Selenimo ve Cankularyla her telden

tmm canım,bende kocamı uğurladım şimdi

allah kavustursunn bitanemm
sirkeli su yemek borusunu tahris ediomus vucuttaki potasyumu goturuomus mideyi hasaslastiriomus bide zayiflatmiomus oyle soyledi canim benim bilmem ne kadar dogrudur ichastaliklari uzmaniymis bide gulum aman midecine bisey olmasin munum

Vücudun içten temizlenmesi, genel sağlık açısından büyük önem taşımaktadır. Yaşadığım bir tecrübenin ve neticesinde öğrendiğim bilgilerin size de ilginç/faydalı geleceğini değerlendirerek naklediyorum.

2-3 yıl önce, gözlerimin etrafı siyahlaşmış, vücudumda halsizlik ve şiddetli ağrılar başlamıştı. Amerikan hastahanesinde bir çok incelemeler yapıldı, ancak hiç bir şey bulunamadı. Daha sonra gittiğim çinli bir reflexoloji uzmanı doktor, ayaklarımın tabanlarını yokladıktan sonra, hiç su içmediğimi ve başta karaciğerim olmak üzere vücudumun bütünüyle kirlenmiş olduğunu söyleyerek, eğer su içmeye başlamazsam takriben üç yıl içerisinde öleceğimi söyledi. (ben gerçekten o tarihe kadar genellikle su içmiyor, günde 20-30 bardak çay ve kahve içiyordum. (çin'de reflexoloji üniversitesinden mezun doktorun ismi reflexologıst p.g.wong, tel no: 0060-3-21622866/malezya. Dır.

Sonuçta çinli doktor bana her sabah uyandığımda; aç karnına bir büyük bardak ılık suyun içine bir tatlı kaşığı elma sirkesi ko***** içmemi önerdi. Elma sirkesi vücuttaki kirleri/ birikintileri eritiyor, su ise atıyormuş, elma sirkesinin ph (asit değeri) vücudun ph değeri ile aynı olduğundan kirleri eritirken, vücudun hücrelerine zarar vermiyormuş,

ayrıca günde en az 1.5 litre su içmek çok önemliymiş, vücudun zehirlerinin ve ihtiyaç duymadığı fazla/birikmiş maddelerinin atılmasını sağlıyormuş. Elma, ayrıca vitamin-mineral deposuymuş.

çinli doktorun dediğini uyguladıktan 4 gün sonra gözlerimin etrafındaki siyahlıklar kayboldu, 10 gün sonra ağrılarım geçti ve kendimi çok iyi hissetmeye başladım. Size de tavsiye ederim, 1 hafta sonra kendinizi gerçekten çok sağlıklı hissetmeye başlayacaksınız. Bu konuya ilişkin dr. Niyazi eröztürk'ün "bir yudum sağlık" isimli kitabında elma hakkında yazılan bilgileri aşağıda gönderiyorum

ELMA GENELDE, YATIŞTIRICI VE ATEŞ DÜŞÜRÜCÜDÜR. ELMA SUYU, SİNDİRİM SİSTEMİNİ UYARIR VE MİDE MUKOZASİNİ GÜÇLENDİRİR. SİNDİRİM YETERSİZLİĞİNE KARŞI, RENDELENMİŞ BİR ELMA YEMEKLERDEN ÖNCE YENİLMELİDİR. AMA RENDELENDİKTEN SONRA, RENGİ KOYULAŞANA KADAR BEKLETİLMELİDİR. HAM ELMA RENDESİ İSHALE KARŞI KULLANILABİLİR. KISACA, SAĞLIKLI YAŞAMAYA ÖNEM VEREN KİŞİNİN YAKININDA HER ZAMAN ELMA BULUNDURMASI GEREKİR. ELMA SİRKESİ, DOĞAL BİR YAŞAM İKSİRİDİR!

BİLEŞİM: KALSİYUM, FLUOR, POTASYUM, MAGNEZYUM, SODYUM, FOSFOR, SİLİSYUM, A VİTAMİNİ, BETA-CAROTİN, B1, B2, VE B6 VİTAMİNLERİ, C VİTAMİNİ, SİRKE ASİTLERİ, MEYVE ASİTLERİ, PEKTİN, DOĞAL AROMA MADDELERİ. YASLILIĞIMIZDA DA SAĞLIKLI OLABİLMEK İÇİN HAREKETLİ BİR YAŞAM VE SAĞLIKLI BİR BESLENME BİÇİMİ OLUŞTURMAYA ÖZEN GÖSTERMELİYİZ..

İŞTE BURADA ELMA SİRKESİ SEÇİMİNİN DEĞERİ İLE KARŞILAŞIYORUZ. İÇERDİĞİ ÇOK DEĞERLİ VE ÇESİTLİ MADDELER NEDENİYLE, EN SAĞLIKLI SIVILARDAN BİRİDİR O. ELMA SİRKESİ, BEDENİMİZİ İÇTEN VE DIŞTAN TEDAVİ EDEBİLECEGİMİZ OLAĞANÜSTÜ BİR DOĞAL İLAÇTIR. BURADA SİZE, BEDENİNİZİ GENEL ANLAMDA GÜÇLENDİRMEK, ÇESİTLİ HASTALIK BELİRTİLERİNİ HAFİFLETMEK VE GEREKLİ CİLT BAKIMINI YAPMAK İÇİN ELMA SİRKESİNİ NASİL KULLANABİLECEĞİNİZİ ANLATMAK İSTİYORUM. KULLANIM BİÇİMLERİ:
Kaynakwh: Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Su Ve Elma Sİrkesİ (> Su Ve Elma Sİrkesİ)

DOĞAL ELMA SİRKESİNİN EN ETKİLİ KULLANIM BİÇİMİ, ÇİÇEK BALI İLE KARIŞTIRILARAK OLUŞTURULUR:

*1 BARDAK SU

*1 TATLI KAŞIĞI DOLUSU ELMA SİRKESİ

*1 TATLI KAŞIĞI DOLUSU ÇİÇEK BALI

10 seneye yakındır devamlı olmasada içerim, bir zararını görmedim ben,
içmeye devammm edecem

canim benim on senedir midene ve yemek boruna bisey olmadiginda gore demekki bi zarar vermemis gulum sabah gurkan kubilay bahsedince epey telaslandim sizlerin ictigini bildigim icin ama on senedir sana bisey olmamis guzelcim ben bi kere denemistim bana dokunmustu belki hassas midesi olanlara dokunabiliodur canim benim
verdigin bilgiler icin cok tsk ederim tatlimcimm

zeynepcimm saat onikiyi gecti artik resmen dogum gunune baslamis bulunmaktadiyiz

oncelikle seni tanidigim icin cok mutluyumm o guzel yuzun o tatli konusmalarinla ilginle kalbimdesin dilerim yeni yasin sana saglik mutluluk is getirir guzeller guzelim benim seni seviorumm sarisekerim

çook sağool haleem çikolatalı pastayıda çook severiim
misafirde duyduu herhalde doğ.günümü kutlamaya geldii bu saatte laelaelaelaelae lülülülülülü

çook sağool haleem çikolatalı pastayıda çook severiim
misafirde duyduu herhalde doğ.günümü kutlamaya geldii bu saatte laelaelaelaelae lülülülülülü

canimsinn guzeller guzelim benim heralde canim bak misafir bile gelmis dogum gunu kutlamasina kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…