Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hosbuldumm ilknurumm sorma reglim gecikti ya agri cok oldu iki bukllumumm bi yandan karnimi ovuyommm insallahhgulum dilerim patolojidende temiz raporu gelir bide kemopterapu gormez yavrumuzzz
sen yavrun nasil?duzelmistir iyice demi kuzum

Sıcak duş al canım
Küvetin varsa doldur sıcak suyla otur içine rahatlatır
Benimde gecikti bu ay eyvahlardayım
Bu kadar derdin arasına misafir gelmez inşallah bilmiyorumkismile

Sıcak duş al canım
Küvetin varsa doldur sıcak suyla otur içine rahatlatır
Benimde gecikti bu ay eyvahlardayım
Bu kadar derdin arasına misafir gelmez inşallah bilmiyorumkismile

canim benimm hadi hayirlisi diyelim senin icin teyze oluruzz bizde

canim benimm hadi hayirlisi diyelim senin icin teyze oluruzz bizde

Çokta heveslenmeyelim
Ben saati saatine hapı yutuyorum
Sıkıntıdan stresten olmadı sanırsam
Zaten bekarken emekli maaşı gibi 3 ayda geldiği olurdu
Düzensizliğie alışkınım

Çokta heveslenmeyelim
Ben saati saatine hapı yutuyorum
Sıkıntıdan stresten olmadı sanırsam
Zaten bekarken emekli maaşı gibi 3 ayda geldiği olurdu
Düzensizliğie alışkınım

canim haklisin stres cok etkiliooo bitanem
gecen prensesimin uzuntusunden erken olmustu bu ayda pamuktan dolayi 10 gun gecikmisti gulummm
seninde stresin cokk bu aralar bide adacyida iyi gelioo hormonlar icebilirsin arada oda oldurur gulum

canim haklisin stres cok etkiliooo bitanem
gecen prensesimin uzuntusunden erken olmustu bu ayda pamuktan dolayi 10 gun gecikmisti gulummm
seninde stresin cokk bu aralar bide adacyida iyi gelioo hormonlar icebilirsin arada oda oldurur gulum

Ben bu gidişle doğursam doğursam nur topu gibi bi stres doğururum

Çöpleme (boynuzotu)

Ağrıları dindirir. Yüksek tansiyonu düşürür. Ev ilaçlarında kullanılırken, tavsiye edilen dozu aşmamak gerekir.

Düğünçiçeğigillerden bir çeşit bitkidir. Birçok çeşidi vardır. Akçöpleme denilen çeşidi; uzun yapraklı, geniş ve güzel çiçekli zehirli bir bitkidir. Boyu 1-1,5 metre kadardır. ıçeriğinde A ve B vitaminleri vardır. Hekimlikte, kökü kullanılır.Havacıva (alkanna tinctoria)

Ağrıları giderir. Bağırsak hastalıklarında faydalıdır.

Hodangiller familyasından; Akdeniz bölgesinde yetişen bir bitkidir. Çiçekleri mavidir. Köklerinin iç tarafı sarı, öz kısmı ise kırmızımtırak renktedir. Kökünden boya elde edilir.Karaağaç (ulmus)

Ağrıları keser. Yara ve bereleri tedavi eder. Yaprakları kaynatılıp, içilecek olursa kandaki şeker miktarını düşürür.

ıkiçenekliler sınıfının, karaağaçgiller familyasından, kışın yaprak döken, bir çeşit orman ağacıdır. Yaprakları kısa saplı, kenarları çift dişlidir. Çiçekleri salkım şeklindedir. Odunu iyidir. Hekimlikte kabukları kullanılır.Karabaşotu (lavadula stoechas)

Ağrıları geçirir. Kalbe kuvvet verir. Damar sertliğinde faydalıdır. Balgam söker. Sara ve beyin hastalıklarında kullanılır. Uyuşukluğu giderir, zindelik verir.

Ballıbabagiller familyasından, bir veya çok yıllık otsu yahut dip kısmı odunsu bir bitkidir. Ezildiği zaman çok kuvvetli ve hoş olmayan bir koku çıkarır. Çiçekleri mavi veya menekşe rengindedir. Bir türünden karabaşyağı denilen bir esans çıkarılır. Yurdumuzda alçak makilerde bulunur.Fotoğraf: Yemek Hikayeleri Admin

Kasnı (galbanum)

Ağrı kesicidir. Spazmları önler.

Maydanozgillerden; çadıruşağıotu ile şeytanteresi ağacı gibi bitkilerden elde edilen bir çeşit zamktır. Kokusu kuvvetli tadı acıdır.Fotoğraf: Yemek Hikayeleri Admin

Çöpleme (boynuzotu)

Ağrıları dindirir. Yüksek tansiyonu düşürür. Ev ilaçlarında kullanılırken, tavsiye edilen dozu aşmamak gerekir.

Düğünçiçeğigillerden bir çeşit bitkidir. Birçok çeşidi vardır. Akçöpleme denilen çeşidi; uzun yapraklı, geniş ve güzel çiçekli zehirli bir bitkidir. Boyu 1-1,5 metre kadardır. ıçeriğinde A ve B vitaminleri vardır. Hekimlikte, kökü kullanılır.><Karabaşotu (lavadula stoechas)

Ağrıları geçirir. Kalbe kuvvet verir. Damar sertliğinde faydalıdır. Balgam söker. Sara ve beyin hastalıklarında kullanılır. Uyuşukluğu giderir, zindelik verir.

Ballıbabagiller familyasından, bir veya çok yıllık otsu yahut dip kısmı odunsu bir bitkidir. Ezildiği zaman çok kuvvetli ve hoş olmayan bir koku çıkarır. Çiçekleri mavi veya menekşe rengindedir. Bir türünden karabaşyağı denilen bir esans çıkarılır. Yurdumuzda alçak makilerde bulunur.Fotoğraf: Yemek Hikayeleri Admin

Kasnı (galbanum)

Maydanozgillerden; çadıruşağıotu ile şeytanteresi ağacı gibi bitkilerden elde edilen bir çeşit zamktır. Kokusu kuvvetli tadı acıdır.Fotoğraf: Yemek Hikayeleri Admin

Çöpleme (boynuzotu)

Düğünçiçeğigillerden bir çeşit bitkidir. Birçok çeşidi vardır. Akçöpleme denilen çeşidi; uzun yapraklı, geniş ve güzel çiçekli zehirli bir bitkidir. BoyKarabaşotu (lavadula stoechas)

Kasnı (galbanum)

Çöpleme (boynuzotu)

Düğünçiçeğigillerden bir çeşit bitkidir. Birçok çeşidi vardır. Akçöpleme denilen çeşidi; uzun yapraklı, geniş ve güzel çiçekli zehirli bir bitkidir. Boyu 1-1,5 metre kadardır. ıçeriğinde A ve B vitaminleri vardır. Hekimlikte, kökü kullanılır.><u 1-1,5 metre kadardır. ıçeriğinde A ve B vitaminleri vardır. Hekimlikte, kökü kullanılır.><

kızlar nasılsınız...
kaç gündür giriyorum topiğe bakıyorum kimse bişey yazmamış bende yazmadan çıkıyodum Allahtan bn biraz daha çok yazan olmuş :)

1-2 saattir iyiyim
ne oldu bilmiyorum
gitsinde gelmesin bir daha
ama ,sanki mekik çekmişim gibi karın kaslarım ağrıyoralsanaalsanasmile

SAHRUD haberini aldım rahatladım canım çok şükür atlatmışsınız hadi gözün aydın inşallah daha bişey olmaz canım boshayallersmileboshayallersmile seninde tedaviye başlaman iyi olmuş kendine gelirsin barii tombul olamazsında artık biraz alsan yeter...guclubacismileguclubacismile

buğün leyla girmemiş,geziyordur kesin

yok be canıım bugün benim ufaklıklar bana iş çıkardı halıya meyvesuyunu boca ettiler ohaoldumsmile onunla uğraştım ALLAH tan hava güzeldide halıyı hemencik yıkadım valla yoksa imkansız çıkmazdı :bbo: anca girebildim merak ettim bi bakim dedim herkesler iyiymiş çok şükür..:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…