benim prensesimle yaşıt ozaman
ömrünün tam ortasında benim torun
oooo neler yapmadım kiiiii domates çorbası patlıcan oturtma barbunya pilav salata bitek tatlım yok onu da canım yapmak istemedi vallahiii...
eşimde köpek sever,ben tırsıyorum
ilk evlendiğimiz sene almak istemişti ben istememiştim
evde kedi, köpek beslemek zor ben yapamıyorum
ohh ohhhh ellerine saglik canim senin kociste kuzenide yemege doyucaklar afiyet seker olsun guzel gelinim bu arada tartildinmi hic varmi deisme ben hala ayniiyim guzelcim
yok canım kilomda bi değişiklik aynıyım hala ama dönem dönem şiş gibi oluyorum sanırım o zamanlarda moralim bozuluyor...
kızlar ben çıkıyorum benimkiler geldi öpüyorum hepinizi yarında giremem heralde malum pazar benim ki evde anca pazartesiye görüşürüz canlarımmmm:1hug::1hug:
evet kuzum ondan
inan evdekilere yetişemiyorum
oda ayrı bir birey,
halecim bende çıkıyorum
çay demledim içeyim,azcık yorğunluğum geçsin
biraz ütüm var onuda yapayım yarına işim kalmasın
görüşürüz
kızlar yorgunum geç çıkıyorum haftaya açılışımız var o zmna kadar 8-9dan önce çıkamam gibi ama sabahlarıda biraz geç çıkıcam artık 10 da başlıcam
şimdi aynı işi yapmıyorum asistanlık gibi bişi sürekli yazışmalar falan var hala bide bişi demediler daha epeyde kalabalık herkes tanıdıklarını sokmak için uğraşıyo
arada kaçamak yapıp siteye gireyim diyorum ama çok kalabalık burası diğer yerimdeki gibi tek değilim malesef
şimdilik böylee canlarr hepinizii öpüyoruum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?