olsun kııızz gözünü sende açar işte :roflol::roflol:
ayy kahvaltı da yarım ekmeğe yakın götürdükten sonra çağla şikelin doğum sonrası halini görünce moralim bosuldu :çok üzgünüm:senağlama
yok güzelim ya valla tiye almadım keşke öyle olsaydı :çok üzgünüm: bide çok yedim hamileyken diyo karıguzel gelinim bende dort dilim light ekmek yedim sabah utaniodum valla herkes bi dilimi zor yedigini soylerken demek benim gibide varmis gercek yazdin dimi hani bide tiye alinir ya yazarken bende cok yedim sabah gulum cagla siket istisna gulum hamileykende zayifti kiz kaklik gibi o her daim
ayy kahvaltı da yarım ekmeğe yakın götürdükten sonra çağla şikelin doğum sonrası halini görünce moralim bosuldu :çok üzgünüm:senağlama
yok güzelim ya valla tiye almadım keşke öyle olsaydı :çok üzgünüm: bide çok yedim hamileyken diyo karısinir oldum
yok güzelim ya valla tiye almadım keşke öyle olsaydı :çok üzgünüm: bide çok yedim hamileyken diyo karısinir oldum
yarım ekmek miii?
hemide beyaz ekmek mi?:1shok:
kısss nereye gitti senin isveç diyetiiii,
sakın hamile falan kalayım deme şu sıraa,
valla bide doğum kiloları eklenirrr bu halini bile ararsınnn.
yok yaa öyle diyet mi olur kilolu olurum daha iyi valla... hamile kalmam zaten düşünmüyoruz şimdi işe gireyim de ondan sonra aplacıım 2011-2012 gibi düşünüyoruz ya bakalımyarım ekmek miii?
hemide beyaz ekmek mi?:1shok:
kısss nereye gitti senin isveç diyetiiii,
sakın hamile falan kalayım deme şu sıraa,
valla bide doğum kiloları eklenirrr bu halini bile ararsınnn.
herkesin vucut yapısı farklı, o kız zati şişman biri olamaz ki,
yani şanslı azınlıktan biri,
ama bizlerrr yedimi alan cinsteniz,
seninde kemikler falan iri sende öyle zayıf olamazsın,senin yapacağın şey zayıflamaktan çok kilo almamak olmalı,
çünkü diyet yapınca ver,bırakınca al o cinsteniz. anadınmııııııııı.
tikkatli olacan tikkatliiiiiyerimseniben
seleminommmm bende dort dilim yedim hemde light sorma mafoldumben
yok yaa öyle diyet mi olur kilolu olurum daha iyi valla... hamile kalmam zaten düşünmüyoruz şimdi işe gireyim de ondan sonra aplacıım 2011-2012 gibi düşünüyoruz ya bakalım
benimki de 4 dilime denk gelir ama beyas ekmek:kedi:
benimki de 4 dilime denk gelir ama beyas ekmek:kedi:
beyaz ekmek kandırıyo bizi, hem kalorisi fazla hemde doyurmadığı için çok yediriyo, üstelik tok tutmuyo, ben uzun süredir fırından çavdar alıyorum,
guzel gelinim kahvaltida tatli recel bal veya nutella tarzi bisey yiyonmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?