saolasin sultanimm bugun proneti aradim keesif icin geldiler gelmesinede kapi acilinca alarm devreye giriomus kapi acilmadan bi onlem olsun istiorum kapi acildiktan sonra polis gelene kadar herbisey yaparlar bana valla alarmlar daha ziyade evde yokken iyi gibi geldi cocgun anlattiklarindan sonra bana oyle geldi hayatim
ablacım vermeseydin keşke yaaa üzüldüm bak şimdi :gitme:günaydınlarrrrrrrrr,
herkes Haleciğe seferber olmuş,ne güzel.
Şimdilik bir arkadaşını yada akrabalardan birini çağırsana tek kalmaktan iyidir,
sonrada Bodruma gidersin
kızlar bende bu gün köpeğimizle vedalaşıyorum,
akşamüzeri veriyorum yeni sahibine,
dünden beri ağla ağla canım çıktı,
ama bakması çoookk zor
bakamam güvenmiyorum o konuda kendime,
dün resime, bile geç gittim evde kimse yok hayvan yalnız kalmasın diye.
bana çok alıştı, gelip yapışıyor paçama çekiştiriyor oyun istiyor.
iyice bağlanmadan vericem bu gün.
Zeynooo, yüzünü gören cennetlik bebem,
nassın,iyisin.
geldiim çiçeemm yüzümü göstermeye geldiiim hihoyyyt
iyiyiim ablam sen nasılsıın
iyidir zeynocum evde pinekliyorum bugün derse başlıycam birazdan
sen nasılsın asker nasıl
ablanda iyi olcak inşşş,
işini gücünü bitirdi emme,
birde şu köpeciğini verse onun yasını tutar . sonra normale döner inşşşşşşşşş.
askerin nassı.
askerlik zor be çok saçma işler yapıyolarasker iyii aman iyiki uzun dönem çıkmamış çok sıkıcıymış burası diyo çok özlediim diyoo
bu sabah evden çıkmadan kayınvalide adayım aradı babanne seni çok özlemiş gelirmisin görmeye diyo şaşırdım bilmiyorumkismile gideyimmi bilemedim
haklısın abla çok zor ve zahmetli biliyorum ama sevgisi de bi ayrı güzel
neyse ki dediğin gibi kötü birine vermiyorsun köpeciği iyi bakar o kişi de eminim içini ferah tut sensadece sevgiyle olmuyor,
sevmek için alınmaz ki,
hayvanın günahına giremem.
bıkıp iki ay sonra sokağa atanlar var yazık değilmi .
o yüzden bu arkadaşa veriyorum çocuğu yok, daha önce köpek beslemiş 17 sene yaşamış köpeği, yani iyi bakar bende huzurlu olurum. ama şu an yavrusunu sokağa atan,evlatlık veren anneler gibi hissediyorum kendimi resmen vicdan yapıyorum.
İnsanlar evlatlarını nasıl atıyorlar cami avlusuna ben bi hayvanı verecem ona bile kahrediyorum sokağa atıyomuşum gibi geliyor.
asker iyii aman iyiki uzun dönem çıkmamış çok sıkıcıymış burası diyo çok özlediim diyoo
bu sabah evden çıkmadan kayınvalide adayım aradı babanne seni çok özlemiş gelirmisin görmeye diyo şaşırdım bilmiyorumkismile gideyimmi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?