tşkrr ederiim prensesiiim Şeniz Şeniz
Allah hayırlı uzun ömürler versin, güzel kaderler yazsın, iyi ki doğdun:içelim::teytey::sm_cool:
canim benim seni taniyanlarin senden ayrilamamasi hep birlikte olmak istemeleri cok dogal bitanem sen cok tatli cok iyi cok seker cok samimisin guzelcim iyiki buraya girdinden seni tanidim fistikli lokumumhepinize aydınlık günler ..günaydın ..
azıcık şımarıcam ama beni tanıdıkça komşularım benden ayrılamıyor herkes beni ya çağırıyor yada gelmek istiyor ne mutlu bana hi hi hi...dün hem öğleden önce hemde öğleden sonra misafirim vardı yine uğrayamadım kusuruma bakmayın:))) önce işleri biraz savsaklayabiliyordum şimdi sürekli temiz ve düzgün olmaya çalışıyorum her an birileri arayıp yarım saat sonra geliyoruz diyebiliyor çocuk odasını toplamaktan canım çıkıyor benim oğluş çok dağınık geçen akşam babası odanı topla demiş temiz kirli ne varsa banyoya atmış yeni yıkananları ve ütülüleride ayyy bu çocuk beni çıldırtıyor ..
kız zeynep istiyorsan al senin olsun tek şartım şimdi alıcan ona göre:))))
prensesim yine döktürmüşsün gülüm ellerine sağlık.. antibiyotiğe devam edecekmişsin inşallah bu defa geçer canım ..doktoruna bu gün ulaşırsan dozajı düşürür inşallah, haber verirsin kaydirigubbakcemile5
GÜnaydın halecİm
gunaydinn sultanimmmm
demek gezmeye gidiosunn bakalim neler yicen?gun islerini cok severim kalorili olmasalar keske benim icinde bi yudumcuk tat sultanimmm cok optummm
TAMAM KUZUM
ben çok yiyeyim,yediğimin yarısı haleye deyim cokacimcoook
şaka kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?