Selenimo ve Cankularyla her telden

kızzz hapçı oldun çıktınnn,
boşverrr hem bünyeye,hem de keseye zarar bu kadar hap.
Anacım hiç aralıksız alıyorsun,korkmuyormusun?
boşverr ilkbaharda tam gaz yaptımı yaza hazır oluruzz.

canim seleminom ben lw 6090 yazdan beri hic kullanmamistim gulum zaten bi antidepresan iciorum baskada hap yok gerci bu veniba herseye yetti ya metebolizmami mahvetti eger lw almasaydim eski kilomu bile gecmistim nasil anlatsamki size kizlar normal bi istah acilmasi deil anormal bisey kesinlikle onune gecemiosun ama korkuyorum tabi eski kilomdan fazlasini almaya o yuzden bi kutu daha iciiyim diorum zaten ama gunde bitane aliyim diorum bana iki ay yeter o suredede antidepresandan kurtulmus olurum diorum zaten su antidepresan bitse yeme duzenimde yoluna gircek gulum eczaciya sordum en guvenilir lw6090 mus

canim benim kestane cok severim ben suya koymadan kozluyodum senin gibi yapcam artik kizlarrr boyle bilgileriniz ne iyi gelio sayenizde bende ogreniomm tatlim

anacım bu Halede girmez bu saatte, sonrada nerdesiniz kızlarr derr ,
bak iki tene de isteyen çıktı kızz gelllllllllllllll,kısmetlerini kaçırmaaaa,
biz accık nazlanıyoz, kız tarafıyız yaa

dizi izledim kizlarr keske girseymisim sizlerle sohbet etcektimm yaw uzuldum simdik yarinda kismet olursa anneanneme gitcem bi gun kalir donerim

canim benim epey yogunsun tatlimm
kolayy gelsinn canimcim ozledimm valla seni sarisekerim

kızlar valla benimki geldi akşam sefası yarım kaldı kayınvalide de yemeğe gelcekti o yüzden çıktım hemen saati farketmemişim hiç akşam sefamız kaldı başka akşama

canim benim guzel gelinim kayinvaldesine yemekler hazirlarmis yerim seni

ayy ekiim napıyosun kızz

gülüm birkaç dakikayla seni kaçırdım çok üzüldüm tühh...çok çalışıp geç geliyorsun ama olsun iş buldun ya zaten açılışa kadar böyle yoğun olur sonra hafifler yükün demi canım

kızlar valla benimki geldi akşam sefası yarım kaldı kayınvalide de yemeğe gelcekti o yüzden çıktım hemen saati farketmemişim hiç akşam sefamız kaldı başka akşama

üzülme canım zaten akşam pek gelen olmadı olanıda ayrı ayrı geldi selenimonun dediği gibi hepimiz kendi kendimize konuşup çıkmışız :)))

prensesim kahvaltı ve saat için teşekkürler ben 5. sıradaki saati aldım bile :)))

selenimo hala yataktan çıkamadınmı ben yine kendi kendime çiziktiriyorum

selenimo hala yataktan çıkamadınmı ben yine kendi kendime çiziktiriyorum

anacım yataktan çıktım çıkmasına,kahvaltının ardından yemeği yapmadan buraya girdim mi hepsi kalıyo oğlan geliyo öğlen fil gibi yiyooo,
yemek yaptımm hemidee kaç çeşitt,
bu günkü menüü,
şehriye çorbası fırın tavuk,
kaşarlı enginarr,
sigara böreği,
kabak tatlısıı,
yarın resimde mama sırası bende onada pırasalı börek yapacam,
pırasaları doğrayıp suya koydum onları kavuracam.
sen çiziktir kendi kendine zati alışıksın kısss:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…