gece kuşlarıma bi selam çakayımm,
geldiklerinde okurlarrrr,
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr,
iyisiniz demiiiii.
neyse şimdi bihterle ednan başlıycak gideyim bariii sonra gelirim inşallah..sositososito
SAHRUD YİNE NERELERİ DOLAŞIYOSUN KISS sempatiksalakcinni
Kız Leyla naber
Dün gece sohbet pek olmamış
Piliniz mi bitti kaydirigubbakcemile3
kizlar iyigeceler
bu gece epey bi olayliydi apartmanda ben tek kaliorum discede sekizden sonra gidioo tikirtilar duydum gece kapim calinda saat 11 i geciodu sonra 155 i aradim bes dakka icinde geldi polisler yukardaki kapi zorlanmis com korktum sinirlerim bozuldu asagidaki pizzacida kapida uc adam gormus
kapiyi kililedim ama kapiyida aciolar ne kadar celikte olsa allah korusunn
İyi geceler kızlar
Allah rahatlık versin hepimize
korkma canım benim dikkatli ol sadece ALLAHA emanetsin :Saruboceq::Saruboceq: gülüm bişey olmaz inşallah kimse yokmu yanında..bilmiyorumkismile
sen niye onlarla gitmedin tatlım özel değilse ..
canim cok daraldimm basimi dinlemek istedim bide gittikleri yerde bide uvey baba varda bide onu cekmek istemedimm
tamam bitanem hatırladım durumunu sende haklısın.:teselli: neyse bak takma yine kafana zaten ilaçtan yeni kurtuldun dikkat et canımbenim hadi ben çıkıyorum iyigeceler PRENSESİM... Şeniz Şeniz
kizlar iyigeceler
bu gece epey bi olayliydi apartmanda ben tek kaliorum discede sekizden sonra gidioo tikirtilar duydum gece kapim calinda saat 11 i geciodu sonra 155 i aradim bes dakka icinde geldi polisler yukardaki kapi zorlanmis com korktum sinirlerim bozuldu asagidaki pizzacida kapida uc adam gormus
kapiyi kililedim ama kapiyida aciolar ne kadar celikte olsa allah korusunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?