Selenimo ve Cankularyla her telden

e tabii be canikom yağ olması mantık dışı ama vücudumdaki ödemi bile atamıyodum ben.Walla bi rahatlama hissediyorum..Boğazı tutmadan imkanı yok olmaz.2x2 kesin garantili tutuyo ama

faydalı bir site bilmediğimiz şeyleri öğreniyoruz.
mesela dün gezinirken sitede ter kokusunu önlemek için koltuk altına karbonat sürmeliymişiz onu öğrendim.

heheee yapıyoooo walla alışkanlık yapıyo site de ben yetişemiyorum yetişemeyincede sinir basıyo:)) ay ot çöp bölümümü harika tam benlik ev aktar giibi zaten.eşim cadı diyo banakaydirigubbakcemile3

SİYAH KABANLA,SİYAH PANTOLON GİYDİM AYNADA KENDİM BİLE ŞAŞIRDIM İNCECİK GÖZÜKÜYORUM
yazındamı öle dolaşsam-tatlicadiarzu-

aslında bunun çaresi var ama bizimki ameliyat olmak istemiyor
neyse çaresi bakıyorlar
ama yokk,rahat nefes alamadığı için kendide uykusunu almadan kalkıyor

otsuz olmazzz, ben severim otu benim evdede çoktur ama sadece ben içerimm.
çok seneler önce başladı bu merakım kitaplar almıştım.

Heheeee siyah pantolonun altına birazda topuklu bir bot giy hele insan kendini çok iyi hissediyo. Benimde favori kıyafetim siyah pantolon üstüne siyah mont budur...:))

aslında bunun çaresi var ama bizimki ameliyat olmak istemiyor
neyse çaresi bakıyorlar
ama yokk,rahat nefes alamadığı için kendide uykusunu almadan kalkıyor

yaş geçtikçe daha çok horluyorlar, yastıkta önemli b:1no2:en alıştım da bazen uçakta kestiriyolaro zaman yanındakiler napıyo aceppp

Heheeee siyah pantolonun altına birazda topuklu bir bot giy hele insan kendini çok iyi hissediyo. Benimde favori kıyafetim siyah pantolon üstüne siyah mont budur...:))

aynen nadinim
yalnız kar'a kadar topuklu giyorum ondan sonra giyersem buzda dans yapıyorum

denk gelince laf bitmiyo kızlar çıkmam lazım yaww,
kahvaltımı edeyim pazara gideyim. görüşürüz sonraa
Nadin sen karşıdasın demekk
ben bu yandayımmm

yaş geçtikçe daha çok horluyorlar, yastıkta önemli b:1no2:en alıştım da bazen uçakta kestiriyolaro zaman yanındakiler napıyo aceppp

yok abla ne yastıklar aldık
bazen 2tanesini birden koyuyor
kaptana ses çıkmarmıyorlardır,bırak onuda onlar düşünsün,uyandırmıyorlardır enişteyi
ama kiloda yapıyor
kiloyu fazla alınca frekans artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…