kız uykum kaçtı dün çok yorgundum yatınca hemen uyuyrum diyordum ama yatakta döndüm 1 saat kalktım en sonunda biraz yoğurt falan yedim de uykum geldigozdemm bebegim nasilsin kuzum?
bilmiorum ki canım çok da yorgundum ama insan bazen yorgunluktan da uyuyamıyor demek ki :))gözde canım niye uykun kaçtı gecenin bir yarısı buraya geldin gülüm, prenses zaten gececi ona alışığızda sana ne oldu prensesimi özledin..
her gün yapsan çıkar canım evi toparlaması kaç saat dağıtması kaç saat....benimde bu gün canım hiç iş yapmak istemiyor evi toparladım ama yapmaya kalksam bir dolu iş çıkar
yine senin arkadaşların gelecekmiş canım benim komşularım gelcek 6 ay sonra hayırlı olsuna geliyorlar çoğuda benden büyük
tabi canııım yardım etsin bi tanecik ablası var :)) bende çok isterdim ablam yada kardeşim olsun diyeaynen valla
kardeşimin uyanmasını bekliyorum
gitmeden azck yardım etsin demi:)
öyledir heralde canım benim de kardeş gibi yakın arkadaşlarım var canım sıkılınca bi telefon ediyorum konuşup rahatlıyorum terapi gibi :)))
tunaydinnn sultanimmGünaydınlar...........
Yeni haftanız hayırlı olsun
guzel gelinimmm kiyamam sana kolay gelsin gulum bazen insanin icinden hic gelmio anlarim kuzummgünaydın kızlar... ay bugün misafirim var temizlik yapcam ama canım hiç istemiyo
kız uykum kaçtı dün çok yorgundum yatınca hemen uyuyrum diyordum ama yatakta döndüm 1 saat kalktım en sonunda biraz yoğurt falan yedim de uykum geldi
canim benimm yorgunken uyunmuo hakketen tatlim yogurtt banada uyku verir iyi olmus bide papatya cayi onerioler guzel gelinim
bilmiorum ki canım çok da yorgundum ama insan bazen yorgunluktan da uyuyamıyor demek ki :))
benimde bu gün canım hiç iş yapmak istemiyor evi toparladım ama yapmaya kalksam bir dolu iş çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?