Selenimo ve Cankularyla her telden

gozdemm bebegim nasilsin kuzum?
kız uykum kaçtı dün çok yorgundum yatınca hemen uyuyrum diyordum ama yatakta döndüm 1 saat kalktım en sonunda biraz yoğurt falan yedim de uykum geldi

gözde canım niye uykun kaçtı gecenin bir yarısı buraya geldin gülüm, prenses zaten gececi ona alışığızda sana ne oldu prensesimi özledin..
bilmiorum ki canım çok da yorgundum ama insan bazen yorgunluktan da uyuyamıyor demek ki :))

benimde bu gün canım hiç iş yapmak istemiyor evi toparladım ama yapmaya kalksam bir dolu iş çıkar

yine senin arkadaşların gelecekmiş canım benim komşularım gelcek 6 ay sonra hayırlı olsuna geliyorlar çoğuda benden büyük

yine senin arkadaşların gelecekmiş canım benim komşularım gelcek 6 ay sonra hayırlı olsuna geliyorlar çoğuda benden büyük

daha iyiya kız
kiminin gözü az görür
rahat ol
onlar kendi aralarında zaten gruplaşmışlardır,birbirlerine laf çarpmaktan sana sıra gelmez

keşke gözdem olsaydı
küçüklerken kök söktürüyordum onlara ,şimdi işe yarıyor
yaş ilerledikçe kız kardeş herşeyiymiş insanın

öyledir heralde canım benim de kardeş gibi yakın arkadaşlarım var canım sıkılınca bi telefon ediyorum konuşup rahatlıyorum terapi gibi :)))

bende kartopuyla pudinğli kurabiye tarifine bakacam
kısmetse onları yapacam
önce kobay olarak ev halkını kullanayım:icecream:

bencede canım mutlaka olmalı çok şükür benim var 2 tane :))

mehtabım ben işlere koyulayım erken gelirler falan hazırlıksız yakalanmayayım

Günaydınlar...........
Yeni haftanız hayırlı olsun
tunaydinnn sultanimm
sanada hayirli saglikli mutlu haftalar canim

günaydın kızlar... ay bugün misafirim var temizlik yapcam ama canım hiç istemiyo
guzel gelinimmm kiyamam sana kolay gelsin gulum bazen insanin icinden hic gelmio anlarim kuzumm

benimde bu gün canım hiç iş yapmak istemiyor evi toparladım ama yapmaya kalksam bir dolu iş çıkar

bitanem benim bugun kimse temizlik yapmak istemioo benimde halim yok bu sabah erkenden uyandim saglik ocagina gittim ilaclarim bitmisti onlari yazdirdi ama sistemde ariza oldugu icin kac eczane dolastim ilacimi alamadim sonra yine cikcam

bu arada kulagimi bi kontrolettirdim saglik ocagindaki doktora bisey yok dedi
hafif bogazimda kulaklarima dogru bi agri var dedim onemli deil dedi bitkisel cay pastil falan ic dedi ates yoksa ilaca gerek yok dedi

Selam kızlarrrrrrrrr, çok uyuşuk gördüm sizi,hayırdır,
valla sabah beri temizlik yapıyorum hemide isteyerekkk(sıkıyosa isteme)
temizlendim kokmayacak kadar,öğlen kahvaltı gibi yaptık mecburen canım kocam sabah gelmesine rağmen bana yardım etti, sofrayı hazırladı,pattis kızarttı, kaşarlı omlet yaptı bende mantar kızarttım yoğurda koydum (deneyin süper oluyo) çay demledik accıkda çorba vardı iyi oldu o da bitti,
oturduk hep beraber karnımızı doyurduk, şimdi çay içiyorum,
birazdan da kalkıp mantı hamuru hazırlayacam, hep birlikte büküp akşama da yiyecez inşşşşşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…