Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim seleminomm benimm gercekten oyle bitanem kirada oturdugum yerde guvenlik kapidaydi 24 saat kapim celik kapi bile deildi ama huzurla oturdum hic bi sorunda cikmadi boyle olcagini bilseydim cikmazdim valla gulum

canım çok geçmiş olsun
bir güvenlik şirketiyle görüş
kapılara alarm takıyorlar,uygunlarından bir tane taktır olmazsa:çok üzgünüm:

saolasin sultanimm bugun proneti aradim keesif icin geldiler gelmesinede kapi acilinca alarm devreye giriomus kapi acilmadan bi onlem olsun istiorum kapi acildiktan sonra polis gelene kadar herbisey yaparlar bana valla alarmlar daha ziyade evde yokken iyi gibi geldi cocgun anlattiklarindan sonra bana oyle geldi hayatim

canim seleminomm benimm gercekten oyle bitanem kirada oturdugum yerde guvenlik kapidaydi 24 saat kapim celik kapi bile deildi ama huzurla oturdum hic bi sorunda cikmadi boyle olcagini bilseydim cikmazdim valla gulum

Canım sen en kısa zamanda bi kapı alarmı araştır
İçin rahat eder

mehtabım tahlil sonuçlarım normal değerler ama doktor yaşına göre yüksek şeker hastası olmas ihtimalin var dedi onun için diyet verdi onu uygulamam lazım 1 ay sonra tekrar gitcem canım
g
guzel gelinimm benimm uzuldum canimm belki diyetle normal iner tatlimm cokmu yuksek yoksa normal degeri azicikmi gecmis hayatim?

saolasinnn canim benimm benimm
bugun alarm sirketinden eleamn geldi kesif icin ama kapi acilmadan alarm calmiomus o yuzden ben yine huzur bulamam boylede diye istemedim belki celik kapinin onune parmaklili kapi daha yaptiririmm valla bilmiomm gulummm tell yanimda yatiomm zatenn hayatim bide fener var yanimmda

prensesim geçmiş olsun canım
kapını faln sıkı sıkı kitle mümkünse bi alarm al çok pahalı olmayanlar var taktır evine bi tane

saolasin guzel gelinim benimm
kapimin tum kilitlerini kitliorumm arkasindaki zinciride takiorumm hayatimmmm

saolasin guzel gelinim benimm
kapimin tum kilitlerini kitliorumm arkasindaki zinciride takiorumm hayatimmmm

İçerden bina giriş kapısını da kilitleyebilirsin canım
Annemlerin oturduğu sitede kapıcı gece olunca bina kapısını kilitliyordu

İçerden bina giriş kapısını da kilitleyebilirsin canım
Annemlerin oturduğu sitede kapıcı gece olunca bina kapısını kilitliyordu

canim gecen sefer gunduzden biri girip saklanmisti o yuzden gece apartmanda inip kitlemeye korkarim gulumm

Gece inip kilitleme sende
Eve geldiğinde gündüzden kilitle
Nasılsa senden başka oturan yok diyorsun binada

canimm disci var ona giren cikan oluyo gece kimse kalmioo burda tatlimm en son hastalari gittikten sonra kapatip gidiolar kuzum

mehtabım tahlil sonuçlarım normal değerler ama doktor yaşına göre yüksek şeker hastası olmas ihtimalin var dedi onun için diyet verdi onu uygulamam lazım 1 ay sonra tekrar gitcem canım

yediklerine dikkat et,risk grubundan çıkarsın canım
geçmiş olsun,diğer değerlerinin iyi çıkmasına sevindim

canım sizede geçmiş olsun
bu kış çok hastalandılar yaa:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…