Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse şimdi bihterle ednan başlıycak gideyim bariii sonra gelirim inşallah..sositososito

SAHRUD YıNE NERELERı DOLAŞIYOSUN KISS sempatiksalakcinni

Kız Leyla naber
Dün gece sohbet pek olmamış
Piliniz mi bitti kaydirigubbakcemile3

neyse şimdi bihterle ednan başlıycak gideyim bariii sonra gelirim inşallah..sositososito

SAHRUD YİNE NERELERİ DOLAŞIYOSUN KISS sempatiksalakcinni

Annemin evinde 10 dönüm bostan yan gel osman şeklinde yatıyorum
Bu arada ayıp ettik diye bi tiyatro buldum
Onu seyrediyorum

kizlar iyigeceler
bu gece epey bi olayliydi apartmanda ben tek kaliorum discede sekizden sonra gidioo tikirtilar duydum gece kapim calinda saat 11 i geciodu sonra 155 i aradim bes dakka icinde geldi polisler yukardaki kapi zorlanmis com korktum sinirlerim bozuldu asagidaki pizzacida kapida uc adam gormus
kapiyi kililedim ama kapiyida aciolar ne kadar celikte olsa allah korusunn

keske kiradan hic cikmasaydim hem orasi guvenliydi 24 saat guvenlik vardi kapida ah benim kafam

korkma canım benim dikkatli ol sadece ALLAHA emanetsin :Saruboceq::Saruboceq: gülüm bişey olmaz inşallah kimse yokmu yanında..bilmiyorumkismile

canim cok daraldimm basimi dinlemek istedim bide gittikleri yerde bide uvey baba varda bide onu cekmek istemedimm

tamam bitanem hatırladım durumunu sende haklısın.:teselli: neyse bak takma yine kafana zaten ilaçtan yeni kurtuldun dikkat et canımbenim hadi ben çıkıyorum iyigeceler PRENSESİM... Şeniz Şeniz

tamam bitanem hatırladım durumunu sende haklısın.:teselli: neyse bak takma yine kafana zaten ilaçtan yeni kurtuldun dikkat et canımbenim hadi ben çıkıyorum iyigeceler PRENSESİM... Şeniz Şeniz

canim benimm allah rahatlik versin hayatim cok opuyorummm tatlim

Halecim çok geçmiş olsun,
korkmuşsundur tabi,
Allah korumuş,burası ıstanbul korkmayacak gibi değil.
heryerde her evde oturulmuyor maalesef.
.
tek başına kalmayı düşündüğün sürece güvenlikli bir yerde oturman gerekli.

canım çok geçmiş olsun
bir güvenlik şirketiyle görüş
kapılara alarm takıyorlar,uygunlarından bir tane taktır olmazsa:çok üzgünüm:

HAYIRLI CUMALAR
çok güzel bir hava var dışarda
arkadaşimle sözleştik,gezeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…