Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
leylam mecnuncummm sen nasilsinnnn hersey yolundami canim?[/QUOTE]

PRENSESİM ben iyiyim canıım sen kendine dikkat et kafaya takmaktan migrenin tutmuş çok kötü bir ağrıdır o yaa :1no2: pamuğunun iyi olmasına sevindim canım inşallah tahlili iyi çıkar canım ..:Saruboceq::Saruboceq:

leylam mecnuncummm sen nasilsinnnn hersey yolundami canim?

PRENSESİM ben iyiyim canıım sen kendine dikkat et kafaya takmaktan migrenin tutmuş çok kötü bir ağrıdır o yaa :1no2: pamuğunun iyi olmasına sevindim canım inşallah tahlili iyi çıkar canım ..:Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

aminn bitanemm aminnnn canimmm
seninde iyi olmana cok sevindimm gulumm allah iyilik saglik mutluluk versin hep hepimize insallahh opuyorumnanaktan

1-2 saattir iyiyim
ne oldu bilmiyorum
gitsinde gelmesin bir daha
ama ,sanki mekik çekmişim gibi karın kaslarım ağrıyoralsanaalsanasmile

sultanim gecmis olsunnn
gercekten bende regl oldugumda buscopan plus iciorum iyi gelio batin agrilarina sultanimm

kızlar nasılsınız...
kaç gündür giriyorum topiğe bakıyorum kimse bişey yazmamış bende yazmadan çıkıyodum Allahtan bn biraz daha çok yazan olmuş :)

gozdemm sen nasilsinn kuzum?sagligin nasil?keyfin nasil?
bizimde pamugun ameliyati iyi gecti ama tumor bulundu patalojiye gonderildi bakalim ne cikicak?insallah kotu deildirr prensesten sonra pamukumuzada bisey olmaz insallah gulum

gozdemm sen nasilsinn kuzum?sagligin nasil?keyfin nasil?
bizimde pamugun ameliyati iyi gecti ama tumor bulundu patalojiye gonderildi bakalim ne cikicak?insallah kotu deildirr prensesten sonra pamukumuzada bisey olmaz insallah gulum

sağol canım iyiyim ben dersane ev arası gidip gleiyorum hala..çarşamba günü diyabetteb randevu aldım şeker için gazi hastanesine gidiyorum oranın sonucu da doğru çıkar heralde

pamukta da bişey çıkmaz canım inşallah iyi haberler alırsın..

sultanim gecmis olsunnn
gercekten bende regl oldugumda buscopan plus iciorum iyi gelio batin agrilarina sultanimm

kuzum siz her ay böyle çekiyormusunuzmafoldumben
kıyamam valla ,ne bu yaa
benim 5'i geçmemiştir hayatım boyunca,ama bu çok kötüydüalsanaalsanasmile

Son düzenleme:

iyi yapmışsın gözde
inş sende istediğin sonucu alırsın
diyetisyeni ne yaptın,gitmiyormusun

slm kızlar
bugün bi arkadaşımın bebişi anjiyo olmuştu
ona geçmiş olsuna gittim bebecik akciğerlerindende ameliyat oolacak
ne dertler var vallaha çok şükür halimize dedim bir kez daha
Allah herkesin evladını korusun
az evvel geldim eve
bi yaramazlığımız yok şükür
kankam nasıl oldun acaba iyisindir inşallah
herkes iyi okudum ne mutlu topiğe

iyi yapmışsın gözde
inş sende istediğin sonucu alırsın
diyetisyeni ne yaptın,gitmiyormusun

yok canım önceden size bi demiştim gidiyorum diye o doktor hiç ilgilenmedi benimle... diyorum şekerim yüksek kansızlık var ne yemeliyim nsl diyet uygulamalıyım falan hiç ses seda yok randevu saatini değiştiriyo hbr vermiyo falan bende gittim şikayet ettim aldım paramı geri... özel hastaneydi bide... şimdi diyabete gideyim ordan diyetisyene sevk ediyolar sanırım ona da gitmeyi düşünüyorum ama önce bi şu şeker olayını halledeyim de

aa benim bilgim yoktu
iyi yapmışsın
şekere baktırman daha iyi onlar yönlendirir

senin şu profil resmin bebek isteyen tüm topiklerde var:))
tam ısırmalık bebe

gözde yazdı çıktı
topikte kimse yok diyor,olanıda beğenmiyor:1closedeyes:

Kızlar herkeslere tek tek selamlar sevgiler
Bugün eşim ve ben için çok özel bigün
Biz bugün nikahlandık bugün ilk yılımız çok güzel planlarımız vardı
Artık seneye kaldı seneye acısını çıkarıcaz
Bugün öğle üzeri girdim yanına elini tutup öptüm ellerini
Hadi kalk evimize gidip bi şişe şarap açalım
Sana güzel bi masa hazırlarım diyordum ki
Eşim bana tepki verdi Hemde bilinçli :lepi:
Hemen doktoru çağırdık geldi kontrol etti onayladı
Epeyce iyileşme varmış
Eşim bana geri dönüyor olumunekankayizsmile

canim gozdemm diyabet icin ihmal etmedigin icin cok sevindimmm tatlim icime yoktur diye doguyor ama nolur nolmaz yaptirmak lazim soru isareti kalmasin bitanemm haberder edersin sonucu olurmu fistigimm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…