Selenimo ve Cankularyla her telden

ilknurum elma sirkesi içicem yazmışsın balsız içme mideni mahfeder ben şimdiye kadar 3 şişe içtim he he he

zaten ballı içecem bende iyi hatırlattın kıs
içiyim birazdan
benim zıpalar uyandı şeker
kahvaltılarını yedireyim hadi göürüşürüz kendine iyi bak canım

iyiyim valla ne olsun
görünmüyosun bu ara
komşuların daha mı datlu geldi kısss
bizide boşladın amaa haaaa

aşk olsun nurum sizle paylaştığımı onlarla paylaşamıyorum ki komşumun teki habire ağlıyordu kilosu çok değildi ama eşi bir kere kötü bakmış birşeyler söylemiş diğerleride sen kilo aldım göbeğin çok çıktı diyordu..onun moralini düzeltip beraber uğraşıp 5 kilo verdirdik şimdi çok mutlu, beraber yeşil çay içiyoruz ... bir diğeri psikolağa gitti ilaç istememiş doktoru sevdiğin şeyleri yap demiş oda benimle sohbet etmeyi seviyor çünkü ben sürekli konuşmak yerine dinlerim de..bir başka komşunu 2 aylık bebişi var evden çıkamıyor bunalıyor arada onu çağırıyorum bazende o bir bahane geliyor birde korkuyor ondan usanıp bıkarım diye benden 2 yaş küçük.. birde okul aile birliği hatunları var onları hiç yazmıycam, ama hoşlar gelen giden ev işi derken nete bakacak zaman kalmıyor...

ben az sonra kalkıp lahana maydanoz limon kürür var onu yapıcam, dün lahanamı maydanozumu aldım hem onu hemde sarmasını yapıcam:)))

kız bu ara bizle bişey paylaşmıyonki
hep onlara anlattın bu ara
maşallah kilo çizelgende değişmiş
braz belirginleşmiştir kilo verdiğin artık
önceden belli değil diyodun
93 olmuşun artık bak
mesela bundan bahsetmedin bize şimdi söyledinn
zemuszemus

yok okumadım bende bitki çayları ve sirkeden zaten toksin neyin kalmamıştır iç iç dur sabah 7 de kalktım hala canım birşey yemek istemiyor, ben 90 kilo üzerindekiler birlikte zayıflıyor topiğinede yaıyorum bu gün tartı günüydü, 200gr vermişim.. malum dönemde olduğum halde çok şükür iştah yok belkide elma sirkesinden ve greyfurt suyundandır..

:çok üzgünüm: özüüüür:kedi:

hatuncuklarıım günaydıııınn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bugün hava yağmurluu ve de çoook soğumuşş üşüdüümm birazcık şal mal sarmalandıım evden çıkarken hihihi

hatuncuklarıım günaydıııınn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bugün hava yağmurluu ve de çoook soğumuşş üşüdüümm birazcık şal mal sarmalandıım evden çıkarken hihihi
tunaydin sarisekerim
burasida aynen oyle aman iyi sarin kuzum hastacik olma oksurugun ne alemde>
gectimi yoksa suruyomu?
kızlaaarr günaydıın ne var ne yok

tunaydinn guzel gelinimm nasilsin?banada bugun annem gelicekk bakalim:)

kizlarr tunaydinnn hayirli cumalar dilerim
bugunde bana annem gelcek bakalim:))sizlerede guzel bi cuma dilerim cankuslarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…