sağool prensesiim yaa deniceez bakıcaaz inşallahh hayırlısıysa olsuun
kızlar bugün eski çalıştığım yerdeki müşterilerimizden biri aradı zeynep hn işten ayrılmıştınız bizim acil elemana ihtiyacımız var dedi gittim şimdilik denemedeyim
bugün bile bi kaçkişi geldi yönetimden tanıdıkları varmış ama bakalım nasıl sonuçlanıcak hayırlısı artık doğum günümde böyle bişi oldu işte hediye gibi geldii =)
selam nasılsınız bu geyik topiğini yeni buuldum 2 yıllık üyeyim demekki daha çok karıştırmam gerek bu forumu :))
kızlar bugün eski çalıştığım yerdeki müşterilerimizden biri aradı zeynep hn işten ayrılmıştınız bizim acil elemana ihtiyacımız var dedi gittim şimdilik denemedeyim
bugün bile bi kaçkişi geldi yönetimden tanıdıkları varmış ama bakalım nasıl sonuçlanıcak hayırlısı artık doğum günümde böyle bişi oldu işte hediye gibi geldii =)
dün temizlik vardı, iyi uymuşum erkenden dikildim bu gün saat 5.30 du uyandığımda, kalktım bende oğlanın kahvaltısını hazırladım maillere baktım, accık bişey çizmem gerek resimle ilgili, yemek de yapmam lazım,
saabah 10,30 da çıkacam anca olur,
bu gün hava kötü buralarda,
İlknur senin memleketteki hava buraya gelmiş canım,
sabah kızı götürürm dersaneye,yani denk gelemeyebiliriz,resim dönüşü 5den sonra girerim kızlar
öptüm hepiciğiniziiiiiiiii
selam nasılsınız bu geyik topiğini yeni buuldum 2 yıllık üyeyim demekki daha çok karıştırmam gerek bu forumu :))
canim benim seni taniyanlarin senden ayrilamamasi hep birlikte olmak istemeleri cok dogal bitanem sen cok tatli cok iyi cok seker cok samimisin guzelcim iyiki buraya girdinden seni tanidim fistikli lokumum
canim benim insallah gecer artik bakalim bugun ulasabilcekmiyim hayatim
haberdar ederim tabiki cokama cok opuyorum sekerparem
ilknurum günaydın nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?