Selenimo ve Cankularyla her telden

hepinize aydınlık günler ..günaydın ..
azıcık şımarıcam ama beni tanıdıkça komşularım benden ayrılamıyor herkes beni ya çağırıyor yada gelmek istiyor ne mutlu bana hi hi hi...dün hem öğleden önce hemde öğleden sonra misafirim vardı yine uğrayamadım kusuruma bakmayın:))) önce işleri biraz savsaklayabiliyordum şimdi sürekli temiz ve düzgün olmaya çalışıyorum her an birileri arayıp yarım saat sonra geliyoruz diyebiliyor çocuk odasını toplamaktan canım çıkıyor benim oğluş çok dağınık geçen akşam babası odanı topla demiş temiz kirli ne varsa banyoya atmış yeni yıkananları ve ütülüleride ayyy bu çocuk beni çıldırtıyor ..
kız zeynep istiyorsan al senin olsun tek şartım şimdi alıcan ona göre:))))

ilknurum, mehtabım , selenimo, gözde nasılsınız geçmişleri artık okuyamıyorum kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

prensesim yine döktürmüşsün gülüm ellerine sağlık.. antibiyotiğe devam edecekmişsin inşallah bu defa geçer canım ..doktoruna bu gün ulaşırsan dozajı düşürür inşallah, haber verirsin kaydirigubbakcemile5

kızlar günaydıııınn bugün sokaklarda gezip gelcem anca akşama görüşürüz sanırsam öptm hepiciğinziiii

zeynepcim doğum günün kutlu olsun kuzum nice senelere sevdiklerine uzun ve sağlıklı bir ömür geçirirsin inşallah

ZEYNEBİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
sağlıklı,mutlu,huzurlu bir ömür diliyorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
canim benim seni taniyanlarin senden ayrilamamasi hep birlikte olmak istemeleri cok dogal bitanem sen cok tatli cok iyi cok seker cok samimisin guzelcim iyiki buraya girdinden seni tanidim fistikli lokumum

canim benim insallah gecer artik bakalim bugun ulasabilcekmiyim hayatim
haberdar ederim tabiki cokama cok opuyorum sekerparem

TAMAM KUZUM
ben çok yiyeyim,yediğimin yarısı haleye deyim cokacimcoook
şaka kız

canimcimm benimm aman cok kacirma sonra miden rahatsiz olur bi kasik yemen yeter benim icinde napimm cok seviom gunisi yemekleri kekler pastalar borekler vs....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…