iyiyim valla ne olsun
görünmüyosun bu ara
komşuların daha mı datlu geldi kısss
bizide boşladın amaa haaaa
aşk olsun nurum sizle paylaştığımı onlarla paylaşamıyorum ki komşumun teki habire ağlıyordu kilosu çok değildi ama eşi bir kere kötü bakmış birşeyler söylemiş diğerleride sen kilo aldım göbeğin çok çıktı diyordu..onun moralini düzeltip beraber uğraşıp 5 kilo verdirdik şimdi çok mutlu, beraber yeşil çay içiyoruz ... bir diğeri psikolağa gitti ilaç istememiş doktoru sevdiğin şeyleri yap demiş oda benimle sohbet etmeyi seviyor çünkü ben sürekli konuşmak yerine dinlerim de..bir başka komşunu 2 aylık bebişi var evden çıkamıyor bunalıyor arada onu çağırıyorum bazende o bir bahane geliyor birde korkuyor ondan usanıp bıkarım diye benden 2 yaş küçük.. birde okul aile birliği hatunları var onları hiç yazmıycam, ama hoşlar gelen giden ev işi derken nete bakacak zaman kalmıyor...
ben az sonra kalkıp lahana maydanoz limon kürür var onu yapıcam, dün lahanamı maydanozumu aldım hem onu hemde sarmasını yapıcam:)))
kız bu ara bizle bişey paylaşmıyonki
hep onlara anlattın bu ara
maşallah kilo çizelgende değişmiş
braz belirginleşmiştir kilo verdiğin artık
önceden belli değil diyodun
93 olmuşun artık bak
mesela bundan bahsetmedin bize şimdi söyledinn zemuszemus
hadi kolay gele sana
kraliçe kaçarrrrrrrrrrr
hepimiz öyleyiz ve birbirimizi bulduk biz sanşlıyız ve ben bunun farkındayım hepiniziopuyorumnanaktan
tunaydin sarisekerimhatuncuklarıım günaydıııınn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bugün hava yağmurluu ve de çoook soğumuşş üşüdüümm birazcık şal mal sarmalandıım evden çıkarken hihihi
kızlaaarr günaydıın ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?