Selenimo ve Cankularyla her telden

ayy kahvaltı da yarım ekmeğe yakın götürdükten sonra çağla şikelin doğum sonrası halini görünce moralim bosuldu :çok üzgünüm:senağlama

ayy kahvaltı da yarım ekmeğe yakın götürdükten sonra çağla şikelin doğum sonrası halini görünce moralim bosuldu :çok üzgünüm:senağlama

guzel gelinim bende dort dilim light ekmek yedim sabah utaniodum valla herkes bi dilimi zor yedigini soylerken demek benim gibide varmis gercek yazdin dimi hani bide tiye alinir ya yazarken bende cok yedim sabah gulum cagla siket istisna gulum hamileykende zayifti kiz kaklik gibi o her daim

yok güzelim ya valla tiye almadım keşke öyle olsaydı :çok üzgünüm: bide çok yedim hamileyken diyo karı sinir oldum

yarım ekmek miii?
hemide beyaz ekmek mi?:1shok:
kısss nereye gitti senin isveç diyetiiii,
sakın hamile falan kalayım deme şu sıraa,
valla bide doğum kiloları eklenirrr bu halini bile ararsınnn.

yok güzelim ya valla tiye almadım keşke öyle olsaydı :çok üzgünüm: bide çok yedim hamileyken diyo karı sinir oldum

herkesin vucut yapısı farklı, o kız zati şişman biri olamaz ki,
yani şanslı azınlıktan biri,
ama bizlerrr yedimi alan cinsteniz,
seninde kemikler falan iri sende öyle zayıf olamazsın,senin yapacağın şey zayıflamaktan çok kilo almamak olmalı,
çünkü diyet yapınca ver,bırakınca al o cinsteniz. anadınmııııııııı.
tikkatli olacan tikkatliiiiiyerimseniben

yarım ekmek miii?

seleminommmm bende dort dilim yedim hemde light sorma mafoldumben

yarım ekmek miii?
yok yaa öyle diyet mi olur kilolu olurum daha iyi valla... hamile kalmam zaten düşünmüyoruz şimdi işe gireyim de ondan sonra aplacıım 2011-2012 gibi düşünüyoruz ya bakalım

bende yiyip almayanlara sinir oluyomm ne sansli diomm biz yesek biraz alioozz dedin gibi sultanim tikkatttliii olcaz her daimm

bende alıyım bakıyım çavdar ekmeği... bende bide kansızlık olduğu için kepek falan çok yiyemiyorum bi çavdarı deneyeyim bakayım...

inşallah prensesim Allah gönlüne göre versin mutlu bi evliliğin olur inşallah

ben allahtan kahvaltıda tatlı yemiyorum .ya bi de onu yesem,zati kaymaksız,yağsız olmam
kızarmış ekmek, kaymak,ceviz, yağlı beyaz peynirr mutlaka olacak, yağsız ekşi beyaz peynirden nefret ediyorumm.
benim kalori azmı yaniiiiii,
kış olunca sucukta sık yaparımm, salam sosis sevmem onları çocuklar yerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…