar var
şimdi senin ve benim adım yazılı kayıtlı kullanıcı olarak,bazen onun yanında misafirimizde oluyor

Heheeeeeeee ay tamam oldu şimdi sağol. Merak ediyodum hep sormayı unutuyodum misafir geldi gitti falan yazıyodunuz yakaydirigubbakcemile3 heheeeeeeeee selenimo okuyo görüyom görüyommm:))

ben 1x1 aldım ama tık yok
üstünede almış gözüküyorum
senin dediğin gibi yapayım yarın
ama buğün sabah,öğlen ,akşam 1er tane içeyim zemuszemus

bakkk hepimiz ajan olcaz
ilknur hocamız,yetiştiriyor saolsun.ilknur pc de canavarr,kafana takılanı sor
abla gelmiş ,günaydınnn

Son düzenleme:
kızlarr günaydınnnn, maşallah ben bu gün uyuyakaldım yahu, dün akşam uyuyamamıştım benim herifin horultusundan bugün uymyuşum valla,
çayı demledim demlenirken bi dalış yapıp günaydın diyeyim edim ama siz erkenciymişsiniz Zeyno geceyle gündüzü karıştırdı artıkkk kalk kızzzz yüzünü görelim dermişimmm.
Ekkim seni artık üvey evlat gibi görmeye başladım,
laf olsun diye giriyorsun , aşkol maşkol deme,
isteyen insan gelir canlı canlı konuşurrrr.
(napim ben böyleyim içimden geçeni sölüyorum)
topikteki ajanlar çoğaldığından beri uçanı kaçanı kaçırmayızzzzz

al güzelim 3 tane al günde . 1x1 kesinlikle yetmiyo. Ben yazın 1 kutu 2x2 kullandımdı yazlıkta yok böyle bişey yaaa hiiiç yemek aklımın ucundan dahi geçmiyodu ve 15 yetti hap ben 4 kilo verdimdi. selenimocum günaydın buarada

Nadin bacı sık gel bunlar canavar oldular valla herbişeyi öğretirler sanaa.
Sen nörüyon gayserilim. kahvaltı yaptınızmı?
ben kahvaltıdan sonra pazara gidecem belki giremem

yaz motivasyonuyla kış bir olmuyo canımmm,
ben artık ilkbaharda aalacam, her gün tartılmayın kafayı yersiniz,moraliniz bozulur.
çünkü gün içinde bile frklı kilolarda çıkarsınız.
ilk gün verdiğin 700gr yağ değil bacı suuuuuuuuuu

benim kocam hala horluyor
bende onu uyandıracam
tek kahvaltı yaptım buğün

anacım dün dürte dürte bi hal oldum, sinirlendim hay senin horultuna deyip kalktım gittim salonda yattım, sabah söylüyom gülüyo,haberi bile yok ben saabah oldu oğlana kalktın sandım diyo yaaa.
dedim bu akşamda horlarsan sen gidecen salona.neyseki duymadım

sporsuz vede bol su içmeden olmuyo,yaza doğru düzgün bi şekilde yaaparız sporla birlikte, yağlanıp pturcam diyorum onu bile yapmıyorum iyice tembelleştim. yaza giriyor olsaydık kesin yapardım kış diye sallıyorum herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…